Προς το περιεχόμενο

Eξελιξεις για sony fe-11s hdd clicking


fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον μιας και η σονυ μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα αναγνωρισε αυτο το προβλημα σε αυτο εδω το ποστ θα υπαρχει ενημερωση στους χρηστες του εν λογου φορητου για το θεμα με τον ηχο που κανει ο σκληρος δισκος οταν βρισκεται σε κατασταση idle.ΔΕΝ προκαλει καποιο προβλημα η απωλεια δεδομενων η και αποδοσης ακομα το προβλημα αυτο απλα για εμας του μυγιαγκιχτους ειναι ενοχλητικο και βασικα δεν ταιριαζει σε εναν vaio τετοιο προβλημα. οι τελευταιες εξελιξεις δειχνουν την fujitsu ως υπευθυνη για αυτο το προβλημα και εντοπιζεται στον controller που ειναι πανω στο δισκο.το προβλημα κανει τις κεφαλες να κινουνται χωρις λογο..και απο οτι πιστευω πρεπει να παιζει κατι με την διαχειρηση της εντολης ncq.το λαπτοπ δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα στην ουσια τουλ εμενα και πολλων ακομα που το φτανουν στα ορια...εμενα ειναι πανω απο 70 ωρες συνεχομενα αναμενο και ολα καλα.παρακαλω μονο αποριες πανω στο θεμα και οτι σχολια του τυπου η σονυ δεν ειναι καλη κτλ νομιζω αυτο εχει λυθει εδω και πολλα χρονια και οποιος εχει προσβαση στα φορουμς της σονυ θα εχει διαπιστωσει οτι εχει το καλυτερο e-support και το καλυτερο service.με τις υποθεσεις να κλεινουν απο 2 μεχρι 6-7 μερες.και επισης σε καμια περιπτωση δεν αποθαρυννω καποιον να το αγορασει . αυτα για σημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ενα νεο της τελευταιας στιγμης η σονυ συστασε ομαδα απο μηχανικους να ψαξουν την πηγη του προβληματος.με διορια 1 μηνα περιπου θα εχουν το πορισμα επισης συμμετεχουν και 2 απο την fujitsu siemens.θελουν το θεμα να λυθει με καποιο update firmware γιατι παροτι αντικατεστησαν τον δισκο με ιδιο καινουριο το προβλημα υφιστατε παλι.μαλλον η fujitsu ειναι υπευθυνη.θα σας κρατω ενημερους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως φιλε ουτε στην sony να δουλευες.δεν θελω να σπασω τα νευρα κανενος με αφτα που γραφω .περιση τετοιο καιρο πηρα ενα σονυ mp3 vgf-ap1 απο το πλαισιο.για κακη μου τυχη ειχε ελατοματικη μπαταρια.ωραια λεω θα το παω πισω και θα μου το αλλαξουν.το παω στο πλαισιο και με στελνουν σε ενα service της σονυ εδω στην αθηνα.αυτοι μου εδωσαν ενα τηλ. στο εξωτερικο,μαλον βελγιο δεν θυμαμε καλα.τα νευρα μου εγιναν τσαταλια.αφου πηρα τηλ. μου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα για μια μπαταρια mp3 player.πες μου εσυ τωρα φιλε μου που ειναι το καλο service?μια ειναι η αληθεια καλη η σονυ αλλα ετσι και σου κατσει προβλημα την εκανες λαχιο.τωρα οσων αφορα το fe11 σκεφτομουν να το παρω και εγω αλλα με αυτα που ακουω.......αστο καλητερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν δουλευω στη σονυ. ρε φιλε συγνωμη εγω με περιστατικο σε cybershot με προβληματικη μπαταρια το εστειλα βελγιο ολα μαζι... μετα πο 13 μερες μου ετσειλαν καινουρια μπαταρια μαζι με την cybershot.δεν πηρα καμια σονυ τηλ εξαλλου δεν εχει εδω servise τα ιδια και με ενα md prin2 xronia .εκει φταις εσυ και οχι η σονυ.και να σου πω και κατι καλυτερα που εχει το servise εκτος ελλαδος γιατι αμ το ειχε εδω θα ηταν μια απο τα ιδια. τεσπα τοποστ εγινε για αλλο λογο οτι αλλο θελετε στειλετε πμ η γραφτε στο αλλο ποστ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΛΟΙΠΟΝ η σονυ παραδεχουμενη το προβλημα εδωσε λυση.

οσοι απο εσας κατοχους του εν λογω φορητου διαπιστωσατε δυνατους ηχους απο το σκληρο δικο οταν αυτοσ δεν κανει καποια δουλεια τοτε με εν ατηλ στη σονυ και περιπου μια βδομαδα αναμονης ερχετε η DHL ΣΠΙΤΙ σας χωρις καμια χεωση παιρνει τον φορητο και μεσα σε 7 μερες εργασιμες εινα πισω επισκευασμενος πληρης. μια αλλαγη καλωδιου και ισως αλλαγη του δισκου.

 

εγω θα το στειλω την επομενη βδομαδα καποιοι χρηστες το εστειλαν απο ελλαδα και τους γυρισε απο 5 μεχρι 7 μερρες για νησια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτα ειναι καταπληκτικα νεα Θανο.... εμενα ακομη τιποτα... θα περιμενω...

 

μηπως τελικα εμαθες αν ηταν το καλωδιο της siemens ή το "μπρατσακι" που στηριζεται ο σκληρος??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νωμιζω μονο στα fe-11-s αλλα και παλι φιλε εγω θα το προτιμουσα εξαλλου αν δεν σε ενοχλει δεν το πειραζεις η το στελνεις στη σονυ και ολ;α οκ.

 

εμενα σημερα λαμπρο με πηραν τηλ και μου ειπαν θα με ενημερωσουν απο βδομαδα. το καλωδιο το συστησε fujitsu to μπρατσακι καμια σχεση δεν εχει...μονο καλωδιαο αλλαζουν και τερμα ο σπαστικος ηχος. κατα τα αλλα οποιος το εχει καταλαβαινει τι παει να πει εξαιρετικο μηχανημα. και απο σερβις με εντυπωσιασαν μπορω να πω μεχρι και τηλ με πηραν.και μου ετσειλαν και μειλ με το ονομα αυτου του οποιου χειριζεται την αιτηση για σεπβις που εκανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε fsbmaniac διαβασα ολα τα ποστ του vaio club για τον clicking sound ( τον κατεβασα κιολας) και συνειδητοποιησα με φρικη οτι αυτος ο ηχος που κανει το laptop μου δεν ειναι φυσιολογικος . Εκτος απο το κλικ κλικ κανει και κατι γκρρρρ γκρρ (ειπαμε πρωτο laptop ειναι αυτο και νομιζα οτι ετσι ακουγεται). Πηρα το τελ στο Βελγιο και θα με παρουνε και μενα την Παρασκευη για να μου πουν τι θα γινει με αυτην την ιστορια και πως θα τους το στειλω.

 

Γνωριζεις μηπως αν αλλαζουν και σκληρο ή κανουν format και πρεπει να κανω backup τα παντα?

Υ.Γ. thy για το pm. θα επικοινωνησουμε στο κινητο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

UPDATE

λοιπον η σονυτην παρασκευη πηρε το λαπτοπ μου δηλαδη εγω το εστειλα μεσω dhl γαλλια 1 μερα service αλλαγη καλωδιοταινειας σκληρου-ελεγχος για bad sectors test σε ολο το συστημα και σημερα φευγεια πο γαλλια μαλλον αυριο -μεθαυριο εδω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηρθε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χωρις καμια γρατσουνια χωρις κανενα προβλημα και μου αλλαξαν και touchpad παροτι στα τεστ δεν εβγαζε προβλημα αλλα επειδη το επιθυμουσα εγω ,τεστ για σκληρο δυσκτιο βιος μητρικη και ολα οκ!! και φυσικα αλλαγη του καλωδιου που επρεπε ..αν ευτο δεν ειναι τελειο service τοτε ποιο ειναι?? μια χαρα και καλα κανουν που δεν το εχουν ελλαδα τουλ εκει υπαρχουν εξιδικευμενοι τεχνικοι. το λαπτοπ οταν εφτασε βγηκε φωτογραφιες για την κατασταση του και αν συμβει κατι μπορω να το συγκρινω με αυτες ..αλλα ειναι μια χαρα μου καθαρισαν και την οθονη σαν καινουρια την εκαναν..

ΤΟΛΤΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ στειλτο να στο φτιαξουν!!

 

...και αν συναντησεις προβληματα παρε με να σου πω ενα μυστηκο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε fsbmaniac. Το toucpad σου έκανε προβλήματα και το άλλαξες?

Ρωτάω επειδή το δικό μου ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το left click όπως και το double tap στην επιφάνειά του. Το έσβησα και ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τίποτα. Επίσης πόσο σου στοίχισε η όλη ιστορία. Εμένα δε κάνει click αν και το έχουμε πάρει την ίδια περίπου εποχη όπως σε παρακολουθώ.

Ευχαρσιτώ γιά την απάντηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Το λαπτοπ της κοπέλας μου (είναι το ίδιο) παρουσίασε σήμερα αυτό το πρόβλημα. Τελικά πως το έλυσες?

Επίσης παρουσίασε πρόβλημα το DVD και δεν έγραφε δισκάκια TDK (τα οποία στο παρελθόν τα έλυνε απροβλημάτιστα) βγάζοντας Power Calibration Error.Με σχετικό googling και αναζήτηση στο Insomnia άλλαξα μάρκα (Verbatim) και τώρα τα γράφει κανονικά. Ώστοσο δεν παύει να είναι ένα πρόβλημα...

 

Αν το στείλω για service υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν το drive free-of-charge?

 

ΥΓ. Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...