chris_4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Λεω παιδιά να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ για τα γούστα μας εσείς τι "προτιμάται"?? μαύρο ,ξανθό, κοκκινο, κιτρινο....???? εγώ για να κάνω την αρχή προτιμώ το κοκκινομάλλικο αλλά το fake οχι τις φυσικες κοκκινομάλλες
greekboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 εγω λεω να βαλει ο paredwse ενα poll και μετα να αρχιζουμε να ψιφήζουμε
MariaTs. Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Mελαρίνη=Μελαμίνη; Καλά μην βαράτε... Ξανθιά εδώ και fake!
chris_4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Mελαρίνη=Μελαμίνη; Όντως δίκιο έχεις. είναι και ο τίιλος παναθεμά με Καλά μην βαράτε... Ξανθιά εδώ και fake! Δεν νομίζω να χαλάει κανέναν...
yiah Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Mελαρίνη=Μελαμίνη; Καλά μην βαράτε... Ξανθιά εδώ και fake! ειναι κατι αναμεσα στο μελαχρινη και το μελανουρι :mrgreen: "οπω πωπωπω μελανουρι μου..." που ελεγε και το ασμα!
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 η πρωτη θεση παει ΕΥΚΟΛΑ για μενα στις κοκκινομαλλες! η δευτερη στις μελαχρινες!
chris_4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 η πρωτη θεση παει ΕΥΚΟΛΑ για μενα στις κοκκινομαλλες! η δευτερη στις μελαχρινες! Ερώτηση: τις φυσικές ή τις "βαμένες"????
laokratwr Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Λεω παιδιά να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ για τα γούστα μας εσείς τι "προτιμάται"?? μαύρο ' date='ξανθό, κοκκινο, κιτρινο....????εγώ για να κάνω την αρχή προτιμώ το κοκκινομάλλικο αλλά το fake οχι τις φυσικες κοκκινομάλλες[/quote'] υπαρχουνε φυσικες κοκκινομαλες????και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν και πρασινομαλες?
chris_4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 υπαρχουνε φυσικες κοκκινομαλες????και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν και πρασινομαλες? Πως δεν υπάχουν ρε συ. Συνήθως έχουν και φακίδες (ο τεννιστας boris becker) ήταν κοκκινομάλλης αν τον ξέρεις. τωρα για φυσικους πρασινομάλιδες δε ξέρω, τι να σου πω.... Τωρα αν σου αρέσουν οι πρασινομαλες (fake εννοειται) τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά....
ifrit Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 υπαρχουνε φυσικες κοκκινομαλες????και αν ναι γιατι δεν υπαρχουν και πρασινομαλες? Υπάρχουν, υπάρχουν.........
MariaTs. Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για να εξηγούμαστε τώρα: οι φυσικές κοκκινομάλες ουδεμία σχέση έχουν με τις αποχρώσεις των βαμμένων κοκκινομάλων που το χρώμα είναι σε δαμασκηνί ανοιχτό! Το φυσικό κόκκινο, είναι χαρακτηριστικό έντονο καφε-πορτοκαλί (συνδυάστε τα 2 για να βγάλετε το αποτέλεσμα). Α! Καλό το γκάλοπ για τα αγόρια του Μπλα-μπλα, αλλά γιατί δεν παίζουν και οι καστανές που είναι το εθνικό μας χρώμα κάτω απ'το βαμμένο ξανθό; :roll:
ifrit Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για να εξηγούμαστε τώρα: οι φυσικές κοκκινομάλες ουδεμία σχέση έχουν με τις αποχρώσεις των βαμμένων κοκκινομάλων που το χρώμα είναι σε δαμασκηνί ανοιχτό! Το φυσικό κόκκινο, είναι χαρακτηριστικό έντονο καφε-πορτοκαλί (συνδυάστε τα 2 για να βγάλετε το αποτέλεσμα). κάπως έτσι...
yiah Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 κάπως έτσι... βλεπω εχεις πολλους φαν ως κοκκινομαλλα στο φορουμ :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.