PavelX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα, ας τα ακούσεις και από εμένα που είμαι στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Αυτοματισμού. Ειλικρινα και μέσα από την καρδιά μου, αν θες να βασανίσεις τον εαυτό σου ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. Είμαστε η σχολή φάντασμα. Δεν έχουμε επαγγελματικά δικαιώματα εδώ και 18 χρόνια (από τότε που άνοιξε η σχολή). Οι ίδιοι οι καθηγητές μας λένε ότι από τους 300 που θα βγούμε, οι 250 θα είμαστε άνεργοι. Ο αυτοματισμός αξίζει ΜΟΝΟ αν είσαι στο εξωτερικό. Και θα σου δώσω μερικά παραδείγματα. Στην πληροφορική μαθαίνεις προγραμματισμό. Στο έργων υποδομής μαθαίνεις σχέδιο. Στην ηλεκτρονική μαθαίνεις ηλεκτρονικά και τα συναφή Στην σχολή οχημάτων μαθαίνεις μηχανολογία κτλ κτλ. Ε στον αυτοματισμό μαθαίνεις ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Μαθαίνεις ΚΑΙ προγραμματισμό, ΚΑΙ σχέδιο ΚΑΙ ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά ΚΑΙ μηχανολογία κτλ. Στην ουσία δεν σου μαθαίνουν κάτι, στα "πασαλείβουν". Εάν έχεις όρεξη για ΠΟΛΥ διάβασμα, τότε πήγαινε. Εάν όμως πας με την ψυχολογία του φοιτητή "εντάξει, θα αρχίσω το διάβασμα από το 2ο έτος" τότε άστο. Πήγαινε να γίνεις κομμώτρια. Όσο για τα μαθήματα πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι καθηγητές εκεί μέσα ειλικρινά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Υπάρχουν πολλά μαθήματα αλυσίδες (δλδ για να πάρεις το Β πρέπει να έχεις περάσει πρώτα το Α) τα οποία ΔΕΝ σπάνε στο πτυχίο. Δηλαδή αν χρωστάς για πάντα το Α, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρεις το Β. Το μοναδικό επαγγελματικό δικαίωμα που έχουμε είναι το ΠΕ20 που αποκτήσαμε πρόσφατα. Δηλαδή μπορούμε να διδάξουμε τεχνολογικά μαθήματα στα σχολεία. Τέλος, να ξαναθυμίσω ότι αν σου αρέσει η Πληροφορική, ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ. Αν θες να τιμωρήσεις τον εαυτό σου για τις αμαρτίες που έκανες, πήγαινε. Πολλοί όμως, θα σας πουν "ποπο γαμάτη πραγματικά σχολή, κάνεις ρομποτική, μικρουπολογιστές, προγραμματισμό, ηλεκτρονικά φοβερή φάση σου λέω !!" Και εγώ αυτά άκουσα Ρομποτική ????? Έχει ακούσει κανείς για εργαστήριο ρομποτικής σε QBasic ? Προγραμματισμό ??? ΟΚ, ας μάθουμε C++ ως το άνοιγμα των αρχείων. Τίποτα παραπάνω. Ηλεκτρονικά ?? Ας διαβάσουμε σημειώσεις του 1989. Μικρουπολογιστές? Ας γράψουμε 8051 assembly από το 1ο κ όλας μάθημα. (btw φοβερό μάθημα, αλλά αν δεν ξέρεις προγραμματισμό, το χρωστάς χρόνια!) Υ.Γ. Είμαι στο 3ο έτος (απο Σεπτέμβριο 4ο), και του χρόνου αποφάσισα να ξαναδώσω εξετάσεις για να περάσω πληροφορική. Οπότε πριν εσύ ή οι φίλοι σου το διαλέξετε, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Όπως καταλάβατε δεν είμαι και πολύ fan της σχολής μου. Πιστέψτε με, δεν είμαι ο μόνος 1
Exoskeletor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Me stenaxorite re pedia. bgazo malon giro sta 13.500 moria, ayrio tha ksero akribos kai eine h 3h fora pou edeina meta apo 3 mhnes kai arxisa frontisthrio 4 mhnes prin ths panelhnies. Alla den me perni gia dokimes, eime kai 23. de to blepo na piano pliroforikh me tipota kai de ksero ti na kano
Mithrantir Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μια μικρή διόρθωση μόνο. Στο τμήμα Ηλεκτρονικής (τουλάχστον στο ΤΕΙ Πειραιά που σπούδασα εγώ) ένα από τα βασικά που μαθαίνεις είναι τα συστήματα τηλεπικοινωνιών. Για οτιδήποτε έχει να κάνει με μεταφορά δεδομένων. Είναι καλό σαν αντικείμενο. Απλά θέλει να ασχοληθείς και εσύ γιατί αλλιώς δε γίνεται τίποτα.
The_player Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ειμαι αποφοιτος του τμηματος Η/Υ Συστηματων Οταν ημουν φοιτητης τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα και δεν επαιρνες ευκολα το πτυχιο....κοβοσουν στο φτερο .Τωρα απο οτι ξερω τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα και το επιπεδο εχει κρατηθει σε υψηλο επιπεδο.Πιστευω οτι αν επιλεξεις αυτη τη σχολη ειναι καλη επιλογη , γιατι ετσι οπως ειναι η αγορα εργασιας σημερα...χρειαζεται να ξερεις και hardware και software και προγραμματισμο και δικτυα και web pages making και ηλεκτρονικα...Στο ΤΕΙ Πειραια τα διαδασκεσαι σχεδον ολα αυτα...Απο οτι ξερω απο τα παιδια που τελειωσανε ολοι σχεδον απορροφιθηκαν απο την αγορα εργασια...ομως αλλες εποχες τοτε...οσο περναει ειναι και πιο δυσκολα... Δεν ξερω να σου πω για τις αλλες σχολες.Ισως καποιος αποφοιτος απο τις αλλες σχολες να σε βοηθησει.
sugoruyo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Προσωπικά μπορώ να πω την εμπειρία μου από το ΤΕΙ Αθήνας - Πληροφορική μέχρι και το 5ο εξάμηνο που είμαι. Γενικά έχει κάμποσο προγραμματισμό στα πρώτα εξάμηνα αλλά και πολλά άσχετα και κάποια παρωχημένα. Ο βασικός στόχος είναι να βγεις με επαρκείς θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να μπορείς να στήσεις υλικοτεχνική υποδομή και λογισμικό για μια επιχείρηση. Δε μπορώ να πω ότι στον πρακτικό τομέα τα καταφέρνει το παρόν πρόγραμμα σπουδών αλλά θεωρητικά είναι αρκετό. Όπως σε όλα τα ΤΕΙ θα δεις πολλά στραβά [π.χ. υποχρηματοδότηση, έλλειψη ερευνητικών προγραμμάτων, έλλειψη μεταπτυχιακών προγραμμάτων ακόμα και άσχημη αντιμετώπιση από ΑΕΙ/Πολυτεχνεία καμια φορά]. Ξεκινάμε με Αλγοριθμική [στυλ Ανάπτυξη Εφαρμογών Γ' λυκείου] για να έρθουν στα ίσα τα παιδιά από ΤΕΕ. Επίσης στο πρώτο εξάμηνο τα μαθήματα είναι αρκετά εισαγωγικά και έχει και κάμποσα μαθηματικά. Η γλώσσα προγραμματισμού που ξεκινάμε είναι η Pascal [?!] αλλά υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει με C. Αργότερα κάνουμε C/C++,VB6 [θα αλλαχτεί με .