Dr_Slump Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ασχολουμαι με autocad και 3dsmax και συνθετω ενα οσο το δυνατον πιο επωνυμο/αξιοπιστο συστημα (mobo intel, kingston memory, seagate hdd, κτλ), αποφευγοντας τις "taiwanιες". Αλλα στο θεμα της καρτας γραφικων ειμαι αρκετα προβληματισμενος. Ναι μεν δεν παιζει μεγιστο ρολο στην εργασια μου, αλλα απο τη στιγμη που συνθετω καινουριο συστημα θα ηθελα καλες επιδωσεις και σε παιχνιδια. Μη καταφερνοντας να εντοπισω "made by ati" καρτες στην ελληνικη αγορα και ουτε καν made in usa/eur/jap, καταφευγω σε nvidia. Ειμαι μεταξυ των evga, BFG και XFX σε 7900 GT. Ποια απο αυτες τις κατασκευαστριες εχει τα λιγοτερα κρουσματα προβληματικου hardware και γενικα το καλυτερο feedback;
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 111111 kamia,se oles exoun parathrhthei provlhmata k DEN EXOUN NA KANOUN ME TA DELTA APARAITHTA. Exei arketes ati sthn Ellada re, pou einai to provlhma??
Dr_Slump Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Το Δελτα ηταν λογοπαιγνιο περι του ονοματος eVGA. Περι παγωτων ο λογος. Στην ελλαδα δεν υπαρχουν καρτες "made by ATi" αλλα καρτες που απλα φερουν το GPU της ATi και η υπολοιπη υλοποιηση ειναι κατασκευασμενη σε καποιο μικρο ασιατικο εργοστασιο. Για μενα αυτο εχει αμεση συνδεση με την αναξιοπιστια. Οι εταιριες BFG, eVGA και XFX ειναι αμερικανικες και ειναι οι μονες που θα δεις στο nvidia.com.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 a, nomisa oti ennoouses ta delta ths kartas grafikwn Kamia sxesh auto pou les me anaksiopistia eksallou oles oi megales etairies ekei ftiaxnoun pleon ta proionta tous. H diafora einai oti oi pio sovares etairies tous ypoxrewnoun na akolouthisoun sygkekrimena design , opote kanena provlhma ^^ mh se agxwnei auto, pare afova ati apo opoiadhpote etairia ^^ an epimeneis na kollas, pare asus ylopoihsh pou dinei k 3 xronia eggyhsh ^^
Ailuros Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Να΄σαι καλά που με έκανες και γέλασα πάντως. Που κατασκευάζουν οι μεγάλες εταιρίες τα περισσότερα chip (είτε CPU είτε GPU) τους την σημερινή ημέρα; TSMC (Taiwan Semicondunctor Manufacturing Company Ltd.): http://www.tsmc.com/english/default.htm LOL
Ailuros Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 an epimeneis na kollas' date=' pare asus ylopoihsh pou dinei k 3 xronia eggyhsh ^^[/quote'] ΄Οπου ένα μεγάλο ποσοστό των προιόντων της Asus για την ευρωπαική αγορά συναρμολογούνται στο ανατολικό block
gkaingr Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Yparxei kati pou den kataskebazetai stin taiwan ? Protinete mou kati ftino xaxaxa
Kombatant Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Basika kat' emena ti na pareis Sapphire ti na pareis ATI einai idio kai to auto.
Yannis1976 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ασχολουμαι με autocad και 3dsmax και συνθετω ενα οσο το δυνατον πιο επωνυμο/αξιοπιστο συστημα (mobo intel, kingston memory, seagate hdd, κτλ), αποφευγοντας τις "taiwanιες". Αλλα στο θεμα της καρτας γραφικων ειμαι αρκετα προβληματισμενος. Ναι μεν δεν παιζει μεγιστο ρολο στην εργασια μου, αλλα απο τη στιγμη που συνθετω καινουριο συστημα θα ηθελα καλες επιδωσεις και σε παιχνιδια. Μη καταφερνοντας να εντοπισω "made by ati" καρτες στην ελληνικη αγορα και ουτε καν made in usa/eur/jap, καταφευγω σε nvidia. Ειμαι μεταξυ των evga, BFG και XFX σε 7900 GT. Ποια απο αυτες τις κατασκευαστριες εχει τα λιγοτερα κρουσματα προβληματικου hardware και γενικα το καλυτερο feedback; Από ότι γνωρίζω εγώ και οι κάρτες της nvidia αλλά πολύ περισσότερο της ΑΤΙ κατασκευάζονται από ΈΝΑΝ κατασκευαστή και αυτός μετά τις προωθεί στους υπόλοιπους. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ως προς την ποιότητα κατασκευής όλες οι ΑΤΙ είναι ίδιες και πιο συγκεκριμένα Sapphire. Επίσης θα σου πρότεινα να αποφύγεις τη σειρά 7900, αφού υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις ελαττωματικών καρτών, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.
Kombatant Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Να προσθέσω επίσης ότι αρκετά συχνά οι κάρτες ΑΤΙ που πωλούνται από τους διάφορους κατασκευαστές είναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ με τις reference εκδόσεις τους, με αλλαγμένο το αυτοκόλλητο πάνω στο cooler - μερικές φορές μάλιστα απλά κολλάνε το αυτοκόλλητο πάνω από το παλιό ή δε μπαίνουν καν στον κόπο να βάλουν άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.