Προς το περιεχόμενο

Ti na paro gia Hellas Sat?


dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thelo na me voithisete se kati.....Thelo na piaso ta kanalia (902 - Extra3 - Tv Magic) apo doriforo.Apoti exo akousi afta exoun figi apo ton HotBird kai exoun pai ston Hellas Sat.Ti tha xriasto apo eksoplismo....ti rithisis prepi na valo gia na piaso Hellas Sat kai poso tha mou kostisi peripou Den thelo kati akrivo....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα χρειαστείς ένα κάτοπτρο 70αρι ένα LNB (που μπαίνει στο κάτοπτρο για την λήψη) και τέλος έναν δέκτη που θα συνδεθεί με την τηλεόραση σου! Αυτός ο δέκτης να φανταστείς ότι είναι σαν ένα dvd όσο αφoρα το σχήμα του! Όλα μαζί θα πρέπει να τα υπολογίσεις περίπου 145 ε + καλώδιο. Όσο αφορά ρυθμίσεις εκεί τα πράγματα είναι λίγο ποιο δύσκολα γιατί πλέων μιλάμε ότι θα το κάτοπτρο θα πρέπει να ρυθμιστή και δεν θα πρέπει να ξεφύγει ουτε χιλιωστα!! Πάντως αξίζει τον κόπο! Κοίτα και τον hotbird!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τσεκάρεις τον τομέα με το adsl όπου υπάρχει μια συζήτηση για δορυφορικά η οποία ίσως σε βοηθήσει.Εγω απλά να σου πώ οτι υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις και δέκτη δορυφορικό για τον υπολογιστή σου ο οποίος είναι και αρκετά οικονομικός και καλός,ευέλικτος αναβαθμίσιμος κλπ κλπ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...