Προς το περιεχόμενο

19η Μαϊου - Ημερα μνημης

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην αμφισβητείτε τα αυτονόητα. Θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των μικρασιατών Ελλήνων ζούν ακόμα.

Αν ο Μιλόσεβιτς και ο Σαντάμ δικάστηκαν για γενοκτονία, τότε τι θα πρέπει να λέμε για τον Κεμάλ?

Δημοσ.
"Μου ξανάρχοντ' ένα ένα, χρόνια δοξασμένα..."

"Παιδί_του_λαού" (η δουλειά κάνει τον άντρα,το μυστρί-το πηλοφόρι-το σφυρί),σκούπισε λίγο το αιματάκι απ' το χειλάκι σου και μην τσιμπάς τόσο εύκολα...:mrgreen:

Btw,άμα παραξηγιέσαι,πες μου να το σβήσω.

Δημοσ.
Μην αμφισβητείτε τα αυτονόητα. Θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των μικρασιατών Ελλήνων ζούν ακόμα.

Αν ο Μιλόσεβιτς και ο Σαντάμ δικάστηκαν για γενοκτονία, τότε τι θα πρέπει να λέμε για τον Κεμάλ?

Τπτ .

Αιωνια δοξα κ τιμη στον μεγα ηρωα .. ( κ αποδειξη τουτου το πατρικο του .. αναπαλαιωμενο κ μνημειο για τους απεναντι κ εχουμε μετα κ την αναιδεια να ζηταμε αναγνωρισεις της γενοκτονιας .. .

Ποιος θα παρει σοβαρα τις αξιωσεις μας οτι ο εν λογω ανθρωπος κ η φυλη του εκαναν πραγματικα γενοκτονιες απο την στιγμη που κραταμε στην τριχα το πατρικο του ? )

Υ.γ. Οχι δν θελω να το κατεδαφισουμε .

Θελω να αφεθει να ρημαξει απο μονο του ( οπως θα επρεπε να ειχε γινει φυσιολογικα ..)

Δημοσ.
"Παιδί_του_λαού" (η δουλειά κάνει τον άντρα' date='το μυστρί-το πηλοφόρι-το σφυρί),σκούπισε λίγο το αιματάκι απ' το χειλάκι σου και μην τσιμπάς τόσο εύκολα...:mrgreen:

Btw,άμα παραξηγιέσαι,πες μου να το σβήσω.[/quote']

Don't worry, δεν παρεξήγησα απολύτως τίποτα. Μια ωρίτσα μέσα σ' ένα φόρουμ φτάνει για να δεις τί καπνό φουμάρει ο καθένας και δόξα τω Θεώ, το ποιός είναι τι το έχω διαπιστώσει.

Προφανώς εσύ παρεξήγησες ότι παρεξήγησα...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...