Θοδωρής Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 δεν το ειπα ειρωνικά φίλε μου ισα ισα που εδωσες την καλύτερη λύση! Εγω παντος μια φορα πριν 1,5 χρόνο πηρα απο γερμανο 2 κινητα για μενα και την κοπέλα μου με 6 ατοκες δόσεις απο Eurobank και ακόμα τις περιμενω να έρθουν!!! Στα αρχί...α μου βασικα και αν δεν έρθουν ποτε!!!
dpolal Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Θα έλεγα να κάνεις το εξής. Βάλε όπως είσαι άλλο provider' date=' πχ Tellas. Μην πάρεις κανένα τηλέφωνο στην Vivodi, (ούτε σε ΟΤΕ) και απλά από εδώ και πέρα να χρησιμοποιείς [b']μόνο[/b] την σύνδεσή σου με τον άλλον provider. (πχ Tellas) Aν σε πιάσουν μετά από κανένα εξάμηνο τους κάνεις την κότα και λες ότι: "εγώ έχω κάνει αίτηση διακοπής από δύο χρόνια μέσω fax (διότι είχα πχ πάει Αγγλία για σπουδές) και έκτοτε δεν είχα κανένα νέο σας ούτε κάποιο λογαριασμό". Από τον Μάιο του 2006 επέστρεψα και έβαλα σαν provider την Tellas. Δεν γνωρίζω τίποτα, κάποιο λάθος κάνετε, ψάξτε τα χαρτιά σας και βρείτε το fax που σας έστειλα. Προφανώς κόψατε την σύνδεσή μου -όπως άλλωστε σας είχα ζητήσει- γιαυτό και δεν είχα νέα σας, ούτε και λογαριασμούς, αφού είχε λήξει και η συνεργασία μας. Αν δεν υπάρχει καλή επαφή μεταξυ των τμημάτων σας, δεν θα είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα χρεωθεί άδικα τις όποιες δυσλειτουργίες σας." Δηλαδή τόσο χαζοί είναι ή τόσο άσχετοι για να ανακαλύψουν ότι η γραμμή είχε κανονικά κίνηση για δύο χρόνια τώρα;;;;;; Έχεις την εντύπωση ότι μπορεί να σταθεί τέτοια δικαιολογία ή ότι ΔΕΝ κρατάνε τα Logs τους ή απλά έστω τις κινήσεις των λογαριασμών;;;; ΟΛΑ όσα έχουν αναφερθεί είναι παιδιάστικές δικαιολογίες ΠΟΥ όχι μόνο δεν μπορούν να σταθούν με τίποτα αλλά μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι εταιρείες κρατάνε στοιχεία για τους λογαριασμούς οπότε ΟΤΙ και να γίνει θα το πληρώσεις στο τέλος το μάρμαρο. Φίλε, ή κάνεις την πάπια ΚΑΙ αλλάζεις Provider με το ρίσκο να σε ανακαλύψουν και να απαιτήσουν τα χρήματα τους με τόκο μετά από χρόνια ή πήγαινε και ξεκαθάρισε το πρόβλημα και ζήτα να πληρώσεις σε δόσεις έστω το οφειλόμενο ποσό.
