Wolfidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω καταλήξει στην πιο αξιόπιστη λύση...... Κουνουπιέρα...... (καλό είναι να υπάρχουν και σίτες βεβαια)
tarrasque Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 με 2-3 ποτάκια το βράδυ δε σε τσιμπάει τίποτα βέβαια καταλήγεις να είσαι αλκοολικός :-| then again υπάρχει και το φλησκούνι:
ata1983 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Εχετε ακουσει τιποτα για το κουνουπι τιγρη? Πρεπει να εχει βρεθει και στην Ελλαδα. Αν δεν κανουν κανενα ψεκασμο δεν βλεπω να γινεται δουλεια. Στα φαρμακεια παντως υπαρχουν κρεμες που τις βαζεις και απωθουν τα κουνουπια και ειναι φυτικες καταλληλες ακομα και για μωρα.
desolatorXT Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Θα το δοκιμάσω αυτό με τον καφέ. Τι είναι τα citroneles και που μπορώ να τα βρω;Άποικε αν έχεις κι άλλες τέτοιες ιδέες αμόλα τις! Χα! Χα! Πέραν του αστείου... τα σπιράλ έχουν ενοχλητική μυρωδιά και γενικά μένει η μυρωδιά τους σε όλο το σπίτι κι απορροφάται απ'τον ιματισμό γενικώς. Χάλια! Οι δε ταμπλέτες... συνεχώς μου κιτρινίζουν τον τοίχο σε οποιοδήποτε μεριά τις βάλω και γενικώς θέλουμε να αποφεύγουμε το μπογιάτισμα των δωματίων! αυτό με τον καφέ ισχύει 100%, το θέμα όμως είναι πως διώχνει τα κουνούπια μόνο απο τις περιοχές που υπάρχει ο καπνός...Άρα δεν είναι αποτελεσματικό ιδιαίτερα... Επίσης λόγω του καπνού μην το βάλεις σε εσωτερικό χώρο. Συνήθως όταν καθόμαστε σε κάνα τραπέζι έξω το χρησιμοποιούμε εμείς, και το βάζουμε κάτω, στα πόδια... Αυτό που κάνω εγώ πάντως είνα να σκεπάζομαι με ένα σεντόνι.... Για να αποφύγω τσιμπήματα σε σπαστικά σημεία, όπως δάχτυλα, πόδια κτλπ, αφήνω επίτηδες ασκέπαστα, σημεία όπως μπράτσα, (τα οποία ξύνονται εύκολα ) παροτρύνωντασ τα κουνούπια να τσιμπήσουν εκεί, οπότε εξομαλύνετε κάπως η κατάσταση... εγω τι να πω που έχω σίτες παντού αλλά οι σκνίπες περνάνε από τις τρύπες της σίτας? Μεγαλο προβλημα ... και πιο πολύ επειδή τσιμπάνε μόνο εμένα, την γυναίκα ούτε που την αγγίζουν οι άτιμες.. άτομα με περισσότερο ζάχαρο στο αίμα προτιμόνται απο τα κουνούπια, γ αυτό βλέπουμε να τσιμπάνε κάποιους ενώ άλλους όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.