Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για να το πάρουμε του χρόνου

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XAXAXAAXXAAXAXAXXAAX Σταματούκος!!!

Μόνο που διάβασα ξανά αυτό το όνομα μετά από τόσα χρόνια με πλημμύρισε ΔΕΟΣ

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχα με αναγκάσατε βραδιάτικα να ψάξω τις κούτες για παλιά metal hammer. Λοιπόν κρατηθείτε γερά :D

Metal Hammer ,1994 ,στήλη αλληλογραφίας

7162dy.th.jpg

7171af.th.jpg

7182si.th.jpg

ε μετά από όλα αυτά πως να μην πεις.....:

7148hi.th.jpg

Δημοσ.

LOOOOOOOOOOOOL

Δεν παίζεσαι - Μας έκανες μεγάλη ζημιά απόψε !!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει κάπου sticky !

Δημοσ.
LOOOOOOOOOOOOL

Δεν παίζεσαι - Μας έκανες μεγάλη ζημιά απόψε !!

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνει κάπου sticky !

7134kt.th.jpg

χαχααχα απαιτώ να διαχωριστούν οι 2 τελευταίες σελίδες σε διαφορετικό thread με τίτλο Cult Hellenic Metal Scene of Early 90's

μουχαχαχαχαχχααχχααχ,να στε καλα ρε παιδιά ακόμα γελάω

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αφιέρωμα στους Necromantia και την απάντηση/γράμμα για το είδος scatanic music (με αντίστοιχη αλλαγή του ονόματος) και τη θρυλική ατάκα: "Θα μας κάνουν βουντού με την κούκλα σκατουλίνι-φραουλίνι γαβ γαβ και θα μας σηκώνεται χωρίς λόγο"!!!!!

Όσο για την eurovision, είμαι και εγώ της άποψης να στείλουμε Ρακιντζή, αλλά όχι με κανέναν Πουφ, αλλά με cyber ήχο. Επίσης προτείνω O.P.A. και βεβαίως Flames. Εναλλακτικά, για κάτι πιο ελαφρύ, Candy Girls με Πολυξένη (ειδικά με super duper μίνι)

Δημοσ.

To καλύτερο που αναφέρθηκε: Παπαροκάδες + Rotting Christ να τα σπάνε μαζί πάνω στην σκηνή...

Battle of the Bands φάση κι έτσι... :mrgreen: :-D

Δημοσ.

εγώ λέω να στείλουμε την ΠΕΠΗ και όλο το team του ερωτοδικίου. (που τους θύμηθηκα???) Γιατι άλλο πεπη και άλλο πρεπει

Δημοσ.
To καλύτερο που αναφέρθηκε: Παπαροκάδες + Rotting Christ να τα σπάνε μαζί πάνω στην σκηνή...

Battle of the Bands φάση κι έτσι... :mrgreen: :-D

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…………….

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γουστάρω να δω Παπα Μουλατσιωτη να καίει τον σταυρό…..πωπω κόλαση σκηνικό μιλαμεεεεεεεεεεε.........!!!!!!!!

Τι λες τωρααααααααααααααα

Και τα μυαλά στα μίξερ……….:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

καλα ε το καλυτερο θα ηταν να στειλουμε αυτο το τοπικ στην ερτ με e-mail να δουμε αν θα απαντησει!!!!!μαλλον θα το στειλω εγω....

Δημοσ.

Να μην ξαναγίνει άλλη Eurovision σαν διαγωνισμός, αλλά να μετονομαστεί σε Eurovision Festival και κάθε Ευρωπαική χώρα να στέλνει μερικά συγκροτήματα οποιουδήποτε είδους μουσικής, και θα παίζουν για ένα Σαββατοκύριακο του Μαίου, που θα γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε φορά, και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και ζωντανά σε όλη την Ευρώπη. Και τα έσοδα να πηγαίνουν προς ενίσχυση εκεί που το χρειάζονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...