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ρε σοβαρευτείτε!! Ποσων χρονων ειστε πια??? ΕΛΕΟΣ! Τί θα πει θα κερδίσει αν κανει DENY? Σας ειπα την ΔΙΚΗ ΜΟΥ εμπειρία, η οποια ηταν πολυ πιο soft απο τα 2 χρόνια. μου έσκασε ΣΤΕΓΝΑ δικαστήριο, και εσυ επιμένεις να του λές να κάνει το κορόιδο και να τους φωνάζει κιολας οτι ειναι δική τους η ευθυνη?? Ναι χέστηκε τωρα το λογιστίριο τί πιστεύεις! Θα του πουνε "κοιταξε να δεις φιλε, εδω δεν εχεις πληρώσει ουτε ευρω για 2 χρονια που σου διναμε κανονικα την υπηρεσία.. Απο κει και πέρα αλλαξες τηλέφωνο, σπίτι, όνομα, εκανες αλλαγή φύλου δεν μας αφορά. ΠΛΗΡΩΝΕ...." και θα τον αναγκάσουν να το βουλώσει και να πληρώσει τον πάτο του οταν το βρουν το λάθος! Το οτι ζητάνε ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ που εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ, το ξέρει κανείς σας απο εδώ που του λέτε να μην πληρώσει??? Θα του πουνε ΟΚ φιλε, μας πλήρωσες. Δωσε μου το αποδεικτικο της τράπεζας γιατί εδω το συστημα μου λέει ότι δεν εχεις πληρώσει. Κατσε πάνω μετά... Ενα /clap /clap στους νεοέλληνες του forum μας παρακαλώ........
tarrasque Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 de ksero gia ta systimata tis viv. alla logika to systima timologisis einai aneksartito apo to systima diktyou pou einai ypeythino gia tin prosvasi sto internet. ean yfistasai mesa sto syst. timologisis kai den pliroseis tote analoga me tin politiki tis kathe etaireias, meta apo 2-3 logariasmous mpaineis se eidiki katigoria ekprothesmon kai se eidopoioun gia na pliroseis kai an synexizeis na mi plironeis sou kovoun tin ypiresia kai se trexoun sta dikastiria. to systima tou diktyou pou einai ypeythino gia tin prosvasi, logika den exei stoixeia opos einai i eponymia sou i imerominia energopoiisis giati den einai kai douleia tou sto kato kato. stin periptosi sou loipon ypotheto oti isxyei ena apo ta eksis: -den yparxeis kan sto systima timologisis eno yparxeis sto diktyo, (apo anthropino lathos dil.). se aytin ti periptosi einai eksairetika dyskolo na kseroun pote akrivos ksekinise i ypiresia sou oste na se timologisoun. -exei ginei lathos sti dieythinsi apostolis tou logariasmou kai taytoxrona mamakizontai me ti diaxeirisi ton kako-pliroton. pragma arketa dyskolo mias kai tha ypirxan arketoi akoma san kai esena. tora to ti tha kaneis einai askisi ithikis an evriskes ena portofoli gemato lefta kai taytotita sto dromo kai pisteveis oti de se vlepei kanenas ti tha ekanes? ps1. vevaia skepsou oti mporei kai na se vlepoun ps2. /clap /clap kai apo emena
k_w_t Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 an theliseis na kaneis ali sindesi apla den tha mporeis i tha s zitisoun prokataboli. Μα το λεω καθαρα εχω κανει και αλλη συνδεση στο ιδιο ονομα στην ιδια εταιρια! Με δωρεαν συσκευη με επιδοτηση κτλ!
Pooky(1) Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Καλή η τακτική deny, deny, deny, αλλά ακόμα κι αν ο φιλαράκος πει ότι ήταν Αγγλία και του απαντήσουν ότι υπήρχε activity στην γραμμή του μέχρι πρόσφατα, τι θα πει? Ότι η γιαγιά του χρησιμοποιούσε τη γραμμή για να βρει συνταγές μαγειρικής στο Internet ή διανυκτερέυοντα φαρμακεία? Δεν τους ενδιαφέρει αν η γραμμή ανήκει σε σένα και κάποιος άλλος κάνει χρήση της. Τους ενδιαφέρει ότι η γραμμή είναι active και μόνο αυτό. Εσύ μπορεί να το παίζεις βουδιστής μοναχός στα Ιμαλάϊα και η γραμμή σου να χρησιμοποιείται από τη γκόμενά σου, αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα. Για καλό και για κακό επικοινώνησε με ΙΝΚΑ αλλά και με κάποιο δικηγόρο. Αλλά αν έκανες χρήση της γραμμής όλο αυτό το καιρό δύσκολα θα αποφύγεις να πληρώσεις. Όσο για τη Vivodi, η εταιρεία και πάνω από όλα το λογιστήριό της είναι μπάχαλο. Μέχρι πέρυσι είχα γραμμή σταθερής με Vivo αλλά έστελναν το λογαριασμό κανά δεκαήμερο αφού είχε λήξει και μάλιστα περιλάμβαναν και το ποσό του προηγούμενου μήνα. Οταν τους τηλεφωνούσες (αφού περίμενες κανά μισάωρο στην αναμονή) δεν ήξεραν τι είχες πληρώσει και τι χρώσταγες. Μάλιστα την τελευταία φορά τηλεφώνησε μια τύπισσα ιδιαίτερα καυ****νη και μου ζήταγε και τα ρέστα με αγενέστατο τρόπο. Τους είπα να πάνε στο διάολο και αν τολμήσουν να με ξαναενοχλήσουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Η τύπισα μου απάντησε ότι η συνομιλία μας καταγράφεται και ότι θα μου κάνει μήνυση για εξύβριση και τα λοιπά.Της απάντησα ότι και εγώ καταγράφω την συνομιλία και ότι θα τη δώσω στο νομικό τμήμα του καναλιού που εργάζομαι. Μόλις άκουσε για κανάλια και δημοσιογράφους χέστηκε και μου έδωσε τον προϊστάμενό της ο οποίος μόλις είδε το επάγγελμα που είχα δηλώσει άρχισε το γλείψιμο και τα συγνώμη. Το αποτέλεσμα είναι ότι γύρισα ξανά στον ΟΤΕ και δεν ξαναπαώ πουθενά με τις ιστορίες φρίκης που ακούω κάθε μέρα από χρήστες αναλλακτικών παρόχων.
ntsili Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δηλαδή τόσο χαζοί είναι ή τόσο άσχετοι για να ανακαλύψουν ότι η γραμμή είχε κανονικά κίνηση για δύο χρόνια τώρα;;;;;; Ηρέμησε φίλε... Το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να του ζητηθεί να πληρώσει. Έχει δύο επιλογές: ή τα σκάει' date=' [b']ή αρνείται τα πάντα[/b] ώς ένα λάθος της εταιρείας. Στην χειρότερη θα πληρώσει. It's so simple. ... και εσυ επιμένεις να του λές να κάνει το κορόιδο και να τους φωνάζει κιολας οτι ειναι δική τους η ευθυνη?? Τί μας λες τώρα ρε φίλε. Δύο χρόνια τώρα ξέρει ότι δεν πληρώνει, και θα είμαι εγώ υπεύθυνος για ό,τι συμβει?? Κάνεις λες και είμαι ο πατέρας του και θα πάρω στο λαιμό το παιδί μου. Έλεος!
