Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με δυσανάγνωστους χαρακτήρες


STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Χθες αγόρασα ένα καινούργιο notebook και πραγματικά το παρακάτω πρόβλημα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προσπαθώντας να δημιουργήσω ένα Iso Image με το dvdshrink, κάτω από το εικονίδιο δημιουργίας του εν λόγω iso, η σειρά που αναφέρει τον τύπο του αρχείου αντί για Αρχείο ISO γράφει Αρχείο I00.

Επειδή το όλο σκηνικό είναι πολύ ασαφές, παραθέτω και το ακόλουθο capture

 

http://www.geocities.com/stevehackerakias/Capture.jpg

 

 

Πήγα και στις τοπικές ρυθμίσεις, έκανα πολλά πειράματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μήπως θα μπορούσατε να βοήθήσετε? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλα τα dvd. Και συν τοις άλλοις προσπάθησα και με το Dvd decrypter να δημιουργήσω αρχείο .Iso αλλά και αυτό το δείχνει ως Αρχείο I00. Καμία άλλη ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Johnnie αλλά δεν υφίσταται πρόβλημα ελεύθερου χώρου στο δίσκο, καθώς είναι 100 Gb Sata, και μόλις χθες τον έστησα. Συγκεκριμένα, το δεύτερο partition (D) στο οποίο επιλέγω να αποθηκευτεί το Iso έχει 48 Gb ελεύθερα. Αλλά και στο C που δοκίμασα δε γίνεται τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση? Τι να φταίει άραγε .........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το σκεφτηκα να στο προτεινω αλλα νομιζα οτι ειχες πει οτι εχεις ηδη Ntfs. το Fat32 καπου διαβασα σε ενα site ψαχνοντας οτι δε μπορει να διαχειριστει αρχεια μεγαλυτερα των 4gb νομιζω ή καπου τοσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας