kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τελευταία παρακολουθώ κάποια έργα και βλέπω μια πράσινη γραμμή στα αριστερά της ταινίας. στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του divx κ έτσι δεν του έδωσα σημασία. σήμερα όμως πρόσεξα ότι πριν βάλω τους υπότιτλους να έχουν ίδιο όνομα με το avi, το βιντεάκι έπαιζε χωρίς την πράσινη γραμμή. Μόλις τους μετονόμασα κ τους άνοιξε, τότε εμφανίστηκε πάλι. Μήπως ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό; είναι κάποιο bug; κάποια δικιά μου ρύθμιση; που μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση του vobsub; Έχω την 2.23 αλλά δεν έχω δει να κυκλοφορεί κάποια πιο καινούργια.
zavlakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Το DirectVobSub εχει μετεξελιχθει σε VS filter... H τελευταια εκδοση ειναι η 2.37, η οποια ειναι διαθεσιμη ως ξεχωριστο φιλτρο αλλα και ως εσωτερικο φιλτρο στον MPC...
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 to provlima paramenei k me to neo filtro einai xeirotera tora!!!
kallair Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 me to media player classic mou kolaei sinexeia to video. den mou kanei katholou kalo playback.
zavlakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τι ρυθμισεις εχεις στον MPC? Δοκιμασες με καποιον αλλο player και το external filter?
zavlakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Aυτο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζεις... http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1484315&group_id=82303&atid=565649 Αλλαξε στον decoder, απο YV12 mode σε YUV2 mode...
kallair Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 den exo asxolithei katholou me decoders k ta loipa k den ksero katholou pos ta peirazo. pos to allazo auto ston decoder? thanks in advance zavlaka!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.