ΝΕΤ σε 1-2 εξάμηνα] και αργότερα Java και λίγο από τις διάφορες τεχνολογίες web programming. Σε βάσεις δεδομένων δουλεύουμε κυρίως με Oracle [παλιότερη δυστυχώς] και υπάρχει και μάθημα που ασχολείται με PHP/MySQL και παρόμοιες δουλειές. Γενικά πρέπει να έχεις υπ'όψη σου ότι σα σχολή δε σου δίνει όλα τα εφόδια για να βγεις στην αγορά εργασίας αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις να ψάχνεσαι. Αυτό βέβαια αν γουστάρεις αυτό που κάνεις. Γιατί αλλιώς χ..ε μέσα Πολυχρόνη. Προσωπικά έχω στείλει τον τελευταίο καιρό 42 e-mails σε συμφοιτητές που με θυμούνται μόνο όταν δεν τους βγαίνουν οι ασκήσεις. Πιθανώς να με έχουν στα Contacts ως HelpDesk ή Support ή Κοροϊδάρα. Δυστυχώς το άθλιο σχολικό σύστημα πετάει κόσμο στις σχολές αβέρτα. Επίσης και τα παιδιά δεν ξέρουν τι θέλουν. Έτσι οι σχολές γεμίζουν άσχετους. Πάντως και καθηγητές [κυρίως εργαστηριακοί] υπάρχουν με καλές γνώσεις και φοιτητές [π.χ. paravoid από εδώ, πρέπει να ήταν παλιός] που μπορείς να επωφεληθείς. Από επαγγελματική αποκατάσταση δεν ξέρω και επίσης δεν ξέρω πως στέκεται απέναντι σε άλλες σχολές πάντως ξέρω παιδιά που μπήκαν από τους πρώτους σε ΕΜΠ και Καποδιστριακό για Μηχανικοί Η/Υ και Πληροφορική και την κάνανε για να έρθουν στο ΤΕΙ. Κάτι που μου λέει ότι και αυτές οι σχολές έχουν κάμποσα κακά. Ίσως να μην πάσχουν από υποχρηματοδότηση αλλά από νοοτροπία ή πρόγραμμα σπουδών π.χ. Αυτό που θα σε συμβούλευα να έχεις πάντα υπ'όψη σου είναι να κοιτάξεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και όχι ότι "λένε" ότι έχει ψωμί. Προσωπικά δήλωσα ακριβώς μία σχολή στο μηχανογραφικό και παρ'όλα όσα έχω τραβήξει δεν έχω μετανιώσει - ίσως να είμαι και μαζόχας.
Exoskeletor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Naksera kai ti akribos thelo my friend alla ti na kanoume sthn ellada pou zoume.. tha do
haunter_2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν στον αυτοματισμό ή την πληροφορική αλλά στα υπολογιστικά συστήματα ασχολούμαστε και με hardware και με software.Θα μάθεις δηλαδή και γλώσσες προγραμματισμού (εχω κάνει μέχρι τώρα javascript,C++,visual basic) αλλά και να κατασκευάζεις πλακέτες. Ίσως το παρακάτω link να σε βοηθήσει λίγο (ελπίζω να ανοίγει) http://lyk-arnaias.chal.sch.gr/grasep/SXOLES/sxoles/713.htm Τα μαθήματα ανά εξάμηνο έχουν αλλάξει λίγο γιατί όπως αναφέρθηκε άλλαξε φέτος το πρόγραμμα σπουδών.Αν βρω κάπου τα νέα θα σε ενημερώσω.
