Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παλικάρια μιας και είμαι κενός επιχειρημάτων, μήπως γίνεται να μου εξηγήσετε γιατί είναι κακό το ΝΑΤΟ να χρηματοδοτεί έρευνα στην Ελλάδα;

λαθος ερωτηση!

επειδη ειμαστε στην ελλαδα νομιζω το ολο θεμα εχει να κανει με τους προυπολογισμους και τις μιζες!! ποιος πηρε τα λεφτα ποιος δουλεψε και ποιος φανηκε!

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια τσούζει τελικά...

Λοιπόν' date='αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ που έσπασαν το πολυτεχνείο έπρεπε να μπουν οι μπάτσοι μέσα και να τα σαπίσουν στο ξύλο και μετά φυλακή,γιατί από τη στιγμή που προβαίνουν σε τέτοιες βάνδαλες ενέργειες προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να σταματάει αυτομάτως η ισχύς του ασύλου(αν είναι δυνατόν να ισχύει το άσυλο σε τέτοιες περιπτώσεις) και να τιμωρούνται οι ΑΛΗΤΕΣ (το ξαναλέω) σαν κοινοί εγκληματίες και ληστές.Και όποιος έχει αντίρρηση σε αυτά που λέω στο συγκεκριμένο post ανήκει στην ίδια πάστα με αυτούς και προσωπικά μόνο και μόνο το να υπάρχει στην κοινωνία είναι περιττό :evil: :evil: :evil:[/quote']

αν και ειναι απαντηση σε αλλο θεμα νομιζω θα σε καλυψει, μεχρι και λεξεις που χρισημοποιεις εχει!:-D

παλιοτερη απαντηση

Δημοσ.
Ρε παλικάρια μιας και είμαι κενός επιχειρημάτων' date=' μήπως γίνεται να μου εξηγήσετε γιατί είναι κακό το ΝΑΤΟ να χρηματοδοτεί έρευνα στην Ελλάδα;

Παράκληση. Αλλά όταν λέω να μου το αιτιολογήσετε εννοώ να μου το αιτιολογήσετε. Κοινώς τα ποιηματάκια του στυλ φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και τα σχετικά αφήστε τα για καμιά ποιητική συλλογή...[/quote']

οπως ειπαν και αλλοι, το ΝΑΤΟ ειναι στρατιωτικος μηχανισμος. τι σημαινει αυτο? οτι καταρχην το πανεπιστημιο δεν ειναι ενας χωρος για να προαγει στρατιωτικες επιχειρισεις. δλδ δεν ειναι δυνατον να κανεις ερευνα για καποιον ο οποιος εχει αυτους τους σκοπους. αν θελει να κανει κατι τετοιο, ας αναπτυξει τα δικα του ερευνιτικα κεντρα και ας κανει οτι θελει. τα πανεπιστημια ειναι για να προαγουν την επιστημη και να κανουν την ζωη μας πιο καλη και οχι για να συμμετασχουν σε οτιδηποτε στρατιωτικο.αν τωρα η χρηματοδοτηση ηταν ως δωρεα, επειδη ετσι γουσταρε το ΝΑΤΟ, τοτε δεν εχω καμια αντιρρηση.

γενικα ειμαι της αποψης οτι θα επρεπε να υπαρχει μια χρηματοδοτηση για ερευνες (το 15% των ερευνων ας πουμε) απο ιδιωτες. γιατι ετσι αν και κανεις ερευνα για ιδιωτες(ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ για κατι που εχει σχεση με οπλα κλπ) αλλα και κυριως αποκτας ενα εσοδο που αν το χειριστεις καλα, τοτε ειναι ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ του ιδρυματος. ομως σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να υπερβει αυτο το ποσο καθως οπως ξαναειπα η επιστημη ειναι κατι που πρεπει να προχωραει χωρις πιεσεις και υποδειξεις.

για το ασυλο LL_NEO, τα ξαναειπα και πριν αλλα τα απεφυγες να τα σχολιασεις. ΟΛΟΙ αποδοκιμαζουμε αυτα που κανουν οι γνωστοι-αγνωστοι, αλλα που ειναι και δεν τους εχουν συλλαβει ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ καιρο? ο ιδιος ο πολυδωρας ειπε πως τους εχουν δεσει, αλλα οι εισαγγελεις τους εχουν αφησει. πολυ τυχαιο ε? ενα παραδειγμα: αληθεια στο πλοιο που εσπασαν οι ΑΕΚτζιδες μετα τον τελικο κυπελου, γιατι εγιναν ΜΟΝΟ 4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ???ΓΙΑΤΙ???ειναι δυνατον??? επισης κατι για την περιφρουρηση στις πορειες: δεν ξερω και δεν με απασχολει αν εχεις παει ποτε σε καμια και χεστηκα πραγματικα. δεν γινεται να κανεις κατι με αυτους τους ανθρωπους. ξερεις οτι εχουν ερθει για ξυλο και αν εχεις ερθει φατσα με αυτους ξερεις οτι δεν εχουν κανενα προβλημα να σου χωσουν ενα μαδερι στο κεφαλι. μην μου πεις οτι δεν σε απασχολει αυτο το θεμα, γιατι τοτε εισαι εκτος πραγματικοτητας και δεν κοιτας περα απο την μυτη σου. λοιπον, οταν εχεις τετοια ατομα, ξερεις οτι δεν μπορεις να κανεις κατι με την παρτη τους. και ξαναρωταω: ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑ? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.....αυτα.

Δημοσ.

Αρνήθηκα ποτέ ότι μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει η Πολιτεία που τους νταντεύει; Έτσι δλδ για να καταλαβαινόμαστε...

Αν ήθελε ο Υπουργός Δικαιοσύνης ας έπιανε απο τα @@ τον κάθε εισαγγελίσκο που τους αμολάει πίσω. Αλλά βλέπεις σε αυτή τη χώρα θυμόμαστε την κάθε μαλακία (άσυλο, ανεξάρτητη δικαιοσύνη κτλ κτλ κτλ) μόνο όταν μας συμφέρει...

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα μονο ποτε συμφερει, αλλα και ποτε ειναι στην επικαιροτητα, γιατι βλεπεις ως ελληνες, μια ζωη θελουμε σπρωξιμο για κατι.δεν μπορουμε να κανουμε απο μονοι μας τα αυτονοητα. τοσο ηλιθιοι ειμαστε. τωρα για το "μαλακια" για το ασυλο, το παιρνω μονο ως αστοχο. γιατι αν λεγαμε μαλακια οτι για πολλους ειναι ιερο, ειναι καπως ρε παιδι μου. μπορει να μην σου αρεσει ως ιδεα, να διαφωνεις-δικαιωμα σου αλλωστε, αλλα σεβασου το.

δεν σου ειπε κανεις οτι το αρνηθηκες, αλλα οταν παρουσιαζεις μονο την αλλη πλευρα, λεει κατι αυτο. οκ, εισαι εναντιων αυτων, αλλα δεν βλεπεις και τα λαθη των αλλων? εκει ειναι το θεμα.

τεσπα, θα ηθελα και ενα σχολιο για τα περι ΝΑΤΟ.

edit: οπως επισης και για εκεινο το ρημαδιασμενο ποστ για το ασυλο μερικες σελιδες πριν.

Δημοσ.

Απλώς θα σου πω ότι στη συνείδηση μου ο Στρατός είναι κάτι το αναγκαίο (ίσως κακό αλλά σίγουρα αναγκαίο). Οι έρευνες θα γίνουν, αν όχι στην Ελλάδα σε κάποια άλλη χώρα και θα έπρεπε να δούμε και το θετικό κομμάτι τους (κοινώς πχ κάποιοι φοιτητές εκπαίδευονται σε κάτι που εσένα μπορεί να σου φαίνεται αρνητικό αλλά για το CV τους μπορεί αύριο να αποδειχτεί πολύτιμο).

Δεν ξέρω ίσως να "φταίει" ότι σπουδάζω οικονομικά και βλέπω το θέμα τελείως ψυχρά.

Α btw ειλικρινά αμφιβάλλω αν οι Νατοϊκοί έχουν εμπιστευτεί δικό τους project σε ίδρυμα με τέτοιο κενό ασφαλείας (και ναι το άσυλο είναι κενό ασφαλείας απο τη δική τους πλευρά).

Α και ιερό το άσυλο ως προς τι; Τι σε κάνει να το θεωρείς ιερό; Πλζ μη μου το συνδέσεις με το 73 διότι η συζήτηση θα τσουλήσει σε άλλα μονοπάτια (απαγορευμένα απο το insomnia). Ειλικρινά αυτό δεν το πιάνω. Θες να μη το πω μαλακία; ΟΚ είναι τερτίπι των Νεοελλήνων και -διόρθωσε με αν κάνω λάθος- δεν νομίζω να απαντιέται πουθενά αλλού στον κόσμο. Όσο και να σπάω το κεφάλι μου δε μπορώ να αντιληφθώ γιατί τα άλλα πανεπιστήμια μπορούν και λειτουργούν ως έχειν ενώ τα ελληνικά χρειάζονται ιδιαίτερο καθεστώς.

Δημοσ.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, λίγο πριν καταπίει το τόπικ η λήθη, να μην ξεχάσω να το κλείσω όπως ξεκίνησε :

"Επαναστάτες, καλές διακοπές!"

Δημοσ.

Ναι...και από Σεπτέμβριο πάλι να κλείνουν τα πανεπιστήμια,πάλι να χάνονται οι εξεταστικές,πάλι να σπάει ο κάθε "αγωνιστής" και "επαναστάστης" ό,τι βρίσκει επειδή έχει άσυλο κλπ κλπ.

Επαναστάτες,καλές διακοπές λοιπόν....:-| :-|

Δημοσ.

ευχαριστουμε καναπεδακιδες μουντιαλοφιλοι, που εκτονονεστε στο ποδοσφαιρο...και απο σεπτεβριο μακαρι παλι καταληψεισ,μεχρι την οριστικη νικη...μεχρι ισωσ να καταλαβετε οτι αξιζει να αγωνιζεσαι για κατι κ ασ μη σε ενδιαφερει αμεσα...γιατι μετα θα ειναι η σειρα σου κ δε θα ενδιαφερονται οι αλλοι...παντωσ διακοπεσ μεχρι το τελοσ του ακαδημαικου ετουσ δε παμε,ειμαστε στισ καταληψεισ...

Αδιαφοροι εξυπνακηδεσ,καλεσ διακοπεσ λοιπον...

Δημοσ.

Για τους σκληρούς δεν ξέρω τι έγινε, έχει αποσιωποιηθεί πολύ ωραία από τα media.

Ώραια λοιπόν, δώσαμε στον κάθε "ιδεολόγο" το έναυσμα και την αφορμή να μπαίνει οπουδήποτε στο πανεπιστήμιο και να "κατάσχει" (να κλέβει για να είμαι politically-correct) χωρίς να τρέχει τίποτα.

Μερικοί εδώ μέσα δεν το έχουν καταλάβει πόσο μεγάλο είναι το θέμα και εμένουν στις ηλίθιες ιδεολογικές προεκτάσεις τους: οι σκληροί αυτοί, περιείχαν αποτελέσματα ερευνών. Σύμφωνα με τους "φοιτητές" είχε ΚΑΙ έρευνα για ΝΑΤΟ. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, βρήκαμε και αυτά. Τα υπόλοιπα τι ήταν όμως; Θα μάθουμε όταν θα τα δούμε να κυκλοφορούν στην μαύρη αγορά της έρευνας ή στα χέρια κανενός τρίτου.

Και στο κάτω κάτω η έρευνα για το ΝΑΤΟ μπορεί να μην ήταν καν στρατιωτικής φύσεως: μπορεί να είναι οτιδήποτε, από χρηματοδότηση της μελέτης του τι πήγε λάθος στο Ιράκ μέχρι πως επηρεάζουν τα θαλάσσια θηλαστικά τα ραντάρ. Και τα δύο τα θεωρώ άκρως σημαντικές έρευνες.

Για αυτήν την έρευνα, που δεν είναι κάτι απτό δυστυχώς για να κατανοήσουν όλοι την αξία του, δούλεψαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και επένδυσαν ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ από την ζωή τους. Και ο κάθε υπάνθρωπος μπαίνει με το έτσι θέλω και κλέβει ότι του γυαλίζει και έπειτα να εκβιάζει με τις λέξεις: "Ζητούμε να δεσμευτούν ότι θα αποσύρουν τους νόμους περί Αξιολόγησης, ΔΟΑΤΑΠ και Διά Βίου Εκπαίδευσης. Οτι δεν θα περάσει η αναθεώρηση του άρθρου 16".

Αυτό είναι λοιπόν το πανεπιστήμιο; Κλοπές, βανδαλισμοί και εκβιασμοί; Αυτά τα βλέπει κανείς στον Κορυδαλλό, όχι στα ιδρύματα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι βγάζουν καλύτερους ανθρώπους και πολίτες. Ο σωστός τρόπος είναι: έχω πληροφορίες, κάνω επίσημες και λογικές κινήσεις και συζητώ με το πανεπιστήμιο (σαν χώρος ανταλλαγής ιδεών και απόψεων) και με τους ερευνητές/πρυτάνεις γιατί γίνεται στρατιωτική έρευνα (αν γίνεται).

Η εποχή του πιθηκανθρώπου έχει περάσει (ευτυχώς) και όσοι μένουν στο επίπεδό του να θυμηθούν την επόμενη φορά που θα είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά εργασίας να πάρουν και το ρόπαλο.

Δημοσ.
ευχαριστουμε καναπεδακιδες μουντιαλοφιλοι' date=' που εκτονονεστε στο ποδοσφαιρο...και απο σεπτεβριο μακαρι παλι καταληψεισ,μεχρι την οριστικη νικη...μεχρι ισωσ να καταλαβετε οτι αξιζει να αγωνιζεσαι για κατι κ ασ μη σε ενδιαφερει αμεσα...γιατι μετα θα ειναι η σειρα σου κ δε θα ενδιαφερονται οι αλλοι...παντωσ διακοπεσ μεχρι το τελοσ του ακαδημαικου ετουσ δε παμε,ειμαστε στισ καταληψεισ...

Αδιαφοροι εξυπνακηδεσ,καλεσ διακοπεσ λοιπον...[/quote']

Βαρέθηκα να βλέπω τα σ ....Το πληκτρολόγιο βγάζει και ς ξέρεις....

Δημοσ.
Για τους σκληρούς δεν ξέρω τι έγινε, έχει αποσιωποιηθεί πολύ ωραία από τα media.

Ε σιγά...Σπίτια τους είναι και βλέπουν μουντιάλ...:mrgreen:

Και ο κάθε υπάνθρωπος μπαίνει με το έτσι θέλω και κλέβει ότι του γυαλίζει και έπειτα να εκβιάζει με τις λέξεις: "Ζητούμε να δεσμευτούν ότι θα αποσύρουν τους νόμους περί Αξιολόγησης' date=' ΔΟΑΤΑΠ και Διά Βίου Εκπαίδευσης. Οτι δεν θα περάσει η αναθεώρηση του άρθρου 16".[/quote']

Πρόσεξε,τα προσβάλλεις τα παιδιά...Απλά τα δανείστηκαν τα πράγματα,δεν τα

έκλεψαν...:mrgreen:

Αυτό είναι λοιπόν το πανεπιστήμιο; Κλοπές' date=' βανδαλισμοί και εκβιασμοί; Αυτά τα βλέπει κανείς στον Κορυδαλλό, όχι στα ιδρύματα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι βγάζουν καλύτερους ανθρώπους και πολίτες. Ο σωστός τρόπος είναι: έχω πληροφορίες, κάνω επίσημες και λογικές κινήσεις και συζητώ με το πανεπιστήμιο (σαν χώρος ανταλλαγής ιδεών και απόψεων) και με τους ερευνητές/πρυτάνεις γιατί γίνεται στρατιωτική έρευνα (αν γίνεται).

[/quote']

Τώρα σώθηκες....

Η εποχή του πιθηκανθρώπου έχει περάσει (ευτυχώς) και όσοι μένουν στο επίπεδό του να θυμηθούν την επόμενη φορά που θα είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά εργασίας να πάρουν και το ρόπαλο.

Είσαι σίγουρος ότι πέρασε αυτή η εποχή???Άλλη εντύπωση μου δόθηκε εμένα τις τελευταίες μέρες...:mrgreen:

Δημοσ.

@nontasg: τότε τι παλεύουμε για καλύτερη παιδεία; Αφού έχουμε συνηθίσει σε τραμπουκισμούς και επιβολή της ιδεολογίας μας, στις καταλήψεις άνευ διαλόγου και την "κατάσχεση"-κλοπή υλικού, ας καταργήσουμε το πανεπιστήμιο να τελειώνει η ιστορία - την ουσία του την ξεχάσαμε εδώ και χρόνια, το κτίριο μένει. Και όποιος θέλει να κάνει απερίσπαστες σπουδές, ας πηγαίνει έξω, όπως γίνεται τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου τι λες τώρα??Επειδή μερικοί είναι μουρλοί θα αναγκαστώ να πάω εγώ στο εξωτερικό να σπουδάσω???:evil: :evil:

Υπάρχει καλύτερη λύση,αυτό που γίνεται στην Αγγλία:αστυνόμευση των κτιρίων και παρακολούθηση των εξωτερικών χώρων και διαδρόμων με κάμερες!!!

Και μην ακούσω τώρα από κανέναν ότι κάτι τέτοιο αποτελεί καταπάτηση του ασύλου,γιατί όποιοι τα σπάνε μέσα στα πανεπιστήμια καταπατούν τα δικαιώματα των συνανθρώπων τους,οπότε πρέπει να συλλαμβάνονται...Άν είσαι κύριος και κάνεις τις σπουδές σου σεβόμενος το χώρο εργασίας σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...

Αλλά σιγά μη γίνει στην Ελλάδα τέτοιο πράγμα...Στη χώρα μας ό,τι αλλάζει ενοχλεί τον κόσμο είτε είναι καλό είτε κακό...Και μόνη μας έννοια πώς θα αρπαχτούμε με τον άλλο.Σύμπνοια καμμία....Δεν θέλουμε να πάμε μπροστά ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε τώρα...

Και μετά παραπονιόμαστε πχ για ακριβό ADSL σε σχέση με τις άλλες χώρες...Εμείς εδώ είμαστε ζούγκλα...Και αυτά που έχουμε πολλά είναι...

Άντε γεια σας και καλό καλοκαίρι.

Δημοσ.
από Σεπτέμβριο πάλι να κλείνουν τα πανεπιστήμια,πάλι να χάνονται οι εξεταστικές,πάλι να σπάει ο κάθε "αγωνιστής" και "επαναστάστης" ό,τι βρίσκει
ο κάθε υπάνθρωπος μπαίνει με το έτσι θέλω και κλέβει ότι του γυαλίζει και έπειτα να εκβιάζει
να τιμωρούνται οι ΑΛΗΤΕΣ (το ξαναλέω) σαν κοινοί εγκληματίες και ληστές
έχουμε συνηθίσει σε τραμπουκισμούς και επιβολή της ιδεολογίας μας, στις καταλήψεις άνευ διαλόγου και την "κατάσχεση"-κλοπή υλικού
και τελευταίο και καλύτερο
Αυτό είναι λοιπόν το πανεπιστήμιο; Κλοπές, βανδαλισμοί και εκβιασμοί;
Έχετε παρανοήσει τελείως ρε? Έχετε πάθει υστερία? Αν τα διάβαζε αυτά ένας άνθρωπος που δεν ήξερε τι συμβαίνει, θα νόμιζε πως τα Πανεπιστήμια έχουν γίνει τα άνδρα της ακολασίας.

Σοβαρευτείτε λίγο ρε και δείτε το πράγμα με ψυχραιμία.

Πάσχετε σοβαρά από αντικειμενικότητα, αν πιστεύετε τις ανοησίες που λέτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...