Προς το περιεχόμενο

Ξανθια ή Μελαρινη

chris_4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω παιδιά να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ για τα γούστα μας εσείς τι "προτιμάται"?? μαύρο ,ξανθό, κοκκινο, κιτρινο....????

εγώ για να κάνω την αρχή προτιμώ το κοκκινομάλλικο αλλά το fake οχι τις φυσικες κοκκινομάλλες

Δημοσ.
Mελαρίνη=Μελαμίνη; pom.gif

Όντως δίκιο έχεις. είναι και ο τίιλος παναθεμά με

Καλά μην βαράτε... Ξανθιά εδώ και fake! nail.gif

Δεν νομίζω να χαλάει κανέναν...

Δημοσ.
Mελαρίνη=Μελαμίνη; pom.gif

Καλά μην βαράτε... Ξανθιά εδώ και fake! nail.gif

ειναι κατι αναμεσα στο μελαχρινη και το μελανουρι:mrgreen: :mrgreen:

"οπω πωπωπω μελανουρι μου..." που ελεγε και το ασμα!:mrgreen:

Δημοσ.
η πρωτη θεση παει ΕΥΚΟΛΑ για μενα στις κοκκινομαλλες!

η δευτερη στις μελαχρινες!

Ερώτηση: τις φυσικές ή τις "βαμένες"????

Δημοσ.
Λεω παιδιά να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ για τα γούστα μας εσείς τι "προτιμάται"?? μαύρο ' date='ξανθό, κοκκινο, κιτρινο....????

εγώ για να κάνω την αρχή προτιμώ το κοκκινομάλλικο αλλά το fake οχι τις φυσικες κοκκινομάλλες[/quote']

υπαρχουνε φυσικες κοκκινομαλες????και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν και πρασινομαλες?

Δημοσ.
υπαρχουνε φυσικες κοκκινομαλες????και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν και πρασινομαλες?

Πως δεν υπάχουν ρε συ. Συνήθως έχουν και φακίδες:) (ο τεννιστας boris becker) ήταν κοκκινομάλλης αν τον ξέρεις.

τωρα για φυσικους πρασινομάλιδες δε ξέρω, τι να σου πω....

Τωρα αν σου αρέσουν οι πρασινομαλες (fake εννοειται) τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά....

Δημοσ.

Υπάρχουν, υπάρχουν.........

Δημοσ.

Για να εξηγούμαστε τώρα: οι φυσικές κοκκινομάλες ουδεμία σχέση έχουν με τις αποχρώσεις των βαμμένων κοκκινομάλων που το χρώμα είναι σε δαμασκηνί ανοιχτό! Το φυσικό κόκκινο, είναι χαρακτηριστικό έντονο καφε-πορτοκαλί (συνδυάστε τα 2 για να βγάλετε το αποτέλεσμα).

Α! Καλό το γκάλοπ για τα αγόρια του Μπλα-μπλα, αλλά γιατί δεν παίζουν και οι καστανές που είναι το εθνικό μας χρώμα κάτω απ'το βαμμένο ξανθό; :roll:

Δημοσ.
Για να εξηγούμαστε τώρα: οι φυσικές κοκκινομάλες ουδεμία σχέση έχουν με τις αποχρώσεις των βαμμένων κοκκινομάλων που το χρώμα είναι σε δαμασκηνί ανοιχτό! Το φυσικό κόκκινο, είναι χαρακτηριστικό έντονο καφε-πορτοκαλί (συνδυάστε τα 2 για να βγάλετε το αποτέλεσμα).

sample0wp.jpg

κάπως έτσι... whistle8kl.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...