ntountou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Λοιπόν, επειδή ο PavelX έγραψε πολλά πρέπει γίνουν κάποιες διευκρινήσεις. Πριν απ' όλα να πω ότι έχω τελειώσει το ΤΕΙ Αυτοματισμού Θεσ/κης το 2004 και πλέον ως μεταπτυχιακός σε Πανεπιστήμιο νομίζω μπορώ να κάνω και συγκρίσεις και να εκφέρω άποψη... Καλησπέρα' date=' ας τα ακούσεις και από εμένα που είμαι στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Αυτοματισμού. Ειλικρινα και μέσα από την καρδιά μου, αν θες να βασανίσεις τον εαυτό σου ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. Είμαστε η σχολή φάντασμα. [b']Δεν έχουμε επαγγελματικά δικαιώματα εδώ και 18 χρόνια (από τότε που άνοιξε η σχολή).[/b] Σωστό, αν και ήταν έτοιμο σχέδιο νόμου (το οποίο υπάρχει ακόμα) αλλά λόγο αλλαγής κυβέρνησης δεν πρόλαβε να γίνει νόμος... Λέγεται ότι σχετικά σύντομα (σε σχέση με τα 18 χρόνια) θα δοθούν... Παραμένει όμως αρνητικό, κυρίως για κατάληψη θέσεων στο δημόσιοΟι ίδιοι οι καθηγητές μας λένε ότι από τους 300 που θα βγούμε, οι 250 θα είμαστε άνεργοι. Αυτό είναι Η παπαριά.. και συγνώμη για την έκφραση αλλά ποτέ δεν άκουσα κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα.. και πλέον βλέπω και τι εξέλιξη έχουν οι απόφοιτοι του τμήματος, φίλοι μου και γνωστοί που ειλικρινά σχεδόν όλοι έχουν βρει δουλειά, όχι πάντα ικανοποιητική αλλά αυτό θέλει και τύχη και τι επιπλέον προσόντα έχει ο καθένας κτλ κτλΤο τμήμα μας έχει εξαιρετικό όνομα στην αγορά εργασίας, ειδικά της Θεσ/κης και υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που διαπρέπουν Ο αυτοματισμός αξίζει ΜΟΝΟ αν είσαι στο εξωτερικό. Και θα σου δώσω μερικά παραδείγματα. Στην πληροφορική μαθαίνεις προγραμματισμό. Στο έργων υποδομής μαθαίνεις σχέδιο. Στην ηλεκτρονική μαθαίνεις ηλεκτρονικά και τα συναφή Στην σχολή οχημάτων μαθαίνεις μηχανολογία κτλ κτλ. Ε στον αυτοματισμό μαθαίνεις ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Μαθαίνεις ΚΑΙ προγραμματισμό' date=' ΚΑΙ σχέδιο ΚΑΙ ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά ΚΑΙ μηχανολογία κτλ. Στην ουσία δεν σου μαθαίνουν κάτι, στα [b']"πασαλείβουν"[/b]. Το πασάλειμα το έζησα και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε πανεπιστήμιο και λίγο πολύ ισχύει για όλα τα τμήματα των ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ.. Οι καθηγητές δεν κάθονται να ασχοληθούν με τις παραδόσεις όταν ξέρουν ότι από τους 100 φοιτητές που έχουν κάθε εξάμηνο, οι 50 είναι τουρίστες, οι 40 το βλέπουν σαν αγγαρεία και οι 10 πραγματικά ενδιαφέρονται...Σε τέτοιο επίπεδο αν ενδιαφέρεσαι κάνεις εσύ την κίνηση, ασχολείσαι, διαβάζεις, ψάχνεσαι και αν ο καθηγητής δεν είναι κανένα λαμόγιο ξεκινάει μια συνεργασία που ο φοιτητής βγαίνει κερδισμένος Εάν έχεις όρεξη για ΠΟΛΥ διάβασμα, τότε πήγαινε. Εάν όμως πας με την ψυχολογία του φοιτητή "εντάξει, θα αρχίσω το διάβασμα από το 2ο έτος" τότε άστο. Πήγαινε να γίνεις κομμώτρια.