Προς το περιεχόμενο

help στο ConvertXtoDVD

paganist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνώ μου βγάζει οτι τα video που του κανω insert θα πιάσουν κοντα την χωρητικότητα του ενος DVD single layer στην πραγματiκότητα πίανει το μισο μετα την κωδικοποιηση. Οταν λοιπόν του εβαλα παραπανω video απο αυτα που θα χωραγε αυτο τα εκαψε παλι στη μιση χωρητικότητα και η εικονα εγινε χαλια.

Κανω κατι λαθος, υποψιν πριν την εγραφη απο το προγραμμα μου λεει οτι το προγραμμα εγγραφης ειναι evaluation.

Δημοσ.
Eνώ μου βγάζει οτι τα video που του κανω insert θα πιάσουν κοντα την χωρητικότητα του ενος DVD single layer στην πραγματiκότητα πίανει το μισο μετα την κωδικοποιηση. Οταν λοιπόν του εβαλα παραπανω video απο αυτα που θα χωραγε αυτο τα εκαψε παλι στη μιση χωρητικότητα και η εικονα εγινε χαλια.

Κανω κατι λαθος' date=' υποψιν πριν την εγραφη απο το προγραμμα μου λεει οτι το προγραμμα εγγραφης ειναι evaluation.[/quote']

Πήγαινε στις ρυθμίσεις (αφού έχεις εισάγει το ή τα αρχεία) στην καρτέλα κωδικοποίηση και δώσε "Μέγιστη ποιότητα/Αργή κωδικοποίηση".

Εναλλακτικά δοκίμασε το WinAvi Video Converter που δίνει σαφώς καλυτερη ποιότητα σε σχέση με το ConvertX to DVD.

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση; Αν όχι τότε πέρασε την.

Επίσης τα βίντεο που εισάγεις πόση συνολική χρονική διάρκεια έχουν;

Εναλλακτικά μπορείς να του δηλώσεις να φτιάξει την κωδικοποίηση σε φάκελο και ύστερα καις τα έτοιμα αρχεία με το nero.

Δημοσ.

δυο ταινειες με διαρκεια 3 με 4 ωρες, αυτο που λες με το nero το εκανα αλλα παλι πηρε 3.2 giga και η εκδοση ειναι η τελευταια.Δηλαδη εσεις με αυτο το προγραμμα γεμιζετε το dvd με δυο ταινιες?Γιατι εγω και με τρεις δεν τα καταφερα και στην υψιλη αναλυση και αργη κωδικοποιηση.

Δημοσ.
Δοκίμασε το WinAvi Video Converter. Είναι σαφώς καλύτερο όσο αφορά το θέμα ποιότητας σε σχέση με το ConvertXtoDVD. Οι οδηγοί υπάρχουν εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488

Θα το δοκιμασω αλλα το Vob Sub που χρειαζετε δεν ξερω τι κολπο θελει για να λειτουργησει στα win 64 που εχω εγκαταστησει.Αμα κανεις ξερει κατι......

Δημοσ.
Θα το δοκιμασω αλλα το Vob Sub που χρειαζετε δεν ξερω τι κολπο θελει για να λειτουργησει στα win 64 που εχω εγκαταστησει.Αμα κανεις ξερει κατι......

Το VobSub είναι το προγραμμα που είναι υπεύθυνο για την ενσωμάτωση των υποτίτλων στην ταινία. Σε πρώτη φάση δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι αφού ενεργεί στο παρασκήνιο. Βέβαια μέσα από αυτό μπορείς να κάνεις αρκετές ρυθμίσεις (γραμματοσειρά, μεγεθος, θέση, κ.ά.). Για να δουλέψει βασική προυπόθεση είναι τα αρχεία να έχουν το ίδιο όνομα και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο. Το ίδιο ισχύει και κατά την αναπαραγωγή (BS Player) και κατά το encoding (WinAvi Video Converter).

Δημοσ.
oxi kastel εννουσα οτι to vob sub δεν τρεχει με τα windows 64, με windows 32 μου δουλευε κανονικα

Sorry φίλε, αλλά οι δυνάμεις μου σταματούν στα 32bit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...