Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο energy drink;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με το ποιο ειναι το καλυτερο energy drink, που να δινει κυριως αντοχη σε ασκησεις και τρεξιμο. παντως με το powerade που πινω βλεπω καποια διαφορα. το red bull κανει τιποτα;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ όποτε πείνω reb bull δεν μπορώ να κοιμηθώ για κάνα 4ωρό τουλ. ασχέτος αν είμαι απο σερί ή οχι...για αθλητισμό δεν ξέρω.

Δημοσ.

Το Redbull μπορώ να πω ότι με τονώνει περισσότερο απ' όλα τα άλλα, πάντως αυτό που με ξεδιψάει καλύτερα είναι το Lucozade (Orange).

Δημοσ.

red bull για πλακα ομως...εκτος αν εχεις καποι προωβλημα υγιας π.χ πιεση η κατι που να σχετηζετε με καρδια.τωρα για ατηλιτησμο δεν κσερω τη ακριβος ενοις πριν ναι μετα οχι δηλαδη πριν πεκσο πλαλα εγω προσοπικα πινς ενα αλλα μετα οχι

Δημοσ.

Τα "καλά" του Red Bull μπορούμε να τα βρούμε στη Wikipedia, αλλά και στο BBC. Σύμφωνα μάλιστα με μια έρευνα που έγινε και περιγράφεται επακριβώς στο τελευταίο, προτάθηκαν τα εξής για τα "stimulant drinks":

• a) stimulant drinks should be labelled with an indication that they are unsuitable for children (under 16 years of age), pregnant women and individuals sensitive to caffeine
  • B) they should be classified with other beverages of high caffeine content
  • c) the consumption of stimulant drinks by children under 16 years should be discouraged
  • d) caution should be exercised in the consumption of stimulant drinks with alcohol
  • e) they should not be consumed in association with sport and exercise as a thirst quencher
  • f) they are unsuitable rehydration agents for use in sport and during exercise

Δημοσ.

όχι εννοώ ότι πρέπει να ανησυχώ που πολλές φορές πίνω το βράδυ redbull και ύστερα τουφιάζω κατευθείαν;

μου πήρε 3 edit μέχρι να βγάλει νόημα η συγκεκριμένη πρόταση, μάλλον πρέπει να ξαπλάρω...

Δημοσ.

και εγώ πίνω κάθε μέρα 2-3 καφέδες περίπου,αλλά άμα πιώ ένα red bull το μάτι θα είναι γαρίδα τουλ. για 4 ώρες μετά...συνήθος πίνω red bull άμα πρέπει/θέλω να το πάρω σερι...

LL_NEO δοκίμασε να πιείς ένα red bull και μετά απο καμία ώρα να πέσεις για ύπνο...τουλ. εγώ έχω δει οτι θέλει καμιά μισή ορίτσα μέχρι να "επιδράση"

Δημοσ.

Γενικά το red bull είναι ζημιά για την υγεία. Οσο για isostar, loukozade κτλ , απλά διαθέτουν τα κατάλληλα συστατικά για καλλίτερη απορρόφηση υγρών από τον οργανισμό και καλύτερη οξυγόνωση των μυών!

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι βλέπω κάτι κυράτσες στο γυμναστήριο όπου κάνουν κανα τέταρτο διάδρομο (περπατώντας) και ύστερα κατεβάζουν έναν κουβά lucozade. Μωρή κυράτσω για τον οποίο κάθεσαι πάνω στο μαραφέτι είναι να αυξήσεις το έλλειμα ενέργειας στον οργανισμό και άρα να μπεις σε διαδικασία αποβολής λίπους. Αν χάνεις 50 θερμίδες ημερησίως, αλλά εσύ κοπανάς 300 ε χέστο και κάτσε σπίτι σου

Δημοσ.

ασε τις καρατζες ησυχες!! ( και εγω αυτο κανω... )

βεβαια εγω τρεχω 20 λεπτα και μετα πινω λιγο powerade για επαναφορα της φυσικης καταστασης. επισης εγω δεν χανω 50 αλλα 300 θερμιδες αφου το εχω στο speed 10,5. το προβλημα ειναι οτι θελω να αυξησω και αλλο την αντοχη, ωστε να βγαλω το 1000αρι ευκολα που χρειαζεται για την αστυνομια.. το red bull απ' οτι γραφει ο blueviper δεν βοηθαει καθολου κατα την διαρκεια σκησης.. καλα και που βοηθαει; στο μαμησι μονο; το Lucozade μαπα μου φαινεται..

παλια επινα και ενα burn! μαματη συσκευασια, ωραια γευση, αλλα καθολου energy.

Δημοσ.

οταν ειχα αγωνα (καρατε) επινα παντα ενα shark που ειναι ενεργειακο ποτο οπως το red bull παρατηρησα ωστοσο οτι προκαλει εντονη εφιδρωση και απο τοτε εκοψα τα ενεργειακα ποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...