Σωστός Όσο για τα μαθήματα πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι καθηγητές εκεί μέσα ειλικρινά δεν ξέρουν τι τους γίνεται[/b']. Υπάρχουν πολλά μαθήματα αλυσίδες (δλδ για να πάρεις το Β πρέπει να έχεις περάσει πρώτα το Α) τα οποία ΔΕΝ σπάνε στο πτυχίο. Δηλαδή αν χρωστάς για πάντα το Α, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάρεις το Β. Όχι και οι περισσότεροι, ειδικά τώρα τελευταία που μπαίνουν νέοι άνθρωποι με γνώσεις και φεύγουν οι δεινόσαυροι αυτό έχει αλλάξει πάρα πολύΟι αλυσίδες είναι μια πραγματικότητα υποτίθεται για να υπάρχει μια λογική σειρά στο πως διδάσκεσαι τα μαθήματα.. Δεν γίνεται πχ να παρακολουθείς Ηλεκτρονικά 2 όταν δεν έχεις περάσει τα Ηλεκτρονικά 1.. Δεν βολεύει αυτόν που θέλει να περάσει τα μαθήματα όπως νά 'ναι και να πάρει κουτσά στραβά ένα πτυχίο αλλά έχει μια λογική Το μοναδικό επαγγελματικό δικαίωμα που έχουμε είναι το ΠΕ20 που αποκτήσαμε πρόσφατα. Δηλαδή μπορούμε να διδάξουμε τεχνολογικά μαθήματα στα σχολεία. Κάτι είναι και αυτό.. Σοβαρή διέξοδος προς το δημόσιοΤέλος, να ξαναθυμίσω ότι αν σου αρέσει η Πληροφορική, ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ. Αν θες να τιμωρήσεις τον εαυτό σου για τις αμαρτίες που έκανες, πήγαινε. Εννοείται αδερφέ... και άμα του αρέσει το μακιγιάζ να πάει στο τμήμα αισθητικής Πολλοί όμως' date=' θα σας πουν "ποπο γαμάτη πραγματικά σχολή, κάνεις ρομποτική, μικρουπολογιστές, προγραμματισμό, ηλεκτρονικά φοβερή φάση σου λέω !!" Και εγώ αυτά άκουσα Ρομποτική ????? Έχει ακούσει κανείς για εργαστήριο ρομποτικής σε QBasic ? Προγραμματισμό ??? ΟΚ, ας μάθουμε C++ ως το άνοιγμα των αρχείων. Τίποτα παραπάνω. Ηλεκτρονικά ?? Ας διαβάσουμε σημειώσεις του 1989. Μικρουπολογιστές? Ας γράψουμε 8051 assembly από το 1ο κ όλας μάθημα. (btw φοβερό μάθημα, αλλά αν δεν ξέρεις προγραμματισμό, το χρωστάς χρόνια!)[/quote']Τα δύο πρώτα σωστά.. αλλά σου ξαναλέω, αν θες να πας πιο πέρα ψάχνεσαι και μόνος σου, ξέρω παιδιά που έκαναν δουλειά προχωρημένη σε αυτό το εργαστήριο προγραμματίζοντας (ναι, σε Qbasic) τα μηχανήματα εκεί.. η ρομποτική δε διδάσκεται σε ένα εργαστήριο, είναι ολόκληρη επιστήμη, μια ιδέα θα πάρεις και αν σου αρέσει θα εφαρμόσεις κανόνες και νόμους στη πτυχιακή σου.. αυτό έκανα εγώ.. Για τον προγραμματισμό μη ξεχνάς ότι μιλάμε για τμήμα Αυτοματισμού, δλδ τι περιμένεις; να μπει στα άδυτα της αντικειμενοστρέφειας; πρέπει όμως να είσαι σε θέση να στήσεις κάποιες εφαρμογές και να χρησιμοποιήσεις ένα pc να ελέγξει ένα Σύστημα Αυτομάτου Ελέγχου.. ε θα ψαχτείς και λίγο μόνος σου αδερφέ, δε γίνεται πουθενά αλλιώς Για τα Ηλεκτρονικά που λες, εγώ τελευταία φορά για Ηλεκτρονικά 2 που χρωστούσα πήρα ένα πολύ καινούργιο βιβλίο. Γενικά σε αυτό το τομέα νομίζω δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο. Λίγα τμήματα έχουν τη τύχη να παίρνουν τόσα πολλά και καλά βιβλία. Γιατί δε λές για το μεγάλο βιβλίο που δίνουν στα ΣΑΕ;; μιλάμε για φοβερή έκδοση στο πλέον βασικό μάθημα. Παλιότερα δίνανε και κάτι παλιατζούρες αλλά πλέον