mrFrodo Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Και έρχομαι να ρωτήσω το εξής. Ήρθε ένας φίλος το απόγευμα και είδε το λαπτοπ. Παρατήρησε δικαίως ότι η κάρτα ήχου έχει 3 υποδοχές. 1 για ακουστικά, 1 για μικρόφωνο και 1 για line-in. Μου είπε ευθύς αμέσως ότι είναι 5.1 Έμεινα λίγο και τον ρώτησα, πώς είναι δυνατόν αφού υπάρχει 1 μόνο έξοδος και 2 είσοδοι. Την ίδια ερώτηση απευθύνω και σε σας. Πήγαίνοντας sound devices, παρατήρησα στο advanced ότι έχει επιλογές να για pc με 5.1 και 7.1 Παρανόησα κάτι;;;; Έχω 5.1 στο λαπτοπ?
zbutsam Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ναι, από όσο γνωρίζω με καποιο τρόπο από το πανελ της κάρτας ήχου μπορείς να ορίσεις τις 2 εισόδους να λειτουργούν ως έξοδοι και να εχεις έτσι 5.1. Παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει αν κάνω λάθος
mrFrodo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Απ'το πάνελ; χμμμμμμμ ήδη κανόνισα να φέρει ένας φίλος 5.1 ηχεία να δω τι γίνεται, αλλά οιαδήποτε βοήθεια και γνώμη, δεκτή μερσί
mitsos! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Sigoura, einai 5.1. Egw xrhsimopoiw thn C-Media mou gia 5.1 'hxo. (ry8mizetai kai apo ton driver), auth pou les gia akoustika xrhsimopoieitai gia ta dyo mprostina hxeia, to line-in gia to kentriko-subwoofer kai auth gia to microfwno gia ta pisw hxeia ... Den nomizw na yparxei diafora meta3y desktop kai laptop...
mrFrodo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Κάπως έτσι μου το είπε κι αυτός ο φίλος. Το πόιντ είναι αν έχει κανείς τη συγκεκριμένη κάρτα και το έχει δοκιμάσει αυτό. ac97 ALC203 SiS7012 συγκεκριμένα Thanks για τις απαντήσεις σας though
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.