Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Σας το είπα; Άρχισε η γιουροβίζιον 2007! Από σήμερα και για μέχρι του χρόνου θα ευχαριστηθείτε να ακούτε καθημερινά για γιουροβίζιον. Εγγυημένα πράγματα. Γι' αυτό προνόησα: να προτείνουμε αυτούς που θα το πάρουν σίγουρα το τιμημένο. Έχουμε και λέμε. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ: 1) Την Καλομοίρα, γυμνή 2) Την Βίσση σε σαρκοφάγο. Οι Φινλανδοί θα χλωμιάσουν 3) Τον Κόκκαλη με τον Καζναφέρη και τον Μητρόπουλο. Θα το πάρουν, σίγουρα πράγματα. 4) Τους παπαροκάδες 5) Το νινί 6) Την Ιταλία 7) .....................................
isim Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγω λεω να στειλουμε τους Rotting Christ, το εχουμε παρει χαλαρα :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 το νινι?? την ιταλια??? Ναι αυτό "το νινίιιι το νινίι το νινί σερνεί καράβι........" Την Ιταλία γιατί έχει παράδοση στην γιουροβίζιον.
Rising1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Τον Τζίμη Πανούση. Εναλλακτικά, τον εθνικό μας σταρ, Ανδρέα Ευαγγελόπουλο.
paschalia Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Φλωρινιωτη - Αντζελα ? Η μηπως την Ζωζω ? Υ.γ. προτεινω να γινει κ ψηφοφορια ..
chill Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγώ λέω να στείλουμε τον Ταμπάκη (αυτό το χαμένο τον τελευταίο καιρό ταλέντο) σε ντουέτο με τον Κατέλη. 2 πραγματικά τέρατα που δεν χρειάζονται μάσκες. Από πίσω στέλνουμε την χοντρούλα και τον bugs bunny από της Αυπνίες για κανα τρελό χορευτικό. Guest star η Κλάρα με ρυθμισμένο το βιολογικό της ρολόι ώστε να αμολύσει ένα τρελό χέσιμο στο κλείσιμο του κομματιού να τους τρελάνει όλους.
greekboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 4) Τους παπαροκάδες για εμενα καθολου ασχημη ιδεα...(χωρις ειρωνια).Όπως η Φιλανδία εστειλε τερατα και το πηραν με την μια φανταστειτε τι θα γινει αν στειλουμε παπαδες...Για φαντασου.........:):):):):)
BIAP Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Για "μπροσταριδες" Toν Μαγκα με κλαρινα. Τον Πλανηταρχη με πιπα. Τον Μιμη Γκιουλεκα. Για back vocals και μπαλετο Τον Φλωρινιωτη Την Βερα Λαμπρου, προς τιμη της οποιας, η σκηνη θα αποκτησει θαλασσινη αυρα με καραβακια. Αν τωρα θελουμε να ειμαστε εντος κλιματος ροκ, και να εκφρασουμε με δεος την εσωτερικη μας παλη και αντιφαση, η λυση ειναι μια...Ταυτοχρονως στη σκηνη Παπαροκαδες [με τσιπακια allovertheplace] και RottingChrist, συμβολισμος μιας αεναης παλης [εδω κολλαει ο τακα-τακας] Θα μπορουσαμε ισως να εχουμε να πλαισιωνουν τους μπροσταριδες,σε καθε πιθανη εκδοχη, τους πρωταγωνιστες των βραβειων Γκαγκαριν.Ετσι, να κανουν απλως τζιριτζατζουλες, για ενισχυμενο ψυχεδελικο σκηνικο. Αν δε προστεθουν, οπως υποδειχτηκε και παραπανω στο καστ τα αγαπημενα παρατραγουδα, με μια ψιλη απο αυπνιες, ε, τοτε εδεσε η συνταγη της επιτυχιας. Σε ρυθμο ραπ, θα ακουγεται στο background μια γνωστη ανεκδιηγητη φυσιογνωμια, που θα κραζει...sinene sinene [sic] Αλλη μια προσωπικη αγαπημενη επιλογη, τα Νεκρα Σουβλακια, με τον υμνο του Νιντζα. Απαραιτητος guest star ο Κρις Σφετας-Α blast from the past. Μη με παρεξηγειτε...Εχω ιγμοριτιδα...Η αντιβιωση εχει παρενεργειες...
yiah Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Εγω λεω να στειλουμε τους Rotting Christ, το εχουμε παρει χαλαρα :lol: αυτους τους αντιχριστους με τα αγγλικα! οχι τις Astarti να στειλουμε που τραγουδουν και στα αρχαια:twisted:
greekboy Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 εγω λεω τελικα να στειλουμε Ζωντανους-Νεκρους ή Going through:):) απο ροκ να παμε στο χιπ χοπ....στο τελος μετα απο μερικα χρονια ισως να στειλουμε και κρητικο συγκροτημα που το τραγουδι να τραγουδαει ο Ζωιδάκης και να εχουμε και καμια δεκαρια χορευτες να ριχνουν κανενα μαλεβιζιωτη
zaxoys Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Να στείλουμε αυτόν που ήταν σε μερικά επεισόδια του dream-show Μου σηκώωωωνεται .....ακούω μουσικηηηηηηη και μου σηκώωωωωνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.