polakis21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Έχω βάλει dsl από τον Μάιο του 2004 ενεργοποιώντας γραμμή του ΟΤΕ 384 και παίρνοντας για isp την Vivodi.Από τότε πληρώνω κανονικά το πάγιο της γραμμής του οτε αλλά δεν μου ήρθε ποτέ μέχρι σήμερα μετά από 2 χρόνια λογαριασμός από vivodi! Τώρα θέλω να κόψω την vivo και να βάλω conn-x 1024 του εξαμήνου με 47,5 ευρώ το μήνα (αλήθεια ισχύει αυτο?), αλλά φοβάμαι να πάρω την βιβο τηλέφωνο μην με ανακαλύψουν και μου πουν ότι χρωστάω π.χ. 400 ευρώ κλπ. Τί να κάνω?Πως να διακόψω χωρίς να με πάρουν χαμπάρι?
KenZone Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 polu apla min miliseis ka8olou me vivo kai apre kai tin alli sindesi kanonika .. kai an dn tin 8es ti vivo dwse se mena user name kai pas
asmilon Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Γιατι να το διακοψεις? Αφου μπορεις να το αφησεις στην ακρη, να βαλεις το Conn-x που θες και αν το χρειαστεις παλι --και δουλευει-- να το χρησιμοποιησεις οπως τωρα... Καλα η συνδεση με τη vivodi πως εγινε? Πολυ περιεργο μου φαινεται δε κανουν λαθος σε αυτα οι εταιριες
nucleuspower Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Periergo pou ekatse i fasi... Kalytera na tous peis oti exeis ti syndesi 1 mina kai den eisai ikanopoiimenos opote mi se xrewsoun trela an xreiastei. Ma kala den exoun ta stoixeia sou?
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 File mou na me sygxoreis alla dyo pragmata symvainoun : 1on h mas les psemmata 2on h apla i vivodi se xreonei kai den to ksereis DEN YPARXEI KAMIA PERIPTOSH ISP NA SOU DINEI TSAMPA SYNDESH PSTN/ISDN/ADSL MA KAMIA PERIPTOSI EKTOS AN EINAI "KLEMMENH" H SYNDESH KAI PLHRONEI ALLOS. auta kai na me sygxoreis gia tyxon perierges ekfraseis min to pareis prosopika
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 File mou na me sygxoreis alla dyo pragmata symvainoun : 1on h mas les psemmata 2on h apla i vivodi se xreonei kai den to ksereis DEN YPARXEI KAMIA PERIPTOSH ISP NA SOU DINEI TSAMPA SYNDESH PSTN/ISDN/ADSL MA KAMIA PERIPTOSI EKTOS AN EINAI "KLEMMENH" H SYNDESH KAI PLHRONEI ALLOS. auta kai na me sygxoreis gia tyxon perierges ekfraseis min to pareis prosopika Τί λόγο θα είχε να πει κάποιος ένα τέτοιο ψέμα;
k_w_t Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Εμενα μου εχει τυχη αυτο με κινητο απο το γερμανο! Εκανα αιτηση για συνδεση πηρα δωρεαν συσκευη και της εβαλα al carte και την sim της συνδεσης την πεταξα! Δεν μου ηρθε ποτε λογαριασμος και ποτε δεν ασχοληθηκα! Υ.Γ. Πανε 5 χρονια και εχω κανει κι αλλη συνδεση στην ιδια εταιρια χωρις καμια ενοχληση για τοτε!
Leros Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 file na euxesai na mhn se anakalhpsoun meta apo 10 xronia kai se baloun na plhrwseis kai tous tokous!!:D P.S.: aporw pws ta kataferes emena ekremh h sundesh mou apo vivodi 3 mhnes twra!(kai exw plhrwsei kiolas!)
madsc Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Έχουν τα στοιχεία σου φαντάζομαι, γνωρίζουν πότε έκανες την αίτηση, πόσο χρόνο χρησιμοποιείς υπηρεσίες τους. Αν κάποια στιγμή σε ρωτήσουν, τί αποδεικτικό θα τους δώσεις ότι πλήρωσες; Do it the right way. /sc
platongr Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μήπως έχεις κανένα θείο στη vivo και δεν το ξέρεις ή κανέναν γνωστό οι δικοί σου ??? Το λογιστήριο της vivo δεν φημίζετε και για την καλύτερη δουλειά που κάνει Πάντως το σωστό είναι να πάρεις τηλέφωνο να ψαρέψεις να δεις τι παίζει. Ρώτα δηλαδή αν έχουν πάρει τα χρήματα από την τελευταία κατάθεση που έκανες ή αν φαίνετε να χρωστάς κάτι κτλ.
EKTELESTES Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 dystyxws filaraki se vlepw na skas mazemena ta lefta k na thn patas, kalytera na to psakseis to thema. Kakws to exeis afhsei 2 xronia (!)...
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 conn-x 1024 του εξαμήνου με 47,5 ευρώ το μήνα me ti pagio?
tempo Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 εμένα έτσι μου είχε κάνει ο ΟΤΕ με την PSTN σύνδεση που είχα τότε. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι βρήκαν ένα λάθος και ότι δεν έχω πληρώσει 1 χρόνο (όντως έτσι ήταν). Πήγα στα γραφεία τους λέω "δικό σας ήταν το λάθος" και μου απαντάνε "έπρεπε να έρθετε και να το αναφέρετε"...... εκεί τα παίρνω, τους λέω ότι δεν ξέρουν την δουλειά τους και μου λένε το καλό "τώρα θα τα πληρώσετε όλα μαζεμένα", τους απαντάω το πολύ καλύτερο "δεν έχω τόσα λεφτά, λυπηθείτε με σας παρακαλώ...." και γελούσα κανονικά. Μετά απο πολλά πήγα στον διευθυντή και κάναμε ρύθμιση και τα πλήρωσα σιγά σιγά σε δόσεις που έμπαιναν στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Εντάξει τα λεφτά είτε κανονικά είτε με αυτόν τον τρόπο θα τα πλήρωνα.....είναι ανεκτίμητη όμως η χαρά του να μπαίνεις στον ΟΤΕ και να τους λες κατάμουτρα "ότι είναι άσχετοι και ότι δεν ξέρουν την δουλειά τους" και να μην μπορούν να σου απαντήσουν γιατί έχουν κάνει την βλακεία!
EKTELESTES Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 me ti pagio? h tellas exei pleon thn 1024 me 40 eurw to mhna.......( pagio+syndesh, ola mesa, apla de sou dinei modem) makran h kalyterh prosfora pou exw dei...
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 file kane kati polu aplo pare thlefwno sto logisthrio kai pes tous oti phres thlefwno na rwthseis an plhrwthike o teleutaios logariasmos giati esteiles kapoio allo atomo na sto plhrwsei kai htheles na sigoureuteis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.