Προς το περιεχόμενο

Συνεχόμενη αναπαραγωγή αρχείων μαζί με υπότιτλους

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι:έχω μια season του lost και τους αντίστοιχους υπότιτλους.Θέλω να μπορώ να περάσω με κάποιο πρόγραμμα(πχ BSplayer) στη λίστα κάποια επεισόδια και να τα παίζει συνεχόμενα,αλλά να δείχνει και για κάθε επεισόδιο τους αντίστοιχους υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται σε κάθε επεισόδιο να τους ξαναφορτώνω...

Γίνεται κι αν ναι πώς??Άν δε γίνεται με το BSplayer πείτε μου πώς γίνεται με κάποιο άλλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;-)

Δημοσ.

Στο Μedia player Classic υπαρχει playlist...

Φορτωσε ολα τα .avi με την σειρα...

Αν οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με τα .avi θα φορτωνονται αυτοματα...

Δημοσ.
Στο Μedia player Classic υπαρχει playlist...

Φορτωσε ολα τα .avi με την σειρα...

Αν οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με τα .avi θα φορτωνονται αυτοματα...

Το έκανα και λειτουργεί μαμάτα...Thanks...;-) ;-)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο thread, να ρωτήσω κάτι άλλο;

Έχω κατεβάσει μια ταινία και τους υπότιτλούς της σε srt και όταν την παίζω μόνη της χωρίς τους υπότιτλους, παίζει μια χαρά, όταν έχω στον ίδιο φάκελο και τους υπότιτλους, χτυπάει λάθος το wm player και δεν παίζει. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Απάντηση προς το αρχικό ποστ: Φίλε και το BSplayer έχει playlist αν το ψάξεις. Επίσης και στο VobSub και στο BS αν έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με το αρχείο βίντεο με το ίδιο όνομα τότε φορτώνεται αυτόματα ο υπότιτλος...

Planetman: Πολύ παράξενο αυτό! Σου έχει ξανασυμβεί με άλλα αρχεία; Δοκίμασε το BSplayer!

Δημοσ.
Απάντηση προς το αρχικό ποστ: Φίλε και το BSplayer έχει playlist αν το ψάξεις. Επίσης και στο VobSub και στο BS αν έχεις τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο με το αρχείο βίντεο με το ίδιο όνομα τότε φορτώνεται αυτόματα ο υπότιτλος...

Planetman: Πολύ παράξενο αυτό! Σου έχει ξανασυμβεί με άλλα αρχεία; Δοκίμασε το BSplayer!

OK φίλε βάζελε...:mrgreen: :mrgreen: ευχαριστώ για την ενημέρωση.Το πρόβλημα ήταν ότι τους υπότιτλους τους είχα σε άλλο φάκελο.Τους έβαλα στον ίδιο με τα αρχεία video και όλα οκ.Με το media player classic τελικά έκανα μια χαρά τη δουλειά μου,αλλά είδα ότι γίνεται και με bsplayer μια χαρά...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...