Προς το περιεχόμενο

camera kai pc

trelamenos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,πωσ μπορω περασω καποια βιντεο και φωτογραφιες που εχω απο την καμερα μου στον υπολογιστη.η καμερα εχει memory card,αλλα δεν ξερω πως να την συνδεσω στον υπολογιση μου.μπορω να την συνδεσω απευθειασ χωρισ καλωδιο?

Δημοσ.

Βασικά για να συνδέσεις την κάρτα με το pc θες card reader, εκτός και αν έχεις laptop με ειδική είσοδο που έιναι σπάνιο. Λογικά όταν αγόρασες την κάμερα θα πρέπει να είχε και καλώδιο σύνδεσης με pc. Βιντεοκάμερα η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι; Έχει μεγάλη διαφορά γιατί είναι βιντεοκάμερα είναι πολύ πιο πολύπλοκο, ενώ αν είναι ψηφιακή φωτογραφική είναι πολύ απλό!

Δημοσ.

βιντεοκαμερα sony ειναι και εχει κασσετα αλλα και memory card.συνδεω με usb και μπορω να μεταφερω τα παντα απο την memory στο pc.τι να κανω ομωσ με την κασσετα?λεω να το βαζω να παιζει στην καρτα τηλεωρασης μεσω av kai na to kano capture!

Δημοσ.

Συνήθως οι κάμερες χρησιμοποιούν το USB γιά μεταφορά από το memory card και το firewire γιά μεταφορά βίντεο από την κασέτα, εκτός αν έχεις SONY που τα κάνει όλα και με το USB. Ασύρματα, (όπως τα τηλέφωνα) δεν έχω δει ακόμα.

Πάντως ακόμα και οι φθηνές κάμερες το καλώδιο USB το δίνουν με τη συσκευασία. Δεν το έχεις εσύ; Από τη μιά πλευρά είναι το mini USB γιά να μπαίνει στην κάμερα και από την άλλη το κανονικό USB που ξέρουμε γιά τον υπολογιστή. Όταν το συνδέσεις, θα δει το memory card σαν εξωτερική μονάδα αποθήκευσης.

Ωπ! Δεν είδα τι έλεγες... Την ίδια ώρα γράφαμε :)

Δημοσ.

Αν έχεις SONY που τα κάνει όλα και με το USB, διάλεξε από το μενού της το USB να σου δίνει DV STREAM και όχι MEMORY STICK. Έτσι με κάποιο πρόγραμμα σύλληψης βίντεο, όπως το Windows Movie Maker (έχεις Windows XP με SP2 ε; ), θα μπορέσεις να το σώσεις σαν DV avi και αργότερα να το μετατρέψεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα (το Windows Movie Maker μετατρέπει μόνο σε WMV) σε μορφή συμβατή με DVD ώστε να παίζει σε οποιοδήποτεε επιτραπέζιο μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...