Προς το περιεχόμενο

Κατάληψη της ηλεκτρονικής ΤΕΙΘ

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εξεταστική θα γίνει Σεμπτέμβρη έτσι και κρατήσουν αρκετά οι καταλήψεις ώστε να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Να πω κάτι πικρόχολο, το poll λέει "σκεφτείτε το καλά πριν απαντήσετε" στην επιλογή "κατά". Στην επιλογή "υπερ" δεν έχει τίποτα. Μάλλον είναι προφανές ότι το "κατα" δεν χρειάζεται σκέψη, απλά επιλογή. Φαίνεται άλλωστε και από το μεγάλο τμήμα των "υπερ"-ασπιστών της κάθε κατάληψης που παραθερίζουν όσο οι άλλοι βρίσκονται μέσα ή γύρω από τους χώρους.

Γνώση,σκέψη,σοβαρότητα,θέση. Κατά ή υπέρ έρχονται ύστερα από αυτά.

Δημοσ.

ClouD συμφωνώ μαζί σου :) απλά δεν σχολίασα τίποτα γιατί απ' ότι φαίνεται η κατάληψη θα είναι συμβολική τύπου 2 ημερών. Απ ότι έχω καταλάβει στις περισσότερες σχολές αυτό θα γίνει. Φοβάμαι περισσότερο τις απεργίες παρά τις καταλήψεις.

Δημοσ.
nea dhmokratia mou 8elane oloi tous.... kala na pa8oun! re pws mporei ena kratos na paei mprosta otan kubernoun tetoioi 8EOPALABOI!

Μιας που πήρες φόρα ρίξε μια ματιά και εδώ!!!

***edit*** ClouD επικοινωνούμε.

Δημοσ.

καλυτερα να καθυστερησει χιλιες φορες μια εξεταστικη παρα να χαθουν κεκτημενα που εχουν πληρωθει με αιμα

ελεος πια!

τελος στο παραμυθι των δημοσιογραφων και μμε που κρυβουν και θαβουν τοσο καιρο τις 100+ σχολες που τελουν υπο καταληψη και τις φοιτητικες φωνες-ποσο ακομη θα το κρυβουν?

τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβει καποιος τι παιζει....ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Δημοσ.

Εγώ ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος γιατί πολλοί χαβαλέδες το έχετε δει εκεί πέρα, φυσικά με μερικές τροποποιήσεις...καθώς είναι άδικο να πεταχτούν έξω παιδιά που έχουν λίγα μαθήματα ακόμα... Αν ο άλλος είναι 7 χρόνια φοιτητής και έχει περάσει τα μισά να τον στείλουνε στο διάολο και καλά θα του κάνουν!!!!

Και το άσυλο τι το θέλετε??? Για να καίμε το πολυτεχνείο και μετά να καθόμαστε μέσα?? Ωραία πράγματα!! Λες και είναι άλλη χώρα τα πανεπιστήμια ή οι φοιτητές δεν λειτουργούν κάτω από κανόνες!!! ΕΛΕΟΣ!!

Και φυσικά μετά την τρίτη εξέταση (τέταρτη από την επιτροπή) να πετιέται έξω.. Δεν μπορείς να το περάσεις φίλε μου, δεν κάνεις για αυτό το επάγγελμα!! 4 ευκαιρείες σου δώσαμε!!! Πόσες θέλεις?? Εγώ εδώ που είμαι έχω 2 γαμώ το κέρατό μου δηλαδή!!!! Όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι δηλαδή? Μόνο οι Έλληνες είναι έξυπνοι? Και να είχαν και καμιά πανεπιστημιάρα να το καταλάβω να το απίξουν μάγκες ότι έχουν σωστό εκπαιδευτικό σύστημα. Αμ δε..... Οχι να γράφετε μέχρι να σας κάτσει να τα ξέρει ο διπλανός σας....και μετά να βγαίνετε στην αγορά εργασίας με τις γνώσεις ...του διπλανού σας...

Φυσικά προυπόθεση για αυτό είναι σωστό σύστημα αξιολόγησης των γραπτών χωρίς προκαταλήψεις και λαδώματα...

