Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου επιτελους προχτες ενεργοποιηθηκε το cube 512 του οποιου η αιτηση ειχε γινει μεσα φλεβαρη (!) παρατηρησα ταχυτητες 384, κανονικα και με το νομο...

μολις εκανα speedtest απο forthnet και...

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5 2 1e

click START to begin

Checking for Middleboxes Done

running 10s outbound test (client to server) 116.50Kb/s

running 10s inbound test (server to client) 338.78kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

μας δουλευουνε ρε γμτ? αυριο τηλεφωνο με αμοκ, και αμα μου πουνε οτι με συνδεσανε σε 384, τι? πληρωνω αλλα παλι να την κανουνε 512? wtf?!?

Δημοσ.

Καλώς ήλθες στο θαυμαστό κόσμο του ΟΤΕ και των ελληνικών ISP. Το πιθανότερο είναι να σε έχουν συνδέσει κανονικά στα 512Kbps, αλλά να απολαμβάνεις τα μεγέθη ταχυτήτων που σου παράσχει ένα πιταρισμένο dslam.

Προσωπικά στα 384Kbps έχω κατορθώσει να φτάσω τα 37-38KB/sec γύρω στις 4 το πρωί κι αυτό όχι πάντα. Συνήθως πιάνω ένα μέσο όρο του 20-25KB/sec όταν μάλιστα δεν τα παίζει εκεί γύρω στο απόγευμα και θυμάμαι τις παλιές καλές μέρες της pstn.

Κατά τα άλλα είναι καλυμμένα τα πουλάκια μου, μια και στο συμβόλαιό τους γράφουν ρητά πως δεν είναι υπεύθυνοι αν ο χρήστης δεν μπορεί να πιάσει την ονομαστική ταχύτητα...το ρίχνουν σε χίλιους δυο παράγοντες και τη βγάζουν καθαρή.

Δημοσ.

και τρεχουν ολοι γεματοι ενθουσιασμο να παρουν cube 512 με 39ε (...)

παλι καλα εγω με οτενετ ειμαι μια χαρα αυτη την περιοδο, μετα απο ενα 2μηνο φρικης και μ'αυτη (η vivodi ειναι της μπουμπους μου :P)

Δημοσ.

εγινε confirm οτι οντως ειναι 384...τι να πω με αυτα τα παλικαρια ρε γμτ...

για να δουμε απο δω και περα τι θα γινει

Δημοσ.

η βιβοντι στέλνει και φουσκωμένους λογαρισμούς... με το dsl phone μου έβαλαν 10 ευρώ παραπάνω... σίγουρα όχι από λάθος γιατί συνεχώς κάνουν ''λάθη''

Δημοσ.

Ε ναι, αλλωστε είναι τόσο μπάχαλο που σε άλλους προσφέρουν εδώ και 2 χρόνια δωρεάν internet...... :D:D:D

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145046

Aλλα το τραγικό ειναι το εξης, με τοση διαφήμιση που εχει πεσει και ο ασχετος παει και βαζει adsl. Εγω σας λέω ΣΤΑΝΤΑΡ οι μισοι απο αυτούς δεν πέρνουν πρέφα οτι αντι για 512 ειναι σε κυκλωμα 384... Τί να πεις λοιπόν... Vivodi.....

Δημοσ.

Εμεις τα λεμε,αλλα ακομα και χρηστες απο εδω δεν βλεπουν το τυρι,μονο την φάκα με την 0.001% εκπτωση βλεπουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...