idet2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 σε εμένα πάντως τα στείλανε μέσω sms. OK! Isws na exoun allaksei taktiki
chatasos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 email ή/και sms. Ανάλογα τι έχεις δηλώσει στην σύμβαση. Κατά 99% όμως sms.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 kai me tous 2 tropous ginetai.kai me sms kai me tilefono.analogos ti exeis dialexei.
Guerriero4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 mou bgazei error 721.. ap'to support mo ueipan an balw tous neous drivers tou crypto f200... tha doume.. elpizw na ginei kati.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 mou bgazei error 721.. ap'to support mo ueipan an balw tous neous drivers tou crypto f200... tha doume.. elpizw na ginei kati. dokimase kai me autous alla to pio pithano ine oti dentha allaxei kati.ine vlavi apo ton ote me tin aitiologia sigxronizeis alla den perneis ip.sinithos ftiaxnetai grigora auti i vlavi.leo sinithos dioti .......panta iparxei o OTE STIN MESI.
Guerriero4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 dokimase kai me autous alla to pio pithano ine oti dentha allaxei kati.ine vlavi apo ton ote me tin aitiologia sigxronizeis alla den perneis ip.sinithos ftiaxnetai grigora auti i vlavi.leo sinithos dioti .......panta iparxei o OTE STIN MESI. ah toso kala :S sto 134 tha prepei na parw na anaferw ti blabi?
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 εμενα μου εδωσαν κωδικους αλλα παραμενω 384 τους πηρα τηλ και μου ειπαν μηπως εχει γινει λαθος απο οτε μηπως θελει καμια ρυθμιση το modem ομως?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 ah toso kala :Ssto 134 tha prepei na parw na anaferw ti blabi? ena apo ta 2 i perneis tin forthnet afou peraseis tous drivers kai tous les na to dilosoun vlavi i to diloneis esi sto 121.oti protimas.pantos kalitera diameso forthnet oti oti kai na ginei se periptosi pou erthei sinergeio na min xreothei se sena
Guerriero4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ena apo ta 2i perneis tin forthnet afou peraseis tous drivers kai tous les na to dilosoun vlavi i to diloneis esi sto 121.oti protimas.pantos kalitera diameso forthnet oti oti kai na ginei se periptosi pou erthei sinergeio na min xreothei se sena pira sto 121 noritera kai mou eipan mesa se 48 wres tha exei ftiaxtei. tha xrewsoun kiolas dialdi? WTF?
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 pira sto 121 noritera kai mou eipan mesa se 48 wres tha exei ftiaxtei.tha xrewsoun kiolas dialdi? WTF? etsi lene.oi 48 ores einai sxetikes.xreonesai mono ama erthei sinergeio ston xoro sou pou den to exei fonaxei i forthnet kai apodixtei oti den empenes internet apo diko sou lathos.ama to fonaxei i forthnet to plironei auti.an ine kati aplo se 48 ores isos kai ligotero na ise ok.an einai kati diskolo mporei na parei....
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εμενα μου εδωσαν κωδικους αλλα παραμενω 384 τους πηρα τηλ και μου ειπαν μηπως εχει γινει λαθος απο οτε μηπως θελει καμια ρυθμιση το modem ομως? sto modem den dialegeis esi tipota.auto blepei ti grammi exei kai klidonei se autin automata.den les klidose sta 512.oti blepei klidonei.
virgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 emena mou lete?ego akoma me demo eimai.exei ginei energopoiisi alla den boroun leei na mou dosoun kodikous.apo tin 1/6 to exo steilei k tin deutera energopoi8ike k akoma monimous kodikous den exo
virgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 mou bgazei error 721.. ap'to support mo ueipan an balw tous neous drivers tou crypto f200... tha doume.. elpizw na ginei kati. emena mou ebgaze 721 otan protoebala to demo kodiko k den eixe kataxori8ei sto sustima tous
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 emena mou lete?ego akoma me demo eimai.exei ginei energopoiisi alla den boroun leei na mou dosoun kodikous.apo tin 1/6 to exo steilei k tin deutera energopoi8ike k akoma monimous kodikous den exo oso perisotero kairo me demo toso kalitera.etsi den xalas tin sindesi sou.otan exeis 721 pera apo to account sou sou dinoun kai kapoio demo.se spanies periptoseis to 721 ine kai provlima tou account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.