rodez Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Καλησπερα Ψαχνω τροπο να σωσω ολα τα email που εχω στο λογαριασμο μου (gmail).Θελω να τα σωσω ολα σε ενα αρχειο πχ word.Γινεται να τα κατεβασω ολα σαν ενα αρχειο? Χρησιμοποιω το thunderbird. Thanx
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Gia pio logo thes na ta soseis sto word 2gb eine more siga min xathoun!!!
Eusebius Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Στο Gmai: > Settings, > Forwarding and POP > Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded) > Configure your email client Τρέχε το Thunderbird κάθε τόσο να τα κατεβάζει, για να τα έχεις και στον δίσκο σου. Τα σώζει μέσα στο Profile. Αν θες και backup του backup, χρησιμοποίησε το MozBackup. Έτσι θα μπορείς να τα βλέπεις και μέσα από το Thunderbird. Γιατί θέλεις να τα βλέπεις απο το Word?
rodez Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Thanx Eusebius Απλως χρειαζομαι πολλα απο αυτα να τα παρω μαζι μου να δουλευω καπου που δεν εχω internet αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε thunderbird.Δεν ηξερα για το mozback up
Eusebius Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Άμα έχει θύρες USB εκεί, μια λύση είναι ένα USB stick και το φορητό Thunderbird. Βάζεις το Tb στο USB stick, το στήνεις για το Gmail, κατεβάζεις όλο σου το γραμματοκιβώτιο και το παίρνεις όπου θες. Άμα έχεις πολλά μηνύματα με συνημμένα, εικόνες κλπ., θα χρειαστείς μεγάλο USB stick. Μπορείς να αντιγράψεις όλο τον φάκελο του Tb από το USB stick στο μηχάνημα που θα δουλεύεις, για να μην ταλαιπωρείται το USB stick από το πολύ γράψε-σβήσε-διάβασε και για να έχεις και μεγαλύτερη ταχύτητα. Μια άλλη λύση (προβληματική για ελληνικά) Το Thunderbird χρησιμοποιεί μια παραλλαγή του φορμάτ mbox για το γραμματοκιβώτιο (τα γραμματοκιβώτια είναι συνήθως στη θέση C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Thunderbird). Υπάρχουν viewers γι' αυτό το φορμάτ, αλλά δεν ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει σωστά ελληνικές κωδικοσελίδες. Αυτό το προγραμματάκι, ας πούμε, μου δείχνει σωστά τα ελληνικά στο σώμα των μηνυμάτων, αλλά δεν δείχνει σωστά τα Από, Προς, Θέμα κλπ.: http://mbox-viewer.sourceforge.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.