HamerZ Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Και γιατί να μην δοκιμάσουμε να φτιάξουμε μια κουνουπιέρα στις πόρτες τις βεράντας και των παραθύρων; Συνήθως πλαστική σίτα δεν κοστίζει ιδιαίτερα.
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Nομίζετε ότι η σίτα σώζει καταστάσεις; Τι λέει η παροιμία; Κλειδώνω, αμπαρώνω κι ο κλέφτης είναι μέσα! Σε όλα τα εξώφυλλα έχω και σίτες (τώρα όλα τα αλουμίνια τις έχουν πακέτο) και κουνούπια έχω και κατσαρίδες καμιά φορά και ποντίκια!
tsipouro Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Υπάρχουν και οι λαμπτήρες με το μωβ φως που καίνε όλα τα πετούμενα (βλέπε χασάπικο).. Ειδικά τα κουνούπια έλκονται από το φως αυτό, και γίνονται BBQ
Highlander Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Bill αυτό το κάνουνε για τις μύγες, όχι για τα κουνούπια! Πάντως και εγώ κάνω το ίδιο με τον BOUGA, βάζω το κλιματιστικό στους 16-18 βαθμούς και δεν πετάει τίποτα στον "εναέριο χώρο" που βρίσκομαι![/color'] εγω βαζω το κλιματιστικο στους 18βαθμους,και ουτε κουνουπι ουτε τιποτα! Το ρεύμα ποιός το πληρώνει ; [offtopic] Τα κλιματιστικά για να έχουν απόδοση σε σχέση με το ρεύμα που καταναλώνουν πρέπει να είναι στους 27c ή το κατώτερο 23c αν και δεν συνιστάται. [/offtopic]
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Το ρεύμα ποιός το πληρώνει ; λογο δουλειας,μου μενει πολυ λιγος χρονος στο σπιτι.οποτε δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο. λογαριασμο περιση καλοκαιρι γυρω στα 250.4μηνο αν θυμαμαι καλα.
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 και κουνούπια έχω και κατσαρίδες καμιά φορά και ποντίκια! στον κηφισο μεσα πηγες και εχτυσες το σπιτι σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μαρία επειδή ήμουν μέχρι πρόσφατα στην Χαλκίδα, οι μύγες και τα κουνούπια της περιοχής που εμφανίζονται τον Φεβρουάριο και εξαφανίζονται τον Ιανουάριο, μόνο με ένα πράγμα θεραπεύονται: μετακόμιση Στην αυλή έξω από το κρεβάτι υπήρχε ένα δάσος με βασιλικούς, ενώ φαίνεται πραγματικά να το διασκεδάζουν με τα σπιράλ, τις παστίλιες κλπ. Είναι πολλά και πεινασμένα! Η κουνουπιέρα αυξάνει τη ζέστη και είναι σίγουρο, πως μόνο άμα κρεμάσεις γδαρμένη φάλαινα γλυτώνεις. Άμα έχεις κάνει στους τροπικούς μπορεί να μην σε πειράζει, αλλά άμα είσαι αθηναίος μπορεί και να πεθάνεις. Είναι αναλόγως τον οργανισμό. Συνήθως οι αθηναίοι έχουν κάνει εμβόλια του στρατού αν πρόκειται για μακρόχρονη παραμονή, ή, είναι φοιτητές που το αλκοόλ υπερέχει κάθε ουσίας στο αίμα που ακόμα και τα ντόπερμαν τους αποφεύγουν. Αν ήταν πιο κοντά η Τανάγρα τα καυσαέρια των F-16 ίσως να ήταν αποτελεσματικά, αλλά σε αυτή την απόσταση φαίνεται ότι τα θρέφουν. :mrgreen:
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 γνωρισε κανεις απο κοντα τα γκατζολοπτερα και τα γκασμαδοκουνουπα?
Socratis_g Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 εγώ στο στρατό που είχα στάξει από τα κουνούπια είχα πάρει του core, το ψέκασα πάνω μου και μύριζε λεμόνι. αλλα το βράδυ έπεφτα για ύπνο τέζα! Φέτος το καλοκαίρι, που δεν είμαι πια φαντάρος λέω να θυμηθώ τα του στρατού!
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 στον κηφισο μεσα πηγες και εχτυσες το σπιτι σου? Οι κατσαρίδες τα τελευταία χρόνια έχουν μεταλαχτεί σε ιπτάμενες! Οπότε την πόρτα να ανοίξεις να βγεις στο μπαλκόνι, τσουπ! αυτή έχει πεταχτεί μέσα! Το δε ποντίκι... Κανείς δεν με πίστευε στον όροφο ότι έχω ποντίκι και μου έφαγε και τις σίτες για να βγει! Μόνο ο αλουμινάς που ήρθε να περάσει νέο πλέγμα σίτας μου είπε πως είναι σύνηθες φαινόμενο κι ότι τα ποντίκια τρώνε ακόμη και την μεταλική σίτα! Τι να πω! Α! Δεν μένω στον Κηφισσό και γενικώς στην περιοχή μου δεν έχουμε νερά τρεχούμενα, ποτάμι ή συντριβάνια!
Wolfidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 εγω τι να πω που έχω σίτες παντού αλλά οι σκνίπες περνάνε από τις τρύπες της σίτας? Μεγαλο προβλημα ... και πιο πολύ επειδή τσιμπάνε μόνο εμένα, την γυναίκα ούτε που την αγγίζουν οι άτιμες ..
Bougas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 εγώ στο στρατό που είχα στάξει από τα κουνούπια είχα πάρει του core, το ψέκασα πάνω μου και μύριζε λεμόνι. αλλα το βράδυ έπεφτα για ύπνο τέζα! Φέτος το καλοκαίρι, που δεν είμαι πια φαντάρος λέω να θυμηθώ τα του στρατού! τι κουνουπι ε? ρε φιλε κατι κουνουπια στην λημνο,σαν γατες.τοσο μεγαλα.κανανε εφοδο το βραδι στο δωματιο,και τρομαζαμε.μονο σκοπο δεν βαζαμε να μας προσχεχει με το A4!
marios1957 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Κουνούπια;Χα... Νοέμβρης 1978.Το χιόνι μέχρι τον αστράγαλο,ψόφο και των γονέων,ο νέουλας (εγώ) με σκελέα,από πάνω φαιοπράσινη και καπάκι ερέας και ένα απάτσι βολτάρει στο δεξί μου μπούτι,τρεις η ώρα τα χαράματα στα καύσιμα.Το αφήνω,που να βρει τι να ρουφήξει,προσγειώνεται και κατεβάζει την πύγα (αυτή που είχε το ρεγκόβερ) και βρίσκει σάρκα,μετά από τρία στρώματα (σκελέα-φαιοπράσινη-ερέας) ρούχου,ναι με τσιμπάει... Υ.Γ.Μέχρι να ψοφήσω θα το θυμάμαι.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 γνωρισε κανεις απο κοντα τα γκατζολοπτερα και τα γκασμαδοκουνουπα? Μέχρι και την σιτρονέλα του στρατού είχα αναγκαστεί να βάλω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.