dentnick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχει πρόβλημα στην ανίχνευση του σήματος με τα Γαλλικά αυτοκίνητα μάρκας (citroen, renault κτλ). Γνωρίζει κανείς??? Ναί υπάρχει...τουλάχιστον εγώ σε Renault Clio είχα πρόβλημα με το σήμα...δεν επιανε δορυφόρους. Αυτό γιατί τα γαλλικά (δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μάρκες) έχουν αθερμικό παρμπρίζ (μια ειδική επίστρωση δηλ στο παρμπρίζ). Έτσι αγόρασα μια εξωτερική κεραία και βρήκα την υγειά μου!!
thomasskoy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 επιτελους το αγωρασα ολα καλλα εκτος απο την βεντουζα. την εσφιξα πολυ γιατι δεν κολαει και κλοτσησε.ξερει κανεις να μου πει που θα παρω μια καλη βεντουζα?
kamal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 επιτελους το αγωρασα ολα καλλα εκτος απο την βεντουζα. την εσφιξα πολυ γιατι δεν κολαει και κλοτσησε.ξερει κανεις να μου πει που θα παρω μια καλη βεντουζα? thomasskoy, ποσο το πήρες τελικά το μηχανάκι; 199 ή 249; γιατι εγω σήμερα τηλεφώνησα στα Carrefour και μου είπαν οτι ήρθε αλλά κάνει 249! πίκρα!! :cry:
bbbb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 thomasskoy, ποσο το πήρες τελικά το μηχανάκι; 199 ή 249; γιατι εγω σήμερα τηλεφώνησα στα Carrefour και μου είπαν οτι ήρθε αλλά κάνει 249! πίκρα!! :cry: Και στα 249 είναι φθηνό αν σκεφτούμε ότι σου δίνουν δωρεάν και το πρόγραμμα πλοήγησης καθώς και τις αναβαθμίσεις των χαρτών. edit:H DIS έβγαλε την έκδοση 2 του χάρτη Ελλάδος καθώς και μια αναβάθμιση του papago 7.Με τους ρυθμούς που αναβαθμίζουν το χάρτη τους σε λίγο καιρό πιστεύω πως το empus θα είναι το απόλυτο best value for money navi system στην Ελλάδα.
xwing Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 geia se olous tha simfoniso oti to mixanaki gia ta xrimata pou apaitei einai poli kalo. Ena provlima pou exo einai oti oso kai an prospathisa den katorthosa na kano hard reset. Yparxei kammia simvouli gia auto;
dimig Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σου, Για hard reset πατάς το κουμπaκι στην τρυπούλα πλάι αριστερά ταυτόχρονα μαζί με το ON-OFF πάνω δεξιά. Αν δεν πετύχει και με αυτό τοτε το αφήνεις να εξαντληθεί η μπαταρία του και θα κανει αναγκαστικα μονο του μετά hard reset.
PEIRAIWTHS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Την περασμενη δευτερα κατα τυχη βρεθηκα στο καρφουρ και ρωτησα εαν υπαρχει το empus,H ευγενικη πωλητρια μου ειπε οτι δεν ειναι διαθεσιμο αυτην την στιγμη και θα επρεπε να μπω στην λιστα αφου πρωτα σκασω τα 199ευρ.Την πεμπτη τους περνω ενα τηλεφωνο και κατα τυχη και αλλος ευγενικος υπαλληλος μου λεει οτι ειμαι τυχερος μιας και το μηχανημα ανεβηκε στα 249ευρ. Τελικα το παρελαβα σημερα και ελπιζω να δουλεψει καλα.Παντως ενα ειναι σιγουρο οτι επομενο που θα αγορασω θα ειναι πιο σοβαρο και ας κλαψω τα 500+ευρ που θα δωσω.
