Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ουφ,ειλικρινά κουράστηκα και βαρέθηκα. Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά. Θεωρώ πρέπον τέτοια σχόλια ευκοίλιας ανωτερότητας να απουσιάζουν από τα post μας.
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Γιατί νοιαζόμαστε πραγματικά. Θεωρώ πρέπον τέτοια σχόλια ευκοίλιας ανωτερότητας να απουσιάζουν από τα post μας. Μπα?Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι λέω?Μήπως σε έβρισα?? Άσε μας ρε φίλε κι εσύ που πετάχτηκες μόνο και μόνο για να μου την πεις.....:evil:
apoikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 στη γαλλια προσφατα ηταν δικαιη η εξεγερση των φοιτητων και οι καταληψεις? στο πολυτεχνειο το 73 ηταν δικαιη η εξεγερση και η καταληψη? στη σορβονη το μαη του 86 ηταν δικαιη η καταληψη? απλα ενα ναι ή οχι πες μου. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απλα πες μου αν ηταν δικαιες αυτες οι καταληψεις-κατα την αποψη σου παντα Όχι, δεν ήταν δίκαιες, ήταν αυτονόητες. Και γι' αυτό και είχαν απήχηση. Τι προσπαθείς να αποδείξεις με το συλλογισμό σου λοιπόν; Απλά θυμήσου ότι αυτές οι καταλήψεις έγιναν σε χώρες ή σε καιρούς που γενικά η κατάληψη είναι σπάνιο πράγμα. Όταν εδώ γίνονται καταλήψεις κάθε 3 και λίγο για ψύλλου πήδημα, προφανώς και έχουν χάσει το νόημά τους. Γίνεται λίγο σαν τον ψεύτη βοσκό η ιστορία...
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι:θα μπορούσα να συνεχίσω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με πολλούς εδώ μέσα,αλλά αντί αυτού και μιας και τοποθετήθηκα ήδη επί του θέματος προτιμώ να κρατήσω τις απόψεις μου για τον εαυτό μου από εδώ και πέρα...Αυτό εννοώ όταν λέω "βαρέθηκα και κουράστηκα".Αυτά τα λέω για μερικούς που πετάγονται σαν...μην πω τι....:evil: Καληνύχτα σας.:-|
ClouD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μην τους δίνεις σημασία ρε φίλε, υπερόπτες... Πως πάει ο βάζελος ;
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Όχι' date=' δεν ήταν δίκαιες, ήταν αυτονόητες. Και γι' αυτό και είχαν απήχηση. Τι προσπαθείς να αποδείξεις με το συλλογισμό σου λοιπόν; Απλά θυμήσου ότι αυτές οι καταλήψεις έγιναν σε χώρες ή σε καιρούς που γενικά η κατάληψη είναι σπάνιο πράγμα. Όταν εδώ γίνονται καταλήψεις κάθε 3 και λίγο για ψύλλου πήδημα, προφανώς και έχουν χάσει το νόημά τους. Γίνεται λίγο σαν τον ψεύτη βοσκό η ιστορία...[/quote'] το οτι εχουν χασει εν μερει το νοημα τους ειναι μια πικρη αληθεια και θα συμφωνησω,αυτο ομως δεν αφαιρει το δικαιωμα τους να γινονται οποτε η πλειοψηφια νοιωθει τα δικαιωματα τις να καταπατουνται. με το συλλογισμο μου δε προσπαθω να αποδειξω οτι σε αυτη τη περιπτωση ειναι δικαιη ή αυτονοητη αλλα το ρολο των δυναμεων καταστολης που αρκετοι εδω μεσα λενε οτι θα επρεπε να ερθουν να μας δειξουν και αν μας κανουν και να μας ρανουν. ακομη και αν εχουμε αδικο στελνοντας τα ματ στη καλυτερη για αυτους να βγουμε ηρωες. δε συμφωνεις?
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Και σε τελική ανάλυση να σας πω κάτι??αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση έκανε πράγματα που πραγματικά έθιγαν τα δικαιώματα των φοιτητών πχ να τους κόψουν το πάσο ή τη δωρεάν σίτηση στις εστίες κλπ τότε ναι,να έκαναν κατάληψη και ας το έκλειναν και για όλο το χρόνο!!!Και εγώ μαζί τους θα ήμουνα τότε και στην πρώτη γραμμή μάλιστα!!!Αλλά όχι να κάνουν κατάληψη για τους λόγους που επικαλούνται τώρα... Είσαι σίγουρος για αυτό που λες? Εσύ δλδ θεωρείς ότι τα μόνα πραγματικά δικαιώματα των φοιτητών είναι τα δωμάτια το πάσο κ η σίτιση ή μη μου πεις ότι τώρα οι φοιτητές δεν παλεύουν για κάτι σωστό? (πράμα που το λες ξεκάθαρα...) επίσης κάποτε θυμάμαι για τις εστίες που ρώταγες σε ενδιαφέρουν πως περνάνε οι φοιτητές εκεί μέσα ή μόνο για το γρήγορο internet σε ένοιαζε, αλλά ναι ξέχασα το fast internet είναι μία κατάκτηση κ μη πεις ότι πετάχτηκα σαν μην πω τι γιατί μέρες παρακολουθώ το παρών topic
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Είσαι σίγουρος για αυτό που λες?Εσύ δλδ θεωρείς ότι τα μόνα πραγματικά δικαιώματα των φοιτητών είναι τα δωμάτια το πάσο κ η σίτιση ή μη μου πεις ότι τώρα οι φοιτητές δεν παλεύουν για κάτι σωστό? (πράμα που το λες ξεκάθαρα...) επίσης κάποτε θυμάμαι για τις εστίες που ρώταγες σε ενδιαφέρουν πως περνάνε οι φοιτητές εκεί μέσα ή μόνο για το γρήγορο internet σε ένοιαζε' date=' αλλά ναι ξέχασα το fast internet είναι μία κατάκτηση κ μη πεις ότι πετάχτηκα σαν μην πω τι γιατί μέρες παρακολουθώ το παρών topic[/quote'] ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ είναι αυτά τα μοναδικά δικαιώματα των φοιτητών,απλά είπα παραδείγματα...Άμα αναφέρω όλα τα δικαιώματα των φοιτητών θα θέλω μια σελίδα... Όσον αφορά την εστία απλά με ένοιαζε ΚΑΙ αυτό... Απάντησα μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελα να δημιουργηθεί από τα λεγόμενά σου λανθασμένη εντύπωση για τις απόψεις μου και ελπίζω να σε κάλυψα...
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δικαιωμα τους να γινονται οποτε η πλειοψηφια νοιωθει τα δικαιωματα τις να καταπατουνται. Γιατί αυτό μου θυμίζει αηδιαστικά το "Στο όνομα της δημοκρατίας (και σπεύδω να συμπληρώσω και της πλειοψηφίας) έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα...."
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Πως πάει ο βάζελος ; Πώς να πάει??Χάλια στο ποδόσφαιρο,άψογα στο μπάσκετ...(για φέτος μιλάμε έτσι?)Αλλά να μη μιλάμε για άσχετα θέματα τώρα,ΟΚ?;-)
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Γιατί αυτό μου θυμίζει αηδιαστικά το"Στο όνομα της δημοκρατίας (και σπεύδω να συμπληρώσω και της πλειοψηφίας) έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα...." Η πλειοψηφία είναι οι φοιτητές που δε μιλάνε επειδή φοβούνται τους άλλους,τους "μαχητές"...Άς έπαιρναν θέση όλοι αυτοί και θα σου λεγα εγώ τι θα γινόταν με τις καταλήψεις...
apoikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 το οτι εχουν χασει εν μερει το νοημα τους ειναι μια πικρη αληθεια και θα συμφωνησω' date='αυτο ομως δεν αφαιρει το δικαιωμα τους να γινονται οποτε η πλειοψηφια νοιωθει τα δικαιωματα τις να καταπατουνται.[/quote'] Όχι, αν και αναλύσαμε το κατά πόσον έχει δικαίωμα τελικά η «πλειοψηφία» (που αριθμητικά δεν είναι πλειοψηφία σε καμία περίπτωση) να τις κάνει. Απλά θεωρώ ότι είναι λάθος τακτική. ακομη και αν εχουμε αδικο στελνοντας τα ματ στη καλυτερη για αυτους να βγουμε ηρωες. δε συμφωνεις? Όχι, δε συμφωνώ. Ήρωας δε γίνεσαι σπάζοντας τα ΜΑΤ στο ξύλο. Ήρωας γίνεσαι όταν δείχνεις ηθικά ανώτερός τους. Επιπλέον νομίζω ότι ο μέσος ΜΑΤατζης είναι άνθρωπος που κάνει απλά μια δουλειά. Σαφέστατα υπάρχουν και στρατόκαυλοι στα ΜΑΤ, όπως υπάρχουν γενικά πολλών μορφών ακρότητες στην κοινωνία. Δεν είναι όμως τα ΜΑΤ που μας φταίνε, είναι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Και όπως είπε κάποιος παραπάνω, η συντριπτική πλειοψηφία πάλι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα βγάλει ;-).
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Γιατί αυτό μου θυμίζει αηδιαστικά το"Στο όνομα της δημοκρατίας (και σπεύδω να συμπληρώσω και της πλειοψηφίας) έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα...." πωπω κανουμε ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα ουαου
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ρε dkangel να σε ρωτήσω κάτι??αν στο πανεπιστήμιο όπου έχετε κατάληψη έρχονταν άυριο όλοι οι φοιτητές που δεν θέλουν να χάσουν την εξεταστική τους και απαιτούσαν να λήξει η κατάληψη για να δώσουν τις εξετάσεις τους τότε...τι θα κάνατε???Για πες μου...Θα τους πλακώνατε στο ξύλο μήπως???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.