Προς το περιεχόμενο

512kbps με 10 euro μόνο την 1η Ιουνίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

08/06/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

06/06/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

06/06/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

05/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Yπάρχει πρόοδος..

• Απαντ. 982
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

09/06/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Kαιρός ήταν.

Να δούμε από Δευτέρα αν θα περιμένουμε πολύ ακόμα ή όχι.

Δημοσ.

re pedia apo x8es exo anameno ta lampaki DSL sto router. O OTE me syndese. Kserei kaneis pote 8a steilei to username/password h forthnet, h prepei na tous paro thl?

O OTE den mas argei kai mas argane oi kodikoi!!! alo pali kai afto

Δημοσ.

Κάντε ό,τι έκανα και εγώ (συμβουλή άλλων χρηστών του insomnia) : Πάρτε τηλέφωνο την FOrthnet και ζητήστε να σας δώσουν ένα demo μέχρι να σας δώσουν το username + password.

Δημοσ.
re pedia apo x8es exo anameno ta lampaki DSL sto router. O OTE me syndese. Kserei kaneis pote 8a steilei to username/password h forthnet' date=' h prepei na tous paro thl?

O OTE den mas argei kai mas argane oi kodikoi!!! alo pali kai afto[/quote']

ΖΗτήστε Demo kαι ολα ΟΚ!

Δημοσ.

Σας έχω δύο ερωτήσεις για αυτούς που πήραν γραμμή από τον οτέ.

1. Όταν υπάρχει γραμμή ADSL το λαμπάκι στο μοντεμ είναι συνέχεια ανοιχτό ή αναβοσβήνει? Αυτό γίνεται και με κλειστό υπολογιστή?

2. Στο http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803

σας λέει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή?

Δημοσ.
Σας έχω δύο ερωτήσεις για αυτούς που πήραν γραμμή από τον οτέ.

1. Όταν υπάρχει γραμμή ADSL το λαμπάκι στο μοντεμ είναι συνέχεια ανοιχτό ή αναβοσβήνει? Αυτό γίνεται και με κλειστό υπολογιστή?

2. Στο http://www.forthnet.gr/templates/adslstatus.aspx?c=10007803

σας λέει ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή?

Το λαμπάκι πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό...Όταν κλείνει το pc,κλείνουν όλα τα λαμπάκια...:mrgreen:

Δημοσ.

Paidia kai se emena energopoiithike i grammi!! 512!!!

Ebala sindesi 384 (mia apo 4net pou eixa kai ligei se ena mina) kai opos to perimena, pianei aneta 45-48 kb/sec!

Δημοσ.

Xμμ τώρα στις 23:00 παρασκευή μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να περιμένω τη Δευτέρα? Το μόντεμ δεν το έχω συνδέσει ακόμη οπότε δε βλέπω λαμπάκια κτλ. Σύμφωνα με τη 4νετ είμαι στο τελικό στάδιο από τον οτέ.

Δημοσ.
Xμμ τώρα στις 23:00 παρασκευή μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να περιμένω τη Δευτέρα? Το μόντεμ δεν το έχω συνδέσει ακόμη οπότε δε βλέπω λαμπάκια κτλ. Σύμφωνα με τη 4νετ είμαι στο τελικό στάδιο από τον οτέ.

Γνώμη μου είναι να περιμένεις να σε πάρουν για κωδικούς πρώτα και μετά να βάλεις drivers,να συνδέσεις το modem κ.λ.π. Και εγώ έτσι έκανα...Εξάλλου ποια η ουσία να κοιτάς ένα λαμπάκι που αναβοσβήνει ή ακόμα και αν έχει ανάψει τι να το κάνεις χωρίς κωδικούς??Σωστός???;-) ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...