Steven1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Έκανα μια δουλειά στο subtitle workshop για πάνω από μια ώρα και έσωνα με ctrl +s νομίζοντας ότι ισχύει και σε αυτό και έφυγα για λίγο από το pc και έπεσε το ρεύμα και έχασα γύρο στις 100 και βάλε ατάκες και τα έχω πάρει. Μεγάλη βλακεία, δεν έχει κάποιο recovery το sw ε;;;
stasym Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Το Ctrl+S δουλεύει, αρκεί το πληκτρολόγιο να είναι γυρισμένο στα αγγλικά και να μην δίνεις εντολή Ctrl+Σ! Όσο για το recovery, δυστυχώς δεν υπάρχει (την έχω πάθει κ εγώ με χαμένους υπότιτλους το χειμώνα, όταν η τάση έκανε κόλπα).
Steven1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Thanx anyway. Λένε ότι την πατάς και μαθαίνεις! Εγώ πάντως την έχω ξαναπατήσει με τις διακοπές...
kastel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Φίλε κουράγιο. Με τις συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο την έχω πατήσει κι εγώ. Από τότε κάνω ΠΑΝΤΑ save με το ποντίκι για να 'μαι σίγουρος, και μάλιστα κάθε λίγο. Γιατί παρότι δεν έχω πρόβλημα με το ρεύμα (έχω UPS), κάποτε με πέταξε έξω το πρόγραμμα, μετά από δουλειά 1 ώρας.
N_Pellas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Γειά σου Κάστελ με τα upi upi ssssssssss σου. Εγώ πάλι χτες για να συγχρονίσω τους subs από second in command έφαγα πάνω απο 2 ώρες και ας είχα και UPS . Να δείς που πήγε η δική μου ''Ταση'' 200 η μεγάλη και 160 η μικρή.
N_Pellas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Πρώτη φορά το έπαθα, έβαζα αρχή και τέλος αλλά οι χρόνοι δε μετατρέπονταν διόλου, και σε συνεργασία με Tadjuster και suwork.. και αρκετή υπομονή έκανα όσο χρόνο χρειάστηκα για όλα τα επισόδεια του πρώτου season των