Προς το περιεχόμενο

(κατα την γνώμη μου) Λαθος κριτικη απο moderator.


m@trix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας

Είμαι μέλος του φορουμ απο το 2004 και συμετάσχω ενεργά .

Γνωρίζω πολύ καλά τους κανόνες του φόρουμ, και πριν απο 2-3 μέρες δημοσίευσα ένα threat στην κατηγορία Ιντερνετ με θέμα :

 

μετά τον razorback...ποιος άλλος!!!

 

Στο threat μου ήθελα να δημοσιεύσω και να σχολιαστεί το γεγονος ότι ένας απο τους μεγαλύτερους torrent tracker έκλεισε έπειτα απο την ενεργεια της αστυνομιας (με βιαιο τροπο) και της MPAA στη Σουιδια.

Εκεί δημοσίευσα το Link του ********* καθώς επίσης κάποια άλλα λινκς τα οποία έλεγαν τα πρόσφατα νέα για την εξέλιξη αυτή καθώς και τα μέτρα με τα οποιά αντιμετωπίζεται η πειρατία στην ευρώπη.

Θεωρίθηκε απο κάποιον Moderator οτι το threat μου δημοσιεύει site απο torrent tracker και γιαυτο αποσύρθηκε. Κυριε moderator εάν ελέγχατε το Link θα βλέπατε οτι το Site είναι ανενεργο και μόνο δίνει link σε άλλες ηλεκτρονικες εφημερίδες οι οποιες απλά δημοσίευαν τα τελευταία νέα.

Απο την στιγμή που το Site δεν ήταν ενεργό ΚΑΚΩΣ διαγράφηκε.

 

Επίσης παρομιες συζητήσεις στο παρελθόν δεν κατακρίθικαν όπως όταν είχε πέσει ο razorback, όπου είναι και αυτός server ένος απο τα μεγαλύτερα προγράμματα-κεντρα πειρατείας, ενω αντιθετα σχολιάστηκαν απο πολλους.

 

να σας θυμίσω ένα κανόνα.

 

5. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Ιδίως απαγορεύεται αυστηρά:

 

* α. οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμοι για ιστοσελίδες που διευκολύνουν μέσω αρχείων torrent την μεταφόρτωση τέτοιων παράνομων αντιγράφων (torrent trackers).

* β. αθλητικά και πολιτικά θέματα.

* γ. διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

* δ. αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)

 

 

Δηλαδή κυροιοι Moderator εγω ρωτω τωρα σαν ένας απλος χρήστης οι συζητήσεις περι emule bit torrent και άλλων πολλών προγραμμάτων όπου σχολιάζονται τα προβλήματά που προκείπτουν απο την χρήση τους δέν αντιτιθεται στους κανονισμούς?

 

Επίσης η πρόταση: οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν.

 

δεν σημαίνει οτι απαγορεύονται οι ερωτήσεις του τύπου "κατέβασα απο emule ένα ζιπ αρχειο και είναι κλειδωμένο πως ξεκλειδώνει" ή του τύπου (βλέπε λινκ)

 

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146477 (ζητω συγνωμη απο τον thief7710 Αν του δημιούργησα προβλημα)

 

δεν θεωρειτε οτι παραβαίνει κανόνες ε? Μάλλον όχι. Αυτό εγω το λέω διακρισεις.

 

Παρακαλώ να εξετάζετε καλύτερα τις επόμενες φορές τα Threat και οχι del με τι μια.

 

 

Φιλικα

Ευχαριστω για τον χρόνο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφού φίλε μου είσαι και από το 2004 μέλος αυτου το forum τότε θα ήξερες ότι θέματα κλειδωμένων τοπικς κτλ λύνονται όχι με τη δημιουργία νέων αλλά με pm στον εκάστοτε moderator.....Ο λόγος απλός....το 90% των περιπτώσεων καταλήγουν σε αδιέξοδο και κλειδώνονται και αυτά.....

 

φιλικά πάντα......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο σκοπός μου δεν είναι να ξεκλειδωθει το threat Μου αλλα να καταλάβω γιατι πρέπει να γίνεται διάκριση και αυτος που το αποφασίζει με ποια κριτήρια κρίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[email protected], με καλείς στο σπίτι σου για μπύρες. (καλοκαίρι έρχεται ! )

Εσύ ή γυναίκα σου ή και οι δύο μαζί κάνετε κουμάντο στο σπίτι σας.

 

Αν δεν μου αρέσουν οι "κανόνες" σας, απλά δεν έρχομαι ξανά. (θα μου λείψουν οι μπύρες βέβαια)

 

Δεν θα προσπαθήσω να επιβάλω τους δικούς μου κανόνες.

Είναι απλό νομίζω ! (αν και πάλι θα μου λείψουν οι μπύρες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφού φίλε μου είσαι και από το 2004 μέλος αυτου το forum τότε θα ήξερες ότι θέματα κλειδωμένων τοπικς κτλ λύνονται όχι με τη δημιουργία νέων αλλά με pm στον εκάστοτε moderator.....Ο λόγος απλός....το 90% των περιπτώσεων καταλήγουν σε αδιέξοδο και κλειδώνονται και αυτά.....

 

φιλικά πάντα......

 

Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας