Z0rr0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Βλέποντας τα αποτελέσματα της Eurovision βλέπω οτι εδώ κάτι δεν πάει καλά... Βγαίνει πρώτο ένα "τραγούδι" απαράδεκτο και ακουστικά και εμφανισιακά που λογικά απέχει πολύ απο την κουλτούρα της Eurovision που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια οτι δεν πάει τα Metal και Rock.Αρκεί να θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι με εκείνο το πολύ καλό metal συγκρότημα που κατα τη γνώμη μου είχε πει ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κομματι και πήγε στα αζήτητα.Και αν το θυμάται κανείς πως λέγεται το κομάτι ας μου το πεί γιατί το ψάχνω.Να σημειώσω πως εγώ που γράφω αυτά ακούω Whitesnake,Scorpions,U2,Guns n Roses,Alice Cooper και γενικά οτι καλό ροκ που ξεχνάω αυτή τη στιγμή. Αλλά και απο παλαιότερες διοργανώσεις θυμάμαι καμια φορά υπήρχαν τέτοιες μεμονομένες προσπάθειες στη eurovision σε μεταλ ή ροκ που έπιαναν πάτο.Όχι γιατί δεν άξιζαν αλλά γιατί ο κόσμος που ψηφίζει στην eurovision έχει μια διαφορετική κουλτούρα ίσως. Και ξαφνικά βλέπουμε όλα αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων να αλλάζουνε μέσα σε ένα χρόνο κουλτούρα ? και να ψηφίζουν ένα τραγούδι που ακουστικά είναι για γέλια που για μένα ξεφτιλίζει την ροκ μουσική αλλά και τόσο ακραίο με έντονο το σατανικό στοιχείο ? Επειδή δεν είμαι τόσο αφελής για να πιστέψω οτι τα αποτελέσματα αυτά είναι νορμαλ θα πω τον συλλογισμό μου. Εύκολα μπορούν κάποιοι διεθνώς οργανωμένοι που έχουν αρκετό χρήμα και γνωριμίες και θέλουν να περάσουν ένα μύνημα στην ανθρωπότητα οτι τάχα ο κόσμος θέλει το σατανικό στοιχείο να πάρουν 1000 νούμερα κινητών (ίσως και λιγότερα) σε κάθε χώρα και να στείλουν στο 10λεπτο της ψηφοφορίας απο 100 μηνύματα το κάθε ένα (ή και μέσω ιντερνετ).Με αυτό τον τρόπο δινοντας μολις 10000 ευρώ ανα χώρα έχουν 100000!! φήφους σε κάθε χώρα επηρεάζοντας άμεσα το αποτέλεσμα. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι κάποιοι οργανωμένοι ? Απαντάω με μια ερώτηση.Τί κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια; Αν υπάρχουν και άλλοι Τριανταφυλόπουλοι στα άλλα κράτη και το ψάξουν θα δουν οτι οι περισσότεροι ψήφοι έρχονται απο τα ίδια νούμερα σταθερά ή κινητά.
firegarden Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Tη συνωμοσια την εκανε η Βανδη για να χασει η Βισση και να γινει η Βανδη στη θεση της, η "απολυτη ελληνιδα σταρ". Τι πινεις και δε μας δινεις ρε φιλε...
billpeppas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Και εσύ είσαι ύποπτος, γιατί μόλις σήμερα γράφτηκες και κατευθείαν αυτό το post. Μήπως είσαι της Eurovision Fans ή φίλος της Αννούλας ? [ πλάκα κάνω φυσικά ]
Litost Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Είναι σίγουρα δάκτυλος (μη σου πω ολόκληρο το χέρι) των Ταλμουδιστών Ιουδαίων που σε συνδυασμό με το Da Vissi Code έχουν βαλθεί να φέρουν την Δευτέρα Παρουσία μία ώρα αρχύτερα. Εθνική Προδοσία. Του χρόνου στείλτε Βέρα Λάμπρου...
Bougas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 εμενα μαρεσουν οι ψηφοι στα γειτονακια του ο καθενας!
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 [off topic] @ Z0rr0: Οι WhiteSnake έρχονται Αθήνα, Θεσ/κη και Γιάννενα το καλοκαίρι [/off topic]
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Να σημειώσω πως εγώ που γράφω αυτά ακούω Whitesnake,Scorpions,U2,Guns n Roses,Alice Cooper αλλά και τόσο ακραίο με έντονο το σατανικό στοιχείο ?
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσηκωθεί τόση αντάρα και κουρνιαχτός για την αποψινή βραδυά; Ηρεμήστε λίγο! Απλά απολαύσαμε ένα ευχάριστο μουσικό διάλλειμα απ'όλες τι άλλες αηδίες που βάζουν τα κανάλια όλα τα υπόλοιπα Σάββατα. Από αύριο το τηλεόπτικό πρόγραμμα θα επιστρέψει στα γνωστά του...
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Endlösung v2.0 Χωρίς trial 30 ημερών. Θα κάνουμε τον κόσμο update/debug.
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 φιλαράκι το σύστημα δέχεται μόνο 20 μυνήματα από 1 αριθμό
blueviper Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Γρηγορείτε φύλακες...μιας έπιασαν στον ύπνο οι σκουληκόμορφοι εραστές του Βελζεβούλη! Μα κανένας δε διάβασε την Αποκάλυψη?! ΥΓ Κι εσύ βρε άνθρωπε...για να καταθέσεις όλα αυτά τα σπουδαία, έπρεπε να ανοίξεις καινούριο thread; Δε σου έκανε το υπάρχον;
Z0rr0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μην είσαι σίγουρος εγώ δεν το είδα πουθενά να το γράφει αλλά λίγη σημασία έχει αν δέχεται 20 ή 100.Αν μαζευτούν 300 άτομα και ο κάθε ένας έχει πάρει 3-4 καρτες (ή τηλεκάρτες) και κάνουν για 10 λεπτά αυτή τη δουλειά βγάλανε το αποτέλεσμα που θέλουν. Στα πρόσφατα καλιστεία δεν είχε περιορισμό όσα sms θέλεις στέλνεις.Για χαζούς τους έχεις να πουν όχι στα φράγκα ?
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Εγώ όντας παίκτης ενός mmorpg συνομιλώ καθημερινά με αρκετούς ευρωπαίους. Όλοι λίγο πολύ βλέπουν την eurovision για την πλακα τους. Κανένας από αυτούς δεν είχε ψηφίσει μέχρι σήμερα στο televoting. Σήμερα αρκετοί όμως το έκαναν και αιτία ήταν οι lordi. Απλά γούσταραν να ταράξουν τα νερά ενός άνοστου και άνευρου θεσμού. Από ισλανδία μέχρι τουρκία όλοι ψήφισαν lordi για αυτόν τον λόγο αλλά και σαν μύνημα αποδοχής της διαφορετικότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.