hurin Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μην αμφισβητείτε τα αυτονόητα. Θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των μικρασιατών Ελλήνων ζούν ακόμα. Αν ο Μιλόσεβιτς και ο Σαντάμ δικάστηκαν για γενοκτονία, τότε τι θα πρέπει να λέμε για τον Κεμάλ?
marios1957 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 "Μου ξανάρχοντ' ένα ένα, χρόνια δοξασμένα..." "Παιδί_του_λαού" (η δουλειά κάνει τον άντρα,το μυστρί-το πηλοφόρι-το σφυρί),σκούπισε λίγο το αιματάκι απ' το χειλάκι σου και μην τσιμπάς τόσο εύκολα... Btw,άμα παραξηγιέσαι,πες μου να το σβήσω.
paschalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μην αμφισβητείτε τα αυτονόητα. Θύματα της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των μικρασιατών Ελλήνων ζούν ακόμα.Αν ο Μιλόσεβιτς και ο Σαντάμ δικάστηκαν για γενοκτονία, τότε τι θα πρέπει να λέμε για τον Κεμάλ? Τπτ . Αιωνια δοξα κ τιμη στον μεγα ηρωα .. ( κ αποδειξη τουτου το πατρικο του .. αναπαλαιωμενο κ μνημειο για τους απεναντι κ εχουμε μετα κ την αναιδεια να ζηταμε αναγνωρισεις της γενοκτονιας .. . Ποιος θα παρει σοβαρα τις αξιωσεις μας οτι ο εν λογω ανθρωπος κ η φυλη του εκαναν πραγματικα γενοκτονιες απο την στιγμη που κραταμε στην τριχα το πατρικο του ? ) Υ.γ. Οχι δν θελω να το κατεδαφισουμε . Θελω να αφεθει να ρημαξει απο μονο του ( οπως θα επρεπε να ειχε γινει φυσιολογικα ..)
Kandinsky Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 "Παιδί_του_λαού" (η δουλειά κάνει τον άντρα' date='το μυστρί-το πηλοφόρι-το σφυρί),σκούπισε λίγο το αιματάκι απ' το χειλάκι σου και μην τσιμπάς τόσο εύκολα... Btw,άμα παραξηγιέσαι,πες μου να το σβήσω.[/quote'] Don't worry, δεν παρεξήγησα απολύτως τίποτα. Μια ωρίτσα μέσα σ' ένα φόρουμ φτάνει για να δεις τί καπνό φουμάρει ο καθένας και δόξα τω Θεώ, το ποιός είναι τι το έχω διαπιστώσει. Προφανώς εσύ παρεξήγησες ότι παρεξήγησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.