platongr Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και όταν του πουν ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ, τι θα κάνει; Θα πει ότι απλά ψάρευε ή θα προσπαθήσει να τους πείσει ότι έχει πληρώσει αλλά δεν έχει απόδειξη; Στο τηλέφωνο θα κάνει τον κινέζο και μετά θα τα πληρώσει κανονικά
NeithaN Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Mhn masas den 8a plhrwseis tpt... o kollhtos mou eixe 2 xronia ote kai den plhrwse tpt oyte ton phran xampari kai to koufo einai pws mazi kaname tis idies syndeseis egw xrewnomoun kanonika enw aftos pote... oute tou eipane na ton xrewsoun ktl ktl ... twra gia thn vivodi as pareis ena thlefwno kai na rwthseis poso einai o logariasmos sou, an den yparxei to onoma sou pes oti mperdeftikes kai oti exeis tellas (exoun paraplhsia noumera) zhta sygnwmh kai den trtexei kai tpt den prokeite na ponhrepseis kanenan kai vlakeies... paidia pou kanoun thn douleia toys se ena kentro einai den einai h idia h vivodi anyway me afton ton tropo pistevw 8a yshxasei kai to kefalaki sou se opoiadhpote periptosh (eisai xrewmenos h oxi)...
KenZone Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 emena i tellas me 3esase ena dimino mono ... meta dn moupe tpt .. pote d to plirwsa auto to dimino ..
PavelX Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 99% sto sumvolaio pou upegrapses, leei oti "i etairia den einai upoxrewmeni na stelnei logariasmo ston pelati" i' kati paromoio. Koinws, ESY prepei na to plirwseis. Auto sunevei palaiotera se mia fili mou se etairia kinitis tilefwnias. Xairotan pou den plirwne tipota, alla otan pige na diakopsei tin sundesi tis kopike to gelio apo tin riza kai plirwse kai tous tokous... Gia na min tin pa8eis, 8a sou protina na to psakseis ligaki :/
novice21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Egw tha elega na mhn to synexisete to thema,kai ean einai dynaton na sbhstei to topic,giati isws aytoi gia polous kai diaforous logous,na serfaroune se diafora forums,kai ama doun thn periptwsh,isws psaksoun ston server tous, kai tote sigoura tha broun ton...lipotakth.Lol
n0_NaiviE Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εμενα μου εχει τυχη αυτο με κινητο απο το γερμανο!Εκανα αιτηση για συνδεση πηρα δωρεαν συσκευη και της εβαλα al carte και την sim της συνδεσης την πεταξα! Δεν μου ηρθε ποτε λογαριασμος και ποτε δεν ασχοληθηκα! Υ.Γ. Πανε 5 χρονια και εχω κανει κι αλλη συνδεση στην ιδια εταιρια χωρις καμια ενοχληση για τοτε! an theliseis na kaneis ali sindesi apla den tha mporeis i tha s zitisoun prokataboli.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 me ti pagio? telika einai me pagio i xwris? isxiei mono gia conn-x?
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και εγω οταν ειχα Βιβο για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα δεν μου στελνανε λογαριασμο, μεχρι που μου τα ζητησαν μαζεμενα, τους εκραξα οχι για να μην τα πληρωσω αλλά για να μου κάνουν σκόντο μιας και οι 2 μηνες απο αυτους ήμουν χωρις συνδεση (εργα της Βιβο κλπ), τίποτα.... Τους ειπα να μου βαλουν να το πληρωσω σε δοσεις, τίποτα.... Λεω δεν πληρωνω, ηρθε 3 φορες ειδοποίηση ε και το τεταρτο γράμμα με καλούσαν στο δικαστήριο.... Πιστευεις οτι αξίζει?Εγω θα έλεγα παρτους και πες τους θέλεις διακοπή, οταν σου κάνουν σου στέλνουν ενα γραμμα που εχει τον τελικό λογαριασμό (οτι δεν εχει πληρωθει πχ, ή τον λογαριασμό του τρεχοντος μηνα). Γράφει ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι. Οτιδήποτε αλλο περι "μην πληρώσεις, μη μασας, τυχερε, θελω κ εγω free" είναι ιστορίες για αγρίους. Στην τελική αν τους ακούσεις και σου γίνει η στραβή μετά τα παιδιά αυτά θα παίζουν multiplayer όταν εσύ θα ψάχνεις δικηγόρους για να μην πας δικαστήριο!