Επίσης πιστεύω πως καλό θα ήταν να θεσπιστεί ένα συμβολικό ποσό για κάθε εξάμηνο, όμως πρέπει να διασφαλιστεί ότι τα λεφτά αυτά θα πάνε στην καλυτέρευση της υποδομής κλπ και οχι να φαγωθούν.... Και όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν να απαλλάσονται... ¨οχι όμως όπως οι μάγκες που παίρνουν υποτροφία και κυκλοφορούν με mercedes και χαλάνε 50 ευρώ σε κάθε έξοδο!!!

Άντε γιατί το έχουμε παρακάνει σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν δικαιώματα και κανένας δεν έχει υποχρεώσεις... Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να δουλεύετε τον κόσμο και αντί να στρωθείτε να διαβάσετε να πηγαίνετε 7 μέρες την εβδομάδα στα club!!! Και μετά έχουμε και αιτήματα επειδή μας υπονομεύουν, επειδή θέλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουν μια υποτυπώδη τάξη!!! Και δεν φτάνει αυτό χαλάτε και τις εξεταστικές των λίγων παιδιών που θέλουν κάποτε να τελειώσουν τις σπουδές τους (φυτά δεν λέγονται αυτά??)....

Δημοσ.
Και το άσυλο τι το θέλετε??? Για να καίμε το πολυτεχνείο και μετά να καθόμαστε μέσα?? Ωραία πράγματα!! Λες και είναι άλλη χώρα τα πανεπιστήμια ή οι φοιτητές δεν λειτουργούν κάτω από κανόνες!!! ΕΛΕΟΣ!!

Με αυτη την λογικη θα πρεπει να καταργηθει και το βουλευτικο ασυλο.Παραφραζω...

Και το άσυλο τι το θέλετε???Για να κλεβετε τον λαο και να καθεστε εξω?Ωραία πράγματα!! Λες και είναι άλλη χώρα η βουλη η οι βουλευτες δεν λειτουργούν κάτω από κανόνες!!! ΕΛΕΟΣ!!

Ωραια δεν ακουγεται?

Δημοσ.

Δε διαφωνώ καθόλου!!! Τι είναι οι βουλευτές δηλαδή??? Εκεί κρύβεται η περισσότερη αλητεία.... Γιατί να ανεχτεί ο λαός κιάλους Πάχτες κλπ, κλπ... Και να μένουν και ατιμώρητοι!!! Τσεκούρι!!!!!!!

Παρόλα αυτά μου απάντησες με (ατυχές) αντιπαράδειγμα και όχι τον λόγο που θέλουν οι φοιτητές να παραμείνει το άσυλο...

Δημοσ.
Εγώ ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος γιατί πολλοί χαβαλέδες το έχετε δει εκεί πέρα, φυσικά με μερικές τροποποιήσεις...καθώς είναι άδικο να πεταχτούν έξω παιδιά που έχουν λίγα μαθήματα ακόμα... Αν ο άλλος είναι 7 χρόνια φοιτητής και έχει περάσει τα μισά να τον στείλουνε στο διάολο και καλά θα του κάνουν!!!!

και προφανως γιατι εισαι ματσωμενος και εχεις να τα σκας καθε εξαμηνο για βιβλια-σκεψου!

10βιβλια(κατα μεσο ορο)*40ε(κατα μεσο ορο)=400ε το εξαμηνο για βιβλια!!!!!!!!

τα εχεις φιλε μου??????

συγνωμη αλλα και να τα εχεις καποιοι δεν τα εχουν οπως εσυ:evil:

κανενα σχολιο διαβασε ιστορια 73/74+ να δεις τι το θελουμε

Και φυσικά μετά την τρίτη εξέταση (τέταρτη από την επιτροπή) να πετιέται έξω.. Δεν μπορείς να το περάσεις φίλε μου' date=' δεν κάνεις για αυτό το επάγγελμα!! 4 ευκαιρείες σου δώσαμε!!! Πόσες θέλεις?? Εγώ εδώ που είμαι έχω 2 γαμώ το κέρατό μου δηλαδή!!!! Όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι δηλαδή? Μόνο οι Έλληνες είναι έξυπνοι? Και να είχαν και καμιά πανεπιστημιάρα να το καταλάβω να το απίξουν μάγκες ότι έχουν σωστό εκπαιδευτικό σύστημα. Αμ δε..... Οχι να γράφετε μέχρι να σας κάτσει να τα ξέρει ο διπλανός σας....και μετά να βγαίνετε στην αγορά εργασίας με τις γνώσεις ...του διπλανού σας...