δεν είναι έτσι.. δε ξέρω που αναφέρεσαι, ειλικρινά Για τους μικρουπολογιστές... Πρέπει να είναι από τα πιο hardcore μαθήματα/εργαστήρια στην Ελλάδα. Ή θα γυαλίζει το μάτι σου ή καλύτερα άστο... Είχα τη τύχη να πέσω σε εξάμηνο που όλα τα παιδιά στο εργαστήριο ήμασταν τσακάλια και το αποτέλεσμα ήταν να μας μείνουν και πολλές γνώσεις και η ευχαρίστηση ότι τα πήγαμε εξαιρετικά Θέλει πολύ προσπαθεια σε εβδομαδιαία βάση αυτό το εργαστήριο. Αλλά όταν τελειώνεις αυτά τα δύο εξάμηνα και νοιώθεις σίγουρος ότι είσαι σε θέση με ένα σκατοπραματάκι (τον μικρουπολογιστή εννοώ) να ελέγξεις/οδηγήσεις/υπολογήσεις/μετρήσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ε είναι άλλη φάση.. Και το συνειδητοποίησα καλύτερα όταν στην πτυχιακή οι γνώσεις από αυτό το εργαστήριο με έσωσαν σε πολλές περιπτώσεις.. Είναι πολύ δύσκολο πραγματικά Υ.Γ. Είμαι στο 3ο έτος (απο Σεπτέμβριο 4ο), και του χρόνου αποφάσισα να ξαναδώσω εξετάσεις για να περάσω πληροφορική. Οπότε πριν εσύ ή οι φίλοι σου το διαλέξετε, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ. Όπως καταλάβατε δεν είμαι και πολύ fan της σχολής μου[/b']. Πιστέψτε με, δεν είμαι ο μόνος Obviously, αλλά ειλικρινά είναι δύσκολη σχολή για πολλούς λόγους και σε δικαιολογώ απόλυτα.. Θέλει πραγματικά να έχεις "μεράκι" για πας και λίγο πιο πέρα από μόνος σου.. αλλά αυτό ισχύει για κάθε πολυσύνθετη σχολή όπως αυτή Τελειώνοντας, πιστεύω πως όποια σχολή και να ακολουθήσει κάποιος, την πιο γαμάτη, την πιο super ου-α-ου, αν δε τη γουστάρει καλύτερα να γίνει κομμώτρια που είπε και ο PavelX
sugoruyo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Πάντως μέσα στο χάλι των ΤΕΙ τα τμήματα Αυτοματισμού, Υπολ. Συστ. και Πληροφ. είναι "φωτεινές" εξαιρέσεις. Και όσο για το πόσο δύσκολη είναι μια σχολή, τι σκατά αξία θα είχε το πτυχίο μιας σχολής που την τελειώνει και ο κάθε κακομοίρης; Πάλι καλά που είναι δύσκολες σχολές αυτές.
Gigamestin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ειμαι αλλα δεν γινεται το απαραιτητο μαθημα.χαλκιδα ειμαι καταλαβενετε
brickoman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, επειδή 7 χρόνια μετά παραμένει η απορία τους....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς άμα δεν έχεις πτυχιο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ δεν σε αναγωνρίζουνε σαν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟ αλλά σαν ηλεκτροτεχνιτη (θυμιζει λίγο την ονομασία των Σκοπίων - άμα έχει σύνθετο ή παράγωγο της λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι απαράδεκτο) Ετσι και εδώ άμα έχεις σπουδάσει ΓΕΩ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ θεωρείσαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ του ΜΗΧ. ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ που δεν έχει την λέξη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ως σύνθετη ονομασία παρόλο που στο εξωτερικό σου κάνουνε τεμενάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα