Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ']Ειναι αυτοι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ με το μυαλο τους καρφωμενο στην φραση "Πας μη Ελλην' date='Βαραβαρος" που φερνουν την κοινωνια μας σ'αυτη την κατασταση..[/quote'] Μου θύμισες έναν καθηγητη που έιχα στο οικονομικό. Στις ασκήσεις που μας έβαζε έλεγε: έχουμε 2 χώρες την Ελλάς και την Ανελλάς... της οποίας η οικονομία ήταν γεμάτη προβλήματα. Εμεις και οι βάρβαροι δηλαδη :???:
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Όσο γι τον Rising1980 που μίλησε για τους μισθούς των δασκάλων.... πόσα να τους δίνουμε δηλαδή που έβγαλαν μια σχολή της πλάκας δουλεύουν 4 ώρες τη μέρα (5 διδακτικές) και κάθονται τον μισό χρόνο;;; Αν έχουν και οι δάσκαλοι παράπονο τότε όλοι οι υπόλοιποι να πάμε να πνιγούμε. Άλλωστε κάνουνε "λειτούργημα". Ευτυχώς οι περισσότεροι είναι προσγειωμένοι. Δεν ξέρω πολλούς με παράπονο για τους μισθούς τους... Όχι' date=' λειτούργημα δεν κάνουν. Λειτούργημα κάνουν όταν πάνε στην Αφρική και δεν πληρώνονται. Δεν ζούμε σε μια κουμμουνιστική κοινωνία να χωρίζουμε τις εργασίες σε επαγγέλματα και λειτουργήματα. Η σχολή είναι της πλάκας??? Οι γονείς μου για να περάσουν πρίν 20-24 χρόνια,μου είπαν ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί μέναν σε χωριά και 1 μήνα πρίν τις τότε "πανελλήνιες" αναγκάστηκαν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη και να βρούν σπίτι στο χάος.... Όσο για τις διδακτικές ώρες: Ο δάσκαλος οι λιγότερες ώρες που μπορεί να κάνει είναι 20 την εβδομάδα, όταν έχει συμπληρώσει τα 25έτη εργασίας. Ο καθηγητής από τόσες ξεκινάει, παρόλο που κάνουν κι οι δυο 4 χρόνια σπουδές και δεν έχουν μεταπτυχιακά κτλ.... (Καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα σε καθηγητή και δάσκαλο νομίζω). Όντως λίγοι έχουν παράπονο από τους μισθούς τους, άρα προς τι το "κατηγορώ"??? Που δεν είναι ψυχολόγοι? Όταν κάνανε μία φορά στο πανεπιστήμιο το μάθημα ψυχολογία, θα έπρεπε να είναι και ψυχολόγοι??? Αν ένας φυσικός έκανε και μία φορά στο πανεπιστήμιο πυρηνική φυσική, θα έπρεπε τώρα να λέγεται "πυρηνικός φυσικός" και όχι φυσικός, και να φτιάχνει βόμβες ή πυρηνικούς αντιδραστήρες? [/color']
kostastnt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ']Ειναι αυτοι οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ με το μυαλο τους καρφωμενο στην φραση "Πας μη Ελλην' date='Βαρβαρος" που φερνουν την κοινωνια μας σ'αυτη την κατασταση..Δεν ειναι το σχολειο,ουτε η οικογενεια ουτε οι φιλοι,ουτε τα ηλεκτρονικα παιχνιδια...Ειναι αυτη η μεριδα ηλιθιων ανθρωπων που καποτε δηλητηριασαν την σκεψη και το νου αυτων των αθωων(τοτε) παιδιων..[/quote'] Αυτός που λέει την φράση στην σύγχρονη κοινωνία "Πας μη Έλλην, βάρβαρος" είναι τουλάχιστον αμόρφωτος... Άλλο πράμα σήμαινε στην αρχαία Ελλάδα και άλλο τώρα... Γιατί όλοι λέτε ότι ήταν ρατσιστική επίθεση??? Δεν άκουσε κανένας στο ALTER χθές το βράδυ ότι ήταν 2 Έλληνες, 2 Αλβανοί κι ένας Ρουμάνος??? Άρα μπορούμε να μιλήσουμε για ρατσιστική επίθεση??? Τα 3/5 είναι αλλοδαποί της κλίκας και οι 2 ομοεθνείς...
BIAP Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Γιατι οι αλλοδαποι δεν μπορουν να ειναι ρατσιστες, ακομη και σε ξενο εδαφος? Μην το τοποθετεις μονο σε επιπεδο εθνικοτητας. Ο ρατσισμος μπορει να εμφανιζεται σε ολα τα επιπεδα, να διακρινει το διαφορετικο, και να στρεφεται εναντιον του. Το συγκεκριμενο παιδι ηταν μετεωρο...Πολυ καλος μαθητης για να εχει κοινα στοιχεια με τους αλλοδαπους συνομηλικους, και πολυ ξενος για τους καλους ντοπιους μαθητες, ωστε να μπει στη δικη τους παρεα.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 οταν ειπα αλβανιδες μεγαλωνουν τα παιδια δεν το ειπα ρατσιστικα ειπα τωρα δουλεουν και 2 γονεις και εφοσον γινεται αυτο τα παιδια μεγαλωνουν υπο την επιβλεψη αλβανιδων φιλιπινεζων ελληνιδων....... ντανταδων οι οποιες δε νομιζω οτι μπορουν να αντικαταστησουν την πραγματικη μανα και ουτε εχουν την προσοχη που θα επρεπε Αλλωστε και τον αλεξ τον σκοτωσαν απο οτι λενε και ελληνες και αλλοδαποι
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 '']Υπαρχουν επιστημονικα τεκμηριωμενα στοιχεια τα οποια δειχνουν - για τους ανδρες εγκληματιες τουλαχιστον - οτι αρκετοι απο αυτους που εχουν διαπραξει αποτροπαια εγκληματα φερουν ενα επιπλεον χρωμοσωμα..Δηλαδη δεν εχουν φυσιολογικα χψ χρωμοσωματα αλλα φερουν ενα επιπλεον ψ χρωμοσωμα.Το γνωστο "συνδρομο" των υπεραρρενων. Είναι μύθος πως το σύνδρομο Jacob's προκαλεί βιαιότητα, το μόνο που προκαλεί είναι μαθησιακές δυσκολίες και βραδύτητα ομιλίας, καθώς και γρήγορη ανάπτυξη σε ύψος. Θα έλεγα να μην το ψάχνετε γονιδιακά, ωραίες οι δικαιολογίες αλλά ήταν πολλοί μαζεμένοι οι μπόμπιρες, δεν παίζει να έπασχαν όλοι από κάτι που τους έκανε δολοφονικούς. Η παραπάνω τρισωμία έχει συχνότητα 1/1000 περίπου. Αυτά, συνεχίστε.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 [off topic] Η σχολή είναι της πλάκας??? Οι γονείς μου για να περάσουν πρίν 20-24 χρόνια' date='μου είπαν ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί μέναν σε χωριά και 1 μήνα πρίν τις τότε "πανελλήνιες" αναγκάστηκαν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη και να βρούν σπίτι στο χάος.... Όσο για τις διδακτικές ώρες: Ο δάσκαλος οι λιγότερες ώρες που μπορεί να κάνει είναι 20 την εβδομάδα, όταν έχει συμπληρώσει τα 25έτη εργασίας. Ο καθηγητής από τόσες ξεκινάει, παρόλο που κάνουν κι οι δυο 4 χρόνια σπουδές και δεν έχουν μεταπτυχιακά κτλ.... (Καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα σε καθηγητή και δάσκαλο νομίζω).[/color'] Επειδή οι γονείς σου αναγκάστηκαν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη και να βρούν σπίτι στο χάος, αυτό σημαίνει πως η σχολή δεν είναι της πλάκας;;; Άσε που τότε αν δεν κάνω λάθος η "ακαδημία" ήταν δύο χρόνια και όχι 4. Μετά λόγω καλού συνδικαλισμού απέκτησαν περισσότερα προνόμια. Κατά τα άλλα στα χαρτιά ισχύουν πάρα πολλά. Αν πας σε ένα σχολείο πριν τις 7:50 δεν θα βρείς κανέναν, όπως επίσης και μετά τη 13:00 δε θα βρείς επίσης κανένα. Τέλος δεν είμαι ούτε δάσκαλος ούτε καθηγητής, αλλά την τεράστια διαφορά του επιπέδου των σπουδών (αλλά όχι των μισθών) τους την έχω ζήσει τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια, πίστεψέ με [/offtopic]
subdee Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι καθηγητές δεν δουλεύουν μόνο 4 ώρες την ημέρα, αλλά δουλεύουν πολύ περισσότερες γιατί υπάρχει και χρόνο προετοιμασίας όπως και όλα τα διαγωνίσματα που γράφετε, ποιός τα διορθώνει; Αν είχες γνωστό καθηγητή, ίσως έβλεπες τη διαφορά. Και επειδή έχω δουλέψει ως προγυμναστής, μπορώ να σου πώ πως δεν είναι καθόλου έυκολη η δουλειά του καθηγητή και θα έπρεπε να αμοίβεται πολύ περισσότερο απ'ό,τι τώρα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, οι καθηγητές δεν δουλεύουν μόνο 4 ώρες την ημέρα, αλλά δουλεύουν πολύ περισσότερες γιατί υπάρχει και χρόνο προετοιμασίας όπως και όλα τα διαγωνίσματα που γράφετε, ποιός τα διορθώνει; Αν είχες γνωστό καθηγητή, ίσως έβλεπες τη διαφορά. Και επειδή έχω δουλέψει ως προγυμναστής, μπορώ να σου πώ πως δεν είναι καθόλου έυκολη η δουλειά του καθηγητή και θα έπρεπε να αμοίβεται πολύ περισσότερο απ'ό,τι τώρα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Δεν μίλησα για τους καθηγητές αλλά για τους δάσκαλους. Επιπλέον υποτίθεται πως στο πανεπιστήμιο τους μαθαίνουν πως ο ρόλος τους συνεχίζεται και έξω από τους τοίχους του σχολείου... Οι συγκεκριμένοι σύμφωνα με ομολογίες των γονιών και μαρτύρων δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμοι. Πέρα βρέχει.
g1annis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Σταματήστε να τα φορτώνετε στους γονείς και τα παιχνίδια. Υπάρχουν γονίδια που καθορίζουν το χαρακτήρα. Οι εμπειρίες απλά βελτιώνουν ή χειροτερεύουν την κατάσταση.Τα "παιδιά" δολοφόνοι αξίζουν φυλάκιση στις φυλακές ενηλίκων με κανένα ελαφρυντικό. Και με όλες τις συνέπειες εκεί μέσα. Τα αποκαλείτε όλοι παιδιά λες και είναι άλλο είδος μέχρι να γίνουν 18. Λες και αποκτούν συνείδηση και χαρακτήρα τότε. Είναι τελείως γελοίο' date=' δε νομίζετε;[/quote']Από τις μεγαλύτερες ανοησίες που έχω ακούσει τελευταία. Κατά κάποιον μυστήριο τρόπο, έχουν ανακαλυφθεί τα γονίδια της τεμπελιάς, του εγκλήματος, της κακίας, της τσιγγουνιάς, του καρκίνου, της ρουφιανιάς, και δεν έχει ανακαλυφθεί ούτε ένα τόσο δα μικρό γονιδιάκι της αγάπης, της εμπιστοσύνης, της ειρήνης, της υγείας. Ε ρε κακό πλάσμα που είναι ο άνθρωπος, ...από τη φύση του κακός. Και η φυλακή μάλιστα είναι ότι τους αξίζει: Μπαίνεις αλήτης και βγαίνεις άγγελος. Μπράβο Dr_Slump, προοδευτικές αντιλήψεις βλέπω ε? Γαμώτα γονίδια έχεις. Να σε πατήσει Hammer ρε!
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Γιατι οι αλλοδαποι δεν μπορουν να ειναι ρατσιστες' date=' ακομη και σε ξενο εδαφος?Μην το τοποθετεις μονο σε επιπεδο εθνικοτητας. Ο ρατσισμος μπορει να εμφανιζεται σε ολα τα επιπεδα, να διακρινει το διαφορετικο, και να στρεφεται εναντιον του. Το συγκεκριμενο παιδι ηταν μετεωρο...Πολυ καλος μαθητης για να εχει κοινα στοιχεια με τους αλλοδαπους συνομηλικους, και πολυ ξενος για τους καλους ντοπιους μαθητες, ωστε να μπει στη δικη τους παρεα.[/quote'] Ρατσισμός είναι όταν διαχωρίζεις τους ανθρώπους με βάση κάποια ΦΥΛΕΤΙΚΑ κριτήρια ανωτερότητας και κατωτερότητας. Δεν είναι ρατσισμός όταν περιθωριοποιείς κάποιον λόγω διαφορετικότητας του χαρακτήρα του. Γι'αυτό και είναι άστοχη η χρήση του όρου αυτού στην συγκεκριμμένη περίπτωση.
dkangel000039 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ρατσισμός είναι όταν διαχωρίζεις τους ανθρώπους με βάση κάποια ΦΥΛΕΤΙΚΑ κριτήρια ανωτερότητας και κατωτερότητας. Δεν είναι ρατσισμός όταν περιθωριοποιείς κάποιον λόγω διαφορετικότητας του χαρακτήρα του. Γι'αυτό και είναι άστοχη η χρήση του όρου αυτού στην συγκεκριμμένη περίπτωση. ο καθε χαρακτηρας ετσι και αλλιως ειναι διαφορετικος! ο διαχωρισμος ειναι λογο κουλτουρας/παιδειας/και ισως εθνικος! οποιο απο ολα και να ισχυει ρατσισμος ειναι! αλλα αν θες πες το και ομαδοποιηση!(δε με χαλαει) το ιδιο κανει σκ@τ@ στο ρατσισμο ΚΑΙ την ομαδοποιηση! νομιζω οτι εδω θα συμφωνησουμε
g1annis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Θρησκευτικός, σεξουαλικός (σεξισμός), φυλλετικός.... Αρχικό μήνυμα απο g1annisΝα σε πατήσει Hammer ρε! χαχαχαχαχα-θεος Αν δεις τι έχει βάλει ο τύπος για υπογραφή...
Arioch79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Όσον αφορά το θέμα των καθηγητών/δασκάλων, πιστεύω ότι το κάθε επάγγελμα πρέπει να αμοίβεται με βάση την σημασία/δυσκολία του και όχι βάσει του ωραρίου. Το επάγγελμα του καθηγητή/δασκάλου είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο, όχι μόνο λόγω της ευθύνης που έχουν οι περί ων ο λόγος απέναντι στα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά και γιατί άντε να κουμαντάρεις μια τάξη με 30 μαλ***μένα! Εμένα για δύο ώρες έρχονται τα ξαδερφάκια μου και μετά είμαι σα να με πάτησε νταλίκα. Και δεν προσπαθώ να τα εκπαιδεύσω, απλά προσπαθώ να τα πείσω να κάτσουν κάτω! Επί του θέματος τώρα, πιστεύω ότι α) όντως, η δολοφονία του Άλεξ δεν ήταν απόρροια κάποιου είδους ρατσισμού, αλλά συνδιασμός της διαφορετικότητάς του και της "κακής ανατροφής" (ας το πούμε έτσι χαριν συζητήσεως) των μικρών δολοφόνων (αν τα πράγματα είναι έτσι και δεν κάνανε πάλι καμιά γκάφα οι αστυνομικοί). β) επειδή έχω κάποιες μικρές γνώσεις πάνω στη ψυχολογία λόγω του ότι τυγχάνει να είναι το επάγγελμα του έτερος ήμισυ, πιστεύω ότι όντως ορισμένα άτομα έχουν μια προδιάθεση στη βία, αλλά σε καμία περίπτωση η προδιάθεση αυτή δεν είναι από μόνη της ικανή να οδηγήσει κάποιον στη δολοφονία. Οι κατευθύνσεις που δίνονται από το σπίτι είναι σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνες για τα αποτελέσματα. Ειδικά στη προκειμένη περίπτωση, πιστεύω ότι είναι αστείο να μιλάμε για "γεννημένους δολοφόνους".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.