ikar Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Eδώ και 10 μέρες περίπου 'εχω σοβαρό πρόβλημα με τη εκτύπωση των email... (outlook express) Oλα τα email όταν τα εκτυπώνω βγαίνουν κομμένα και απο τις δύο άκρες Α4.. Έχω προσπαθήσει και σε διαφορετικό email client όπως microsoft outlook και thunderbird.. το ίδιο πρόβλημα... Φοβάμαι μήπως ειναι κανένα update που έκανε την ζημιά Το pc είναι ενημερωμένο.... το antivirus δεν μου βγάζει μήνυμα.. Όποια βοήθεια δεκτή παίδες
s.lazaridis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 prin kaneis ektiposi pata proepiskopisi ektiposis den an ola einai ok. an oxi pane stin diamorfosi selidas kai des ekei an kati den einai swsto p.x tipos.mege8os.peri8oria
ikar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 H αλήθεια είναι ότι στην προεπισκόπηση τα βγάζει λάθος.. αλλά στα email δεν μπορώ να κάνω διαμόρφωση δεν μου δίνεται η δυνατότητα... μόνο όταν εγώ κάνω κάποιο email.....
ikar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Τελίκά είχες δίκιο έκανα διαμόρφωση απο ie καί λύθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.