dpolal Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ηρέμησε φίλε... Το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να του ζητηθεί να πληρώσει. Έχει δύο επιλογές: ή τα σκάει' date=' [b']ή αρνείται τα πάντα[/b] ώς ένα λάθος της εταιρείας. Στην χειρότερη θα πληρώσει. It's so simple. Φίλε, ήρεμος είμαι και ούτε αναφέρομαι αποκλειστικά σε σένα... Sorry για το bold... Όμως έγινε επειδή το παλικάρι έκανε μια ερώτηση εδώ ζητώντας προφανώς την γνώμη μας για να δεί πώς θα ενεργήσει στο συγκεκριμένο θέμα και από τις 10 απαντήσεις οι 8 προέβαλαν χαζές δικαιολογίες και κλασσικές νεοελληνικές μπινιές. Αν λοιπόν σε άλλα 2-3 χρόνια από τώρα του έρθει ένα ωραιότατο δικαστήριο, γιατί αυτά το θέματα έτσι λειτουργούν στη χώρα μας (εδώ δικαστήριο για τροχαία παράβαση σου έρχεται μετά από 3-4 χρόνια) και ο άνθρωπος δεν το πάρει χαμπάρι (αλλαγή διεύθυνσης π.χ.) θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Καλύτερα λοιπόν να πάει να το κανονίσει τώρα με δική του πρωτοβουλία παρά να δει τίποτα λαμόγια από εισπρακτικές εταιρείες να ρωτάνε τους γείτονες του αν πληρώνει τα χρέη του ή να του κάνουν περίεργα τηλεφωνήματα. :evil:
vagos789 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 2 χρονια χωρις λογαριασμο,λες εκει στην vivodi να αποφασισαν να χρεώνουν ρεαλιστικα τις υπηρεσίες τους;
admin.iekep Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 oti eipa den thelo na me pareksigiseis alla epeidi ta logistiria auton ton etaireion den xarizoun oute lefta oute syndeseis partous tilefono kai mathe ti ginete giati tha sou erthei kanenas oraios logariasmos merika xiliarika euro kai tha trexeis kai den tha ftaneis kai oxi mono tha prepei na pliroseis i na vreis tropo na ta doseis alla isos exeis kai allou eidous mpleximata koitakse to file mou min to afineis einai xeirotera autes oi etaireies DEN XANOUN XRHMATA POTE NA EISAI SIGOUROS GIA AUTO arga i grigora tha vroun to tyxon lathos kai ESY THA TO PLHROSEIS KANEIS ALLOS.
admin.iekep Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγώ πιστεύω ότι αν πάει το παιδί να τους ψαρώσει θα βρεθεί μπλεγμένο' date=' γιατί πολύ πιθανόν θα αποκαλυφθεί το λάθος. Οποιοσδήποτε πειραματισμός του στυλ "γειά σας, θα ήθελα να δω σε τί φάση βρίσκεται ο λογαριασμός μου" είναι πολύ πιθανόν να επισπεύσει πολύ άσχημες εξελίξεις, ειδικά αν πέσει σε καμιά βλαμμένη στο helpdesk ή οποία θα κάνει την τρίχα τριχιά, "μισό λεπτό να ρωτήσω τον προϊστάμενό μου, κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει εδώ". Θα έλεγα να κάνεις το εξής. Βάλε όπως είσαι άλλο [b']provider[/b], πχ Tellas. Μην πάρεις κανένα τηλέφωνο στην Vivodi, (ούτε σε ΟΤΕ) και απλά από εδώ και πέρα να χρησιμοποιείς μόνο την σύνδεσή σου με τον άλλον provider. (πχ Tellas) Aν σε πιάσουν μετά από κανένα εξάμηνο τους κάνεις την κότα και λες ότι: "εγώ έχω κάνει αίτηση διακοπής από δύο χρόνια μέσω fax (διότι είχα πχ πάει Αγγλία για σπουδές) και έκτοτε δεν είχα κανένα νέο σας ούτε κάποιο λογαριασμό". Από τον Μάιο του 2006 επέστρεψα και έβαλα σαν provider την Tellas. Δεν γνωρίζω τίποτα, κάποιο λάθος κάνετε, ψάξτε τα χαρτιά σας και βρείτε το fax που σας έστειλα. Προφανώς κόψατε την σύνδεσή μου -όπως άλλωστε σας είχα ζητήσει- γιαυτό και δεν είχα νέα σας, ούτε και λογαριασμούς, αφού είχε λήξει και η συνεργασία μας. Αν δεν υπάρχει καλή επαφή μεταξυ των τμημάτων σας, δεν θα είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα χρεωθεί άδικα τις όποιες δυσλειτουργίες σας." kai nomizeis file mou oti tha ta xarisoun??? apla tha se pane meso dikastikis odou kai tha psaxneis enan kalo dikhgoro.
