Προς το περιεχόμενο

MAC κατεβαστήρι.


DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι ότι τα winPCs τα περικυκλώνεις με firewalls, αντιβιωτικά ινσουλίνες και ένα σωρό και προσέυχεσαι να μη κολλήσεις τίποτα. Στα κατεβστήρια, από τη φύση τους δεν είναι κα το καλύτερο δυνατό όμως. Μηχανήματα που θα είναι 24/7 σε ... κακές γειτονιές ... του internet θα πρέπει να είναι προστατευμένα όσο το δυνατό περισσότερο.

 

Οι λύσεις είναι δύο (αρχικά), linux αλλά και MAC.

 

Αν και ένα MAC mini θα ήταν ιδανικό κατεβαστήρι είναι πολύ ακριβό για μόνο αυτό. Στα i386 μηχανηματα τα συνήθη κατεβαστήρια είναι PII/PIII μηχανήματα που τα βρίσκεις και με 70-80 ευρώ. Αν επέλεγα τη λύση του MAC τι μηχάνημα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για αυτό το σκοπό, που θα το έβρισκα και πόσο. από πλευράς sotware νομίζω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αφού τα περισσότερα p2p προγράμματα παίζουν και σε MAC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Δεν αξίζει να πάρεις Mac για κατεβαστήρι.. Αμαρτία από το θεό.. Πάρε ένα παλιό-PC, βάλε καμμιά παλιά έκδοση linux και άφησέ το..

 

Εγώ πήρα ένα MacMini με την προοπτική αν δεν μ'αρέσει να το κάνω κατεβαστήρι (μικρό, αθόρυβο κτλ) αλλά σε κάποια φάση έγινε το PC κατεβαστήρι.. (είχε πολύ θόρυβο όμως και τώρα το μικρό κάνει απλά όλες τις δουλειές και δεν τρώει κανένα ζόρι..)

 

Αν επιμένεις για Mac, ένα παλιό Mac με G4 επεξεργαστή (eMac κτλ.) θα την κάνει την δουλειά του και θα τρέχει και τον Τίγρη.. Αλλά θα κολήσεις αν δεν έχεις ξαναδουλέψει Mac.. Είδα και σε ένα site με δημοπρασίες (ελληνικό) MacMini με 300Ε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας