Προς το περιεχόμενο

3 ωρες απο Αναβυσσο Λυκοβρυσση μεσω Αττικης οδου !!! παρακαλω....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εχουμε Μαιο δηλαδη τον Ιουνιο Ιουλιο Αυγουστο τι θα γινει ??

Ενοειται βεβαια οτι τα 2.70 € χ 2 στα διοδια για ...ποιοτητσα διαδρομης.

Σε καποισ σημεια στην Αττικη οδο πηγαινα με...δευτερα..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα χαιρόμουν αν η Ελλάδα ήταν Αγγλία σε ορισμένα ζητήματα...θα χαιρόμουν για το αντίστροφο αν ζούσα στην Αγγλία.

Δημοσ.
Εγώ θα χαιρόμουν αν η Ελλάδα ήταν Αγγλία σε ορισμένα ζητήματα...θα χαιρόμουν για το αντίστροφο αν ζούσα στην Αγγλία.

αυτο ναι!

αλλα να λεμε χαιρομαι που ζω στην αγγλια για εναν δρομο,μια εθνικη οδο,η να λεμε θα φυγω απο την ελλαδα να ζησω στην αγγλια επειδη δεν εχουμε καλη DSL(οπως εχουν πει πολλοι...).

Δημοσ.

Ο καθένας έχει διαφορετικές αξιώσεις βιοτικού επιπέδου...άλλοι ικανοποιούνται με λίγη θάλασσα, τσολιά ευθυτενή και τον καυτό ήλιο να τους τσιρτσιρίζει το δασύτριχο στέρνο κι άλλοι προτιμούν τη dsl, τους καθαρούς δρόμους και το μουχρούτη καιρό.

Δημοσ.
κι άλλοι προτιμούν τη dsl, τους καθαρούς δρόμους και το μουχρούτη καιρό.

Αυτοί κατα γενική ομολογία είναι ανθέλληνες , αδερφές, μουρόχαυλοι και γκίκουλες.

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, νόμιζα πως ήταν διεθνισταί, αλαβανικοί και σκυλιάκια των φονιάδων των λαών, αλλά καλύπτομαι επαρκέστατα κι από όσα κατάθεσες. :D

Edit:

@Pablo_Hasan

3 ώρες έφαγε το παληκάρι και μάλιστα στην Αττική Οδό, το κομψοτέχνημά μας...περίμενες μήπως να τραγουδάει και το "γιούπι γιάγια γιούπι γιούπι για";

Δημοσ.

@ blueviper

δεν το λέω για αυτόν, γενικά μιλάω. Αλλα και πάλι αν γίνει η στραβή και δεν μπορείς να κανεις τίποτα, τότε καλύτερο είναι να λες στα ... μου παρα να ασχολείσαι...

Δημοσ.

Εγω παλι προτιμω αγγλια με 300 λιρες την εβδομαδα μισθο, dsl 10mbit(40λιρες) , 4 λεπτα απτο hub της easyjet - μια φορα το μηνα "καφεδακι" αμστερνταμ-παρισι-βερολινο-μαδριτη και οπου γουσταρω με 50 λιρες και αμα γουσταρω και κανα μηνα ελλαδα.......

τωρα αν αυτο ειναι ανθελληνικο, " αδερφές, μουρόχαυλοι και γκίκουλες"

:D :D :D :D : D: :D

προτιμω ετσι(χωρις το gay) παρα 3 και 60 στο ελλαδισταν :D ........

για να διαλεγω εγω ποτε θα παω ελλαδα....οχι να ειμαι ελλαδα και να μην φτανουν τα λεφτα ουτε για σουκου χαλκιδικη....

τωρα αν φαω κανα στραβωμα σε 3-4 χρονια(ειμαι ηδη 5) δεν ξερω τι θα γινει!! ουτε θελω να σκεφτομαι!!!

Δημοσ.

Φίλε tsakonas...θαυμάζω το απαράμιλλο θάρρος σου. Οι καιροί είναι χαλεποί και τέτοιες αιρετικές απόψεις, συνήθως αντιμετωπίζονται ως εθνική μειοδοσία κι επιφέρουν ανασκολοπισμό και σταύρωμα στα γραφεία της Κουάξ Κoυάξ Κλαν. Μήπως καλύτερα να ρίξεις ένα edit, εκθειάζοντας την Αττική Οδό, τον τσολιά-λαμπάδα της Βουλής, το αυθεντικό ελληνοπρεπές σουβλάκι και τον πατσά του κυρ Μιχάλη;

Δημοσ.

tsakonas, μου φαίνεται ότι λες μονο την μιση αλήθεια, για πες σε παρακαλώ ποσο κοστίζει να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα, ποσο είναι το μηνα οι εισφορές για το ταμείο υγείας, ποσο κοστίζουν τα μέσα μεταφοράς, λεωφορείο, τρένο, κτλ. ποσο κάνουν το χρόνο τα ασφάλιστρα του αυτοκινητου, η βενζίνη άραγε ποσο έχει, αν παραγγείλεις μια πίτσα στο σπίτι ποσο θα σου κοστίσει?

τα έξοδα εκεί είναι πολύ μεγαλύτερα από ότι εδώ, και οι μισθοί λογικά μεγαλύτεροι, αλλα σιγά τα λεφτά που έχουν οι άγγλοι, τους βλέπουμε καθe καλοκαίρι όταν έρχονται εδώ πως είναι, την βγάζουν όλη μέρα με πατατάκια και αν πάνε σε κάνα εστιατόριο μοιράζονται μια σαλάτα διά 6...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...