[/quote']

πολλοι σαν εμενα βγαζουν δευτερη σχολη-εστω και απο χομπι/απλο ενδιαφερον και δουλευουν,αν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο.

Επίσης πιστεύω πως καλό θα ήταν να θεσπιστεί ένα συμβολικό ποσό για κάθε εξάμηνο' date=' όμως πρέπει να διασφαλιστεί ότι τα λεφτά αυτά θα πάνε στην καλυτέρευση της υποδομής κλπ και οχι να φαγωθούν.... Και όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν να απαλλάσονται... ¨οχι όμως όπως οι μάγκες που παίρνουν υποτροφία και κυκλοφορούν με mercedes και χαλάνε 50 ευρώ σε κάθε έξοδο!!![/quote']

η δωρεαν παιδεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ

Άντε γιατί το έχουμε παρακάνει σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν δικαιώματα και κανένας δεν έχει υποχρεώσεις... Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να δουλεύετε τον κόσμο και αντί να στρωθείτε να διαβάσετε να πηγαίνετε 7 μέρες την εβδομάδα στα club!!! Και μετά έχουμε και αιτήματα επειδή μας υπονομεύουν' date=' επειδή θέλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουν μια υποτυπώδη τάξη!!! Και δεν φτάνει αυτό χαλάτε και τις εξεταστικές των λίγων παιδιών που θέλουν κάποτε να τελειώσουν τις σπουδές τους (φυτά δεν λέγονται αυτά??)....[/quote']

ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ φιλε μου που βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα και ολους αλλα το φοιτητικο κινημα δεν θα δειξει καμια ανοχη σε αυτους.

δε προκειται να πουλησουμε σε κανεναν τις σχολες μας για να μειωσουν καποιοι το δημοσιο χρεος=να τους μεινουν περισσοτερα να φανε

ΑΡΚΕΤΑ:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Και μετά έχουμε και αιτήματα επειδή μας υπονομεύουν, επειδή θέλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουν μια υποτυπώδη τάξη!!!

Πρέπει να είσαι πολύ αφελής (ή να είσαι κομματικά φανατισμένος) αν πιστεύεις πως τα προβλήματα των ελληνικών πανεπιστημίων ξεκινάνε και τελειώνουν με τους αιώνιους φοιτητές. Αλλά βέβαια, τι είναι πιο εύκολο? Να δώσουν παραπάνω χρήματα ώστε να φτιαχθούν υποδομές και να προσληφθεί το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό ή να φτιάξουν έναν νόμο-βιτρίνα ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα?

Προσωπικά προτιμώ ένα πανεπιστημίο στο οποίο θα πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα για να περάσω ένα δύσκολο μάθημα (ανεξάρτητα απο το πόσες φορές το έχω δώσει) παρά να φθάσουμε στο σημείο όπου οι καθηγητές θα περνάνε χαριστικά τους φοιτητές την 3η φορά υπο το φόβο μιας επιτροπής.

Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για την πάρτη σου. Ειδικά εσύ που δεν σπουδάζεις Ελλάδα. Για πές λοιπόν, γιατί θα κάνουν καλά στέλνοντας στον διάολο έναν φοιτητή που στα 7 χρόνια δεν έχει πάρει πτυχίο? Πως θα βγεί η κοινωνία μας οφελημένη από ένα τέτοιο μέτρο? Αν κάποιος για τους Χ, Ψ λόγους χρειάζεται 7-8-10 χρόνια για να πάρει πτυχίο, με γειά του και χαρά του. Ας βρεί την άκρη μόνος του μετά στην αγορά εργασίας. Η λογική αποκλεισμού των φοιτητών είναι αντίστοιχη με την λογική "πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι".