danaos Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Να το πω πιο απλά ίσως... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσεις. Η καθυστέρηση οφείλεται στό γεγονός ότι δίνουν τα εισπρακτικά σε εταιρείες κι εκεί γίνεται χαμός... Όποτε ανακαλύπτουν τα λάθη τους, στέλνουν με δικηγόρους εξώδικα και ζητάνε (μάλλον απαιτούν) την άμεση εξόφληση. Ίσως και μετά από 2-3 χρόνια να τα ζητήσουν, αλλά δεν θα ξεχάσουν τους τ ό κ ο υ ς...
ntsili Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγώ πιστεύω ότι αν πάει το παιδί να τους ψαρώσει θα βρεθεί μπλεγμένο, γιατί πολύ πιθανόν θα αποκαλυφθεί το λάθος. Οποιοσδήποτε πειραματισμός του στυλ "γειά σας, θα ήθελα να δω σε τί φάση βρίσκεται ο λογαριασμός μου" είναι πολύ πιθανόν να επισπεύσει πολύ άσχημες εξελίξεις, ειδικά αν πέσει σε καμιά βλαμμένη στο helpdesk ή οποία θα κάνει την τρίχα τριχιά, "μισό λεπτό να ρωτήσω τον προϊστάμενό μου, κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει εδώ". Θα έλεγα να κάνεις το εξής. Βάλε όπως είσαι άλλο provider, πχ Tellas. Μην πάρεις κανένα τηλέφωνο στην Vivodi, (ούτε σε ΟΤΕ) και απλά από εδώ και πέρα να χρησιμοποιείς μόνο την σύνδεσή σου με τον άλλον provider. (πχ Tellas) Aν σε πιάσουν μετά από κανένα εξάμηνο τους κάνεις την κότα και λες ότι: "εγώ έχω κάνει αίτηση διακοπής από δύο χρόνια μέσω fax (διότι είχα πχ πάει Αγγλία για σπουδές) και έκτοτε δεν είχα κανένα νέο σας ούτε κάποιο λογαριασμό". Από τον Μάιο του 2006 επέστρεψα και έβαλα σαν provider την Tellas. Δεν γνωρίζω τίποτα, κάποιο λάθος κάνετε, ψάξτε τα χαρτιά σας και βρείτε το fax που σας έστειλα. Προφανώς κόψατε την σύνδεσή μου -όπως άλλωστε σας είχα ζητήσει- γιαυτό και δεν είχα νέα σας, ούτε και λογαριασμούς, αφού είχε λήξει και η συνεργασία μας. Αν δεν υπάρχει καλή επαφή μεταξυ των τμημάτων σας, δεν θα είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα χρεωθεί άδικα τις όποιες δυσλειτουργίες σας."
Θοδωρής Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Αργα η γρήγορα, σε αυτόν η στον άλλο κόσμο ΘΑ ΠΛΗΡΩΩΩΣΕΙΣΣΣ!!!
ntsili Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Θοδωρή, αν εγώ είμαι απίστευτος, εσύ τί θα έκανες?? "γεια σας, ήρθα να πληρώσω γύρω στα 500 ευρώ που σας χρωστάω από δύο χρόνια, γιατί είμαι καλό παιδί" ??? Φίλε σε τέτοιες περιπτώσεις ΑΝ κερδίσεις κάτι, το κερδίζεις με την τακτική "deny, deny, deny".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.