vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Αν θελετε κατι να πειτε για την JUVE θετικο ή αρνητικο, ειναι ευπροσδεκτο... Αν θελετε να το γυρισετε στο ερασιτεχνικο πρωταθληματακι της Ελλαδας που ειναι αδιαφορο γραψτε σε αλλο topic. Sorry για το υφος αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα με το θεμα της JUVE... Το κυριοτερο ειναι το οικονομικο θεμα... Προσφατα ειχα κανει καποιες ερωτησεις στον (πρωην πλεον) γενικο διευθυντη της JUVE Antonio Giraudo τοσο για το γηπεδικο οσο κ για τα εισητιρια μεχρι κ γιατι μας αλλαξαν το ιστορικο σημα μας. Με μια αναλυση που εκανε εδειχνε πως ολες οι κινησεις οδηγουσαν στο να γινει η πιο πλουσια ομαδα μεσα στην επομενη 5ετια (το γηπεδο μονο θα το καλυπτε κατα 65% ο χορηγος) Η ανοδος της ομαδας ηταν αδιαμφησβητιτη η διαφορα απο τις υπολοιπες (κυριως Milan) μεγαλη, ασχετα αν το οτι χαλαρωσε τις τελευταιες αγωνιστικες κ το καναμε derby το campionato. Ομως η χρονικη περιοδος που βγηκαν ολα αυτα δεν ειναι πιστευω καθολου τυχαια με τα πολιτικα της χωρας. Τη περιοδο που γινοντουσαν διαπραγματευσεις για το ποιος θα ειναι ο επομενος Προεδρος της Δημοκρατιας ολη η Ιταλια ενδιαφεροταν για το σκανδαλο που θα ξεσπασει κ οταν πριν λιγες μερες εγινε η ορκομωσια της νεας κυβερνησης ολες οι εφημεριδες ειχαν για πρωτοσελιδο τον Moggi κ τις καταθεσεις του στους εισαγγελεις... Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, οπως κ το γεγονος οτι δεν παιζουν πλεον τοσο τα ονοματα των Milan, Fiorentina, Lazio...
vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Έλα ρε παιδιά! Κοίτα αντιπάθεια για την Γιούβε... Δεν το περίμενα. Εμένα είναι η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή ομάδα. Και μόνο που παίρνει πρωταθλήματα απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει στον "δικτάτορα" της χώρας' date=' μου είναι αρκετό. Όσο για όλες αυτές τις ιστορίες, δεν ξέρω (ομολογώ) τι συμβαίνει (καθόλου μάλιστα), αλλά το λογικό μου φαίνεται να την έχουν στήσει στη Γιούβε από καιρό τα "μεγάλα μέσα".[/quote'] Για τα μεγαλα μεσα το λενε αρκετοι κ εδω... Δε λεω οτι οι πλατες της Juve ειναι μικρες καθε αλλλο! Ενα απο τα "συνθηματα" ειναι να μη πιστευουμε την Mediaset (τα καναλια του Berlusconi), την SKY (του μεγιστανα Murdoch που ηταν ΚΑΙ βασικος μας χορηγος) κ την Gazzetta dello Sport... Τα διαπλεκομενα φτανουν πολυ μακρια!
robas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για ένα πάντως να είσαι σίγουρος, Αν τελικά τιμωρηθεί (με οποιαδήποτε τιμωρία) θα πάρει και άλλους μαζί της. Είδη έχουν να πέφτουν σενάρια απο τους "έσω" της ομάδας τι μέλη γενέσθαι αν πέσει. Ο Del Piero, όπως και οι Canavaro & Nedved δήλωσαν πως θα μείνουν ότι και να γίνει. Το μόνο καλό της υπόθεσης ειναι οτι θα σταματίσετε πλέον να μας ξεσκίζετε με τους παίχτες που μας παίρνετε (βλέπε Parma) :razz:
sniper_206 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εμένα η μισητή Μίλαν μου τη σπάει περισσότερο και θα προτιμούσα να πέσουν παρέα παρά να πάρει αυτή τις κούπες που καλώς ή κακώς σήκωσε η Γιούβε την οποία θεωρώ ομάδα με πολύ μεγάλη βαρύτητα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ασχέτως της αντιπάθειας μου προς αυτήν. Αν τιμωρηθεί μόνο η Γιούβε από όλες τις κατηγορούμενες αρχικά ομάδες αυτό θα είναι αδικία εκτός κι αν της επιβληθεί μονάχα ένα βαρύτατο πρόστιμο.
vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ο νεος (προσωρινος ως τις 14 Ιουνιου) διευθυνων συμβουλος Sant'Albano ανακοινωσε οτι μαζι με τον Capello σχεδιαζουμε το μελλον της ομαδας για την περιοδο 2006-2007. Αρα εκτος απροοπτου ο Capello παραμενει στη θεση του ενω υπαρχει κ η σκεψη ενος νεου Αθλητικου Διευθυντη που θα ενωσει την διοικηση με την ομαδα... Ο Lippi κατεθεσε κ λεει οτι θα συγκεντρωθει πλεον μονο στην Εθνικη ενω τα σεναρια της μετραγραφολογιας στελνουν τον Trezeguet στην Inter. sniper Αυτο ειναι το προβλημα, οτι ξαφνικα οοοοοοοολες οι εμπλεκομενες ομαδες εχουν ξεχαστει απο ολους κ κανεις δεν αναφερει καν τα ονοματα τους (εκτος της Genoa κ της Como) κ ολοι επικεντρωθηκαν αποκλειστικα στην Juve. Παραμενω να πιστευω οτι υπαρχουν πολιτικες προεκτασεις κ μαλιστα πολυ εντονες.
sniper_206 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μπίλι, έφυγε ο Σιλβιο από τον πρωθυπουργικό θώκο και ανοίχτηκαν οι ασκοί του Αιόλου... Αυτό έχω να πω. Γιατί όσο ήταν αυτός πρωθυπουργός τα κυκλώματα του τα κουκούλωναν όλα, γιατί μη μου πεις ότι και η Μίλαν του περνουσε άσχημα με αυτή την κατάσταση
vsls Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ποιος ειπε οτι περνουσε ασχημα? Πολλα ειχαν ακουστει κ για τον μεταξυ μας τελικο στο Champions League, τα σεναρια εδιναν κ επαιρναν... Το παραξενο ειναι οτι τους ασκους τους ανοιξαν τα ιδια του τα μεσα προς τη Juve κ με δεδομενο οτι οι ιδιοκτητες της ειναι φιλα προσκειμενοι στον Silvio... Κατι δε κολλαει στην ολη ιστορια! Εκτος αν αποφασισε να παιξει το παλιο κολπο, Αφου επεσα εγω δε θα πεσω μονος μου θα σας παρω ολους μαζι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.