Αλήθεια στο Μόναχο σε διώχνουν μετά απο Ν+2 χρόνια? Απο όσο ξέρω απλά πληρώνεις κάποιο ποσό αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να πάρεις πτυχίο.

Άντε γιατί το έχουμε παρακάνει σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν δικαιώματα και κανένας δεν έχει υποχρεώσεις... Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να δουλεύετε τον κόσμο και αντί να στρωθείτε να διαβάσετε να πηγαίνετε 7 μέρες την εβδομάδα στα club!!!

Για μια ακόμη φορά κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου. Προσβάλλεις εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές οι οποίοι καμμία σχέση δεν έχουν με την εικόνα που εσύ έχεις για τους έλληνες φοιτητές.

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Steven

Εγώ ελπίζω να ψηφιστεί ο νόμος γιατί πολλοί χαβαλέδες το έχετε δει εκεί πέρα' date=' φυσικά με μερικές τροποποιήσεις...καθώς είναι άδικο να πεταχτούν έξω παιδιά που έχουν λίγα μαθήματα ακόμα... Αν ο άλλος είναι 7 χρόνια φοιτητής και έχει περάσει τα μισά να τον στείλουνε στο διάολο και καλά θα του κάνουν!!!!

και προφανως γιατι εισαι ματσωμενος και εχεις να τα σκας καθε εξαμηνο για βιβλια-σκεψου!

10βιβλια(κατα μεσο ορο)*40ε(κατα μεσο ορο)=400ε το εξαμηνο για βιβλια!!!!!!!!

τα εχεις φιλε μου??????

συγνωμη αλλα και να τα εχεις καποιοι δεν τα εχουν οπως εσυ [/quote']

Που κολλάει αυτό που είπα εγώ με αυτό που λες εσύ δεν μπορώ να καταλάβω...αλλά δεν πειράζει!!! Για να σου απαντήσω και στο άλλο... Μόνο ματσωμένος δεν είμαι και δεν ξλερω ποιός νομίζει ότι είσαι εσύ για να κρίνεις το οικονομικό επίπεδο μου... Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αγοράσει ούτε ένα βιβλίο (επειδή είμαι ματσωμένος βρε αδερφέ) επειδή υπάρχει κάτι που λέγεται ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!! Το έχεις ακούσει ποτέ????

κανενα σχολιο διαβασε ιστορια 73/74+ να δεις τι το θελουμε

Αχ τα καημένα τα φοιτητόπουλα!!! Αχχχχχχ το θέλουν το άσυλο για να κρυφτούν από τους αιμοβόρους κατακτητές!! Ξαναέρχονται οι συνταγματάρχες!!! Τρλεξτε να σωθείται Χριστιανοί!! Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία!!! Μίπως από εδώ και πέρα άνω των τριών φοιτιτών στα club θεωρείται συγκέντρωση?? Ρε συνελθε λίγο και κοίτα τι γράφεις!!

πολλοι σαν εμενα βγαζουν δευτερη σχολη-εστω και απο χομπι/απλο ενδιαφερον και δουλευουν,αν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο.

Την τελευταία φορά που κοίταξα το πανεπιστήμιο δεν ήταν για πλάκα. Αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα και με την δουλειά σου και με το πανεπιστήμιο παράτησε το ένα από τα 2!!! Είναι πολύ ωραίο και πραγματικά αξιέπαινο που θέλεις να μορφωθείς σε κάτι παραπάνω...αλλά αυτό συγγνώμη που θα στο πω είναι γελοίο επιχείρημα για να μην ψηφιστεί ο νόμος... Και πίστεψε με ανήκεις στο 1%... Το υπόλοιπο 99% αντιτίθεται για άλλο λόγο!!!!

