Fotis_Greece Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Λοιπον εχω το 585 το κλασσικο του οτε που γραφει v6 αλλα τελικα ειναι v5. Βεβαια δεν το εχω ακομα συνδεσει το δικτυο, αναμενω την Vivodi να ενεργοποιηση την γραμμη. Ειπα ομως να το συνδεσω ετσι ασυρματα με ενα Acer φορητο(Intel Pro Wireless 2200BG). Το acer το βρισκει αλλα ολο μου βγαζει unable to connect. Δεν εχω βαλει κανενα encryption ουτε password, τα εχω ολα στο disabled, to λαμπακι wlan κοκκινο. Δεν μου συνδεεται με τιποτα. Τι πρεπει να κανω ρε παιδια, το firmware toy 585 ειναι το 5.40.14, το εβαλα εγω.
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Βοηθηστε με παιδια γιατι ετοιμαζομαι να το παιξω Αρναουτογλου και να τα πεταξω απο το μπαλκονι. Ρυθμιζω το wireless στο router χωρις encryption κτλ, εχω κανει και hardware reset και ολα. Το φορητο το βρισκει, βρισκει οτι δεν υπαρχει encryption και σε ρωταει αν θελεις να συνδεθει. Προσπαθει να συνδεθει, αλλα χωρις επιτυχια και αφου δεν τα καταφερνει με ξαναγυρναει στην επιλογη συνδεσης, Μερικες φορες αφου δεν μπορει να συνδεθει μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ασυρματο δικυτο. Μετα απο λιγα λεπτα το ξαναβρισκει μονο του. Εδω και screenshots
JiKL Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Απο την μικρη μου εμπειρια.. Οταν σου εχει βγαλει αυτοματα διπλα απο την συνδεση οπως σε μια απο τις φωτοφραφιες δεν εχεις να κανεις τιποτα απο το να περιμενεις να παρει ip και να συνδεθει κανονικα...Το να πατησεις παλι συνδεση και να σου βγαλει το αλλο παραθυρακι δεν βοηθαει μην σου πω οτι δυσκολευει τα πραγματα.. Αρα μολις βρει το δικτυο το laptop και αφου το εχεις ρυθμισει να συνδεεται αυτοματα το μονο που κανεις ειναι να περιμενεις να παρει Ip.. Υπ οψιν πρεπει να εχεις ρυθμισει το router Να δινει αυτοματα ips δηλαδη να ειναι ενεργοποιημενο το dhcp...Επισης προσεξε ολες τις ρυθμισεις που λενε να δεχεται και τριτους κλτ κτλ.. Αν δεν τα καταφερεις βαλε στο laptop να παιρνει μονο του συγκεκριμενη Ip μεσα απο τις ιδιοτητες της καρτας και μετα στις ιδιοτητες του tcp/ip πρωτοκολλου...Διαλεξε μια που να ταιριαζει ...Ας πουμε αν το router εχει Ip την 192.168.1.1 δωσε την επομενη στο laptop..Ρυθμισε αντιστοιχα subnet mask getaway(εδω βαλε την ip του router) και dns.. Eδω ειμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.