PEIRAIWTHS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Πρωτο προβλημα-αν και εχει αναφερθει εδω-δεν μπαινει με τιποτε το καλωδιο usb στην υποδοχη του μηχανηματος.Παρατηρω οτι το σιδερακι του εμπους βρισκεται σε πιο χαμηλο σημειο με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει με τιποτε ο κονεκτορας του καλωδιου. Δεν ηθελα να το πιεσω πιο πολυ φοβουμενος μην κανω καποια ζημια και την τριτη θα το παω στην αντιπροσωπια να το δουν.Επισης το ελληνικο πληκτρολογιο που αναφερει το manual δεν υπαρχει περα βεβαια απο το πληκτρολογιο του παπαγου.
fuzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 προσπαθησε να το βαλεις με κλιση (με γωνια)...ετσι το βαζω κι εγω
PEIRAIWTHS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Θα το δοκιμασω και ελπιζω να μην εχω κανα αποροοπτο.Κατι αλλο,υπαρχει επιλογη το μηχανημα να μενει αναμενο συνεχεια γιατι οταν δεν το χρησιμοποιω μετα απο 10 λεπτα σβυνει μονο του.
xwing Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 -apo to settings-> power control->advanced mporei kaneis na ruthmisei tous xronous anamonis-leitourgias. -gia osous kinountai ektos poleon uparxei ena poli kalo programmataki to memory map vavigator (aisios stin ekdosi 5) to opoio sou deixnei to stigma sou epi kanonikon xarton kai einai poli dimofiles stis takseis ton oson asxolountai me 4X4. To asximo einai oti den vriskei kaneis eukola tous ellinikous xartes gia to en logo programma (tous poulaei h anavasi). _mipos exei kaneis upopsi tou kanena programma pou tha prosomoiazei (metatrepei) to empus se gps mixanima (tis gps siskeues pou kikloforoun sto emporio); sta 5 lepta marimopoulos, otan simpliroseis kapoio aritmo kouponion, pairneis to empus me 199 euro.
bbbb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 -apo to settings-> power control->advanced mporei kaneis na ruthmisei tous xronous anamonis-leitourgias.-gia osous kinountai ektos poleon uparxei ena poli kalo programmataki to memory map vavigator (aisios stin ekdosi 5) to opoio sou deixnei to stigma sou epi kanonikon xarton kai einai poli dimofiles stis takseis ton oson asxolountai me 4X4. To asximo einai oti den vriskei kaneis eukola tous ellinikous xartes gia to en logo programma (tous poulaei h anavasi). _mipos exei kaneis upopsi tou kanena programma pou tha prosomoiazei (metatrepei) to empus se gps mixanima (tis gps siskeues pou kikloforoun sto emporio); sta 5 lepta marimopoulos, otan simpliroseis kapoio aritmo kouponion, pairneis to empus me 199 euro. http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1579
Miltos_01 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δεν κατάλαβα <xwing> τη διαφορά μεταξύ του memory map navigator απο το Destinator ή το Tom Tom για παράδειγμα. Και αυτά "κανονικούς" χάρτες χρησιμοποιούν.
androu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πρωτο προβλημα-αν και εχει αναφερθει εδω-δεν μπαινει με τιποτε το καλωδιο usb στην υποδοχη του μηχανηματος.Παρατηρω οτι το σιδερακι του εμπους βρισκεται σε πιο χαμηλο σημειο με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει με τιποτε ο κονεκτορας του καλωδιου. Δεν ηθελα να το πιεσω πιο πολυ φοβουμενος μην κανω καποια ζημια και την τριτη θα το παω στην αντιπροσωπια να το δουν.Επισης το ελληνικο πληκτρολογιο που αναφερει το manual δεν υπαρχει περα βεβαια απο το πληκτρολογιο του παπαγου. και το δικό μου το έκανε κ το πήγα για αλλαγή!! ήταν κάποια προβληματικά αλλα εμένα δεν έμπαινε καθόλου το usb οχι δηλ οτι ζωριζόταν
PEIRAIWTHS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Οπως ανεφερε πιο πανω ο fuzz χρειαζεται να το βαλεις με γωνια.Το εκανα και μπηκε πανευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα