Προς το περιεχόμενο

Cisco Certifications


blu-ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά το ξέρω οτι εχει ξαναγίνει αυτο θέμα αλλα εχω πολλες μα παρα πολλες απορίες.Λοιπον ας ξεκινήσουμε απο την αρχή, θέλω να μάθω τις διαφορές των πτυχίων της Cisco πιο συγκεκριμένα τις διαφορές ανάμεσα σε CCIE και στα υπόλοιπα ποιο είναι το καλύτερο και το πιο χρήσιμο κλπ. Θέλω να δώσω αλλα θέλω μερικές πληροφορίες...:confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν μπεις στη σελίδα της Cisco έχει αναλυτικότατα όλα τα certifications και το τί θέλει το καθένα.

To CCNA (Cisco Certified Network Associate) και CCNP (Cisco Certified Network Professional) είναι τα πιο γνωστά. Μετά έχει CCDA για design, και πολλά άλλα πτυχία. Το CCIE πάλι είναι το top, αλλά προϋποθέτει κάποια μπόλικα prerequisites και ταξίδι στο Βέλγιο ή στην Ιαπωνία για την εξέταση :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

CCNA Certification

 

 

 

The CCNA certification (Cisco Certified Network Associate) indicates a foundation in and apprentice knowledge of networking. CCNA certified professionals can install, configure, and operate LAN, WAN, and dial access services for small networks (100 nodes or fewer), including but not limited to use of these protocols: IP, IGRP, Serial, Frame Relay, IP RIP, VLANs, RIP, Ethernet, Access Lists.

 

 

 

 

 

 

 

Ο μόνος εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτικός Συνεργάτης της Cisco Systems στην Β. Ελλάδα είναι η New Horizons. Σε όλα τα σεμινάρια δίνεται από την εταιρεία πιστοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης από τη Cisco.

 

 

 

Αμα θέλεις περισσοτερες πληροφορίες στειλε μην να σου πώ

τα σεμιναρια θα γινουν μεσα ιουλιου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

blu-ray, υπάρχει απίστευτος οδηγός στη σελίδα της Cisco. Σου ανέφερα πως για το CCIE πρέπει να πας στα εξειδικευμένα κέντρα Βέλγιο ή Ιαπωνία.

Ας ξεκινήσεις πρώτα με CCNA, και έχεις χρόνια μπροστά σου για το CCIE.

 

Μου φαίνεται ένα απ'τα userbar σου δε σ'αντιπροσωπεύει και καθόλου ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή εδω Ελλάδα δεν παίζει ε μου κάνει εντύπωση γιατι είχα ακούσει για μερικούς που το είχαν πάρει. Δεν υπάρχει πρόβλημα το CCNA το δίνω αλλα μετα θα πρέπει να ξαναπληρώνω και για το CCIE είναι πολλα τα λεφτα και είναι μεγάλο εμπόδιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, και είχαν δώσει μόνο εκεί. Νομίζω βιάζεσαι λιγάκι και μιλάς συνέχεια για το CCIE, το έχουν γύρω στα 10 άτομα στην Ελλάδα, και ασχολούνται όλοι τους χρόνια με τα Cisco.

 

Μακάρι να γίνεις και συ ένας απ'αυτούς! (και γω κάποια στιγμή :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aρχηγε μου,ξεχασε το το CCIE,δεν το περνεις με τιποτα στο επιπεδο που εισαι.Αν δεν ξερεις καν τι ειναι το CCNA μην κοιτας καν το CCIE.Παρολα αυτα το CCIE αντιθετα με αλλα cerifications της Cisco,δε προυποθετει να εχεις καποιο "χαμηλοτερο" certification.Kατσε διαβασε και αν θες πηγαινε σε καποιο academy και παρε το CCNA και μετα βλεπεις.Στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι 30 ατομα CCIE.Η εξεταση εχει θεωρητικο μερος,που ειναι ενα τεστ που δινεις online(οπως ολα τα cert της Cisco) και μεσα σε διαστημα ενος χρονου πρεπει να δωσεις το Lab στο Βελγιο ή στις ΗΠΑ που διαρκει 8 ωρες και ειναι η πιστοποιηση με το υψηλοτερο ποσοστο αποτυχιας.Αν δεν δουλεψεις 5-6 χρονια τουλαχιστον σε δικτυα σε σοβαρο επιπεδο ειναι αδυνατον τα το παρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok paidia to epsaksa ligo milisa kai me pio ebirous ehete dikio(an kai stin ellada to ehoun giro sta 100 atoma kai autoi ehoun parei giati tous ehoun steilei oi etereies tous)tha doso prota gia CCNA kai meta gia CCNP. To CCIE ektos apo to ti einai diskolo einai kai poli akrivo peripou 10.000euro thee mou!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...