η δωρεαν παιδεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ

Πράγματι αλλά όπως βλέπεις δεν γίνεται... Πως να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!! Πες επειδή τα τρώνε, πες επειδή πέφτουν τα F16 και πρέπει να αγοράζουμε κάθε χρόνο καινούργια για να το παίζουμε μάγκες στους Τούρκους, πες ότι θέλεις όμως λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οπότε από το απόλυτο χάος που υπάρχει τώρα, εγώ θα προτιμούσα να πλήρωνα ένα ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ποσο (φυσικά δεν θα το κάνουμε Αγγλία και Αμερική) και να λειτουργούν καλύτερα τα ιδρύματα...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Steven

Άντε γιατί το έχουμε παρακάνει σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν δικαιώματα και κανένας δεν έχει υποχρεώσεις... Η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι να δουλεύετε τον κόσμο και αντί να στρωθείτε να διαβάσετε να πηγαίνετε 7 μέρες την εβδομάδα στα club!!! Και μετά έχουμε και αιτήματα επειδή μας υπονομεύουν' date=' επειδή θέλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουν μια υποτυπώδη τάξη!!! Και δεν φτάνει αυτό χαλάτε και τις εξεταστικές των λίγων παιδιών που θέλουν κάποτε να τελειώσουν τις σπουδές τους (φυτά δεν λέγονται αυτά??)....

ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ φιλε μου που βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα και ολους αλλα το φοιτητικο κινημα δεν θα δειξει καμια ανοχη σε αυτους.

δε προκειται να πουλησουμε σε κανεναν τις σχολες μας για να μειωσουν καποιοι το δημοσιο χρεος=να τους μεινουν περισσοτερα να φανε

ΑΡΚΕΤΑ [/quote']

Άλλη μια άσχετη απάντηση... Φοβερό το επιχείρημά σου πάντος.. Το φοιτητικό κίνημα δεν θα δείξει καμία ανοχή... Τι θα γίνει δηλαδή?? Δεν θα ξανακάνετε μάθημα? Δεν θα ξαναγράψετε εξετάσεις? Στα τέτοια τους σας έχουν γραμμένους.. Ίσα ίσα θα αργήσετε να βγείτε και θα μειωθεί λίγο η ανεργία...

Πάμε όλοι μαζί!! Εμπρός στον αγώνα!!! Ο χαβαλές είναι κακτημένο δικαίωμά μας!!! Δεν θα το παραδώσουμε έτσι εύκολα!!

Δημοσ.

@dkangel000039

Υπάρχουν 2 θεωρίες.

Η πολιτικοποίηση γενικά έχει αυτό το κακό. Δεν σου αφήνει πολλές φορές ανοιχτό μυαλό.

Από τη μια δεν θα έχει κανείς άδικο να πει οτι στα ιδιωτικά θα πηγαίνουν όλοι αυτοί που θα έβγαιναν στο εξωτερικό. Οπότε εκατοντάδες φοιτητές σε Αγγλίες κτλ θα έμεναν Ελλάδα. Επίσης μπορεί να δυναμώσει ο ανταγωνισμός στα δημόσια πανεπιστήμια. Ακόμη με τα δίδακτρα που θα πληρώνεις στο ιδιωτικό ίσως να σου βγαίνει στην τελική το ίδιο με τα ενοίκια, τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ που πληρώνεις τώρα, γιατί θα μένεις σε εστία του πανεπιστημίου. Τέλος δεν σου είπε κανένας οτι θα καταργηθούν εντελώς τα δημόσια πανεπιστήμια, οπότε το "συγνωμη αλλα και να τα εχεις καποιοι δεν τα εχουν οπως εσυ" δεν ισχύει.

Από την άλλη εγώ θα προτιμούσα την αναβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων, αλλά για κάτι τέτοιο όπως φαίνεται οι πόροι που χρειάζονται είναι πάρα πολλοί.

Με τον όρο μη κερδοσκοπικά εννοείται πως τα έσοδα του πανεπιστημίου θα διατίθενται μόνο για επενδύσεις στο ίδιο το πανεπιστήμιο, και όχι στην τσέπη του κάθε επιχειρηματία.

Προσπάθησε να δεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Προσωπικά δεν το βλέπω με τόση καχυποψία, αν και διατύπωσα την άποψή μου επι του θέματος.

Όσο για το άσυλο, πιστεύω πως έχουμε ξεφύγει πια από το 74. Πρέπει να παραδεχτείς οτι το άσυλο χρησιμεύει πλέον σε κάποιους λίγους μάγκες, χωρίς τους οποίους ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...