zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 XAXAXAAXXAAXAXAXXAAX Σταματούκος!!! Μόνο που διάβασα ξανά αυτό το όνομα μετά από τόσα χρόνια με πλημμύρισε ΔΕΟΣ
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 χαχα με αναγκάσατε βραδιάτικα να ψάξω τις κούτες για παλιά metal hammer. Λοιπόν κρατηθείτε γερά Metal Hammer ,1994 ,στήλη αλληλογραφίας ε μετά από όλα αυτά πως να μην πεις.....:
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 LOOOOOOOOOOOOL Δεν παίζεσαι - Μας έκανες μεγάλη ζημιά απόψε !! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει κάπου sticky !
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 LOOOOOOOOOOOOLΔεν παίζεσαι - Μας έκανες μεγάλη ζημιά απόψε !! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει κάπου sticky ! χαχααχα απαιτώ να διαχωριστούν οι 2 τελευταίες σελίδες σε διαφορετικό thread με τίτλο Cult Hellenic Metal Scene of Early 90's μουχαχαχαχαχχααχχααχ,να στε καλα ρε παιδιά ακόμα γελάω
vagpap Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αφιέρωμα στους Necromantia και την απάντηση/γράμμα για το είδος scatanic music (με αντίστοιχη αλλαγή του ονόματος) και τη θρυλική ατάκα: "Θα μας κάνουν βουντού με την κούκλα σκατουλίνι-φραουλίνι γαβ γαβ και θα μας σηκώνεται χωρίς λόγο"!!!!! Όσο για την eurovision, είμαι και εγώ της άποψης να στείλουμε Ρακιντζή, αλλά όχι με κανέναν Πουφ, αλλά με cyber ήχο. Επίσης προτείνω O.P.A. και βεβαίως Flames. Εναλλακτικά, για κάτι πιο ελαφρύ, Candy Girls με Πολυξένη (ειδικά με super duper μίνι)
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Εγω λεω να στειλουμε τους Nightfall και να πουνε το Lesbian Show ή τον Λεβεντη με το τραγουδι "Καρκινος στον ... "
hugelacky Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 To καλύτερο που αναφέρθηκε: Παπαροκάδες + Rotting Christ να τα σπάνε μαζί πάνω στην σκηνή... Battle of the Bands φάση κι έτσι...
chris_4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 εγώ λέω να στείλουμε την ΠΕΠΗ και όλο το team του ερωτοδικίου. (που τους θύμηθηκα???) Γιατι άλλο πεπη και άλλο πρεπει
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ΧΑχαχχαχααχχααχαχαχαχαχ που τους θυμηθηκες αυτους ρε...
blackwar Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 To καλύτερο που αναφέρθηκε: Παπαροκάδες + Rotting Christ να τα σπάνε μαζί πάνω στην σκηνή... Battle of the Bands φάση κι έτσι... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……………. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Γουστάρω να δω Παπα Μουλατσιωτη να καίει τον σταυρό…..πωπω κόλαση σκηνικό μιλαμεεεεεεεεεεε.........!!!!!!!! Τι λες τωρααααααααααααααα Και τα μυαλά στα μίξερ………. :mrgreen:
greekboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 καλα ε το καλυτερο θα ηταν να στειλουμε αυτο το τοπικ στην ερτ με e-mail να δουμε αν θα απαντησει!!!!!μαλλον θα το στειλω εγω....
andreaslfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Να μην ξαναγίνει άλλη Eurovision σαν διαγωνισμός, αλλά να μετονομαστεί σε Eurovision Festival και κάθε Ευρωπαική χώρα να στέλνει μερικά συγκροτήματα οποιουδήποτε είδους μουσικής, και θα παίζουν για ένα Σαββατοκύριακο του Μαίου, που θα γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε φορά, και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και ζωντανά σε όλη την Ευρώπη. Και τα έσοδα να πηγαίνουν προς ενίσχυση εκεί που το χρειάζονται.
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 αντιγραφή απο άλλο forum[/i'] χαχαχα όλα τα λεφτά αυτό: true hellenic pagan metal. loooooooooooooooool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.