tarrasque Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 ........ autes oi etaireies DEN XANOUN XRHMATA POTE NA EISAI SIGOUROS GIA AUTO .... min eisai toso sigouros, tetoies etaireies kai eidika neoeiserxomenes pou exoun rapid growth, alla kai etairies me anorima systimata kai diadikasies mporoun na xanoun arketa ekatomyria euro to xrono kai yparxoun polloi logoi pou symvainei ayto. kai gia na mi milame ston aera pare kai mia egkyri pigi: http://www.billingworld.com/archive-detail.cfm?archiveId=7755
Lordi Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 re ti lete ston anthropo? eseis tha ta kanate ayta an isastan sti thesi tou? einai dinaton na tous pisei oti itan stin agglia kai i grammi edo katevaze moni tis i oti plirone kai den exei apodixeis? file kalitera na to pareis apofasi oti tha pliroseis kapoia stigmi mporei na itan diko tous lathos alla siga min sou xarisoun tosa lefta i gnomi mou einai oti prepei na tous to peis kai na zitiseis na sou kanoun doseis sto poso afou itan diko tous to lathos kai den estelnan logariasmo toso kairo
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ηρέμησε φίλε... Το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να του ζητηθεί να πληρώσει. Έχει δύο επιλογές: ή τα σκάει' date=' [b']ή αρνείται τα πάντα[/b] ώς ένα λάθος της εταιρείας. Στην χειρότερη θα πληρώσει. It's so simple. Τί μας λες τώρα ρε φίλε. Δύο χρόνια τώρα ξέρει ότι δεν πληρώνει, και θα είμαι εγώ υπεύθυνος για ό,τι συμβει?? Κάνεις λες και είμαι ο πατέρας του και θα πάρω στο λαιμό το παιδί μου. Έλεος! Δεν καταλαβαίνεις το εξής... Για ΚΑΘΕ μηνα που δεν πληρωνει, προστίθενται τόκοι. So its NOT so simple! Γιατι οταν του πουνε να πληρωσει δεν θα πληρώσει 24x το μηνιαίο κόστος, αλλά συν τους τόκους! Εαν του σκάσει και δικαστήριο, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Η' ΟΧΙ, θα δικαστεί ερρήμειν!!! Δικαιολογία του στυλ δεν μου ήρθε κανένα γράμμα ΔΕΝ στέκει, πολυ απλά γιατι εχεις υποχρέωση να πληρώνεις κάθε μήνα! Αρα να πάρεις τηλέφωνο να μάθεις πόσο είναι και μόνος σου να καταθέτεις τα χρήματα. Και δεν μιλάμε για 2 μηνες τωρα, αλλά για 24!!! Δηλαδή, ακρότητα! Εν πάσει περιπτώσει,εγω ανέφερα την δική μου περίπτωση με τη συγγεκριμένη εταιρία, απο κει και πέρα ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του. Θεωρώ όμως τραγικό το να τον συμβουλεύει έστω και ένας να μην πληρώσει για μια υπηρεσία που χαιρόταν κανονικά το διάστημα αυτό..... Απτην μια αν ειμαστε disconnected 1 μέρα φωνάζουμε και ζητάμε λεφτά πίσω (γ@μω την ελληνική γυφτιά,1 μέρα, big deal), απτην άλλη εχουμε προσβαση 2 χρόνια και η συμβουλή του κόσμου είναι "κάνε το κοροίδο".. :D
Kandinsky Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγώ φίλε μου στο λέω, όπως και στο είπα, όπως και θα στο ξαναπώ αν χρειαστεί γιατί αν και δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση όσων δίνουν συμβουλές, έχω καεί ουκ ολίγες φορές από "ειδήμονες" : Βρες έναν δικηγόρο και ρώτα τον. Βρες έναν πραγματικό ειδήμονα... Edit : Να προσθέσω με βάση το ότι εγράφη άνωθεν μου, ότι εάν ο δικηγόρος όντως πει "κάνε το κορόιδο". ναι, να το κάνει γιατί να μην το κάνει? Θα φτωχύνει η εταιρεία? Μήπως ήδη δεν μας κλέβουν αρκετά που άλλα πληρώνουμε και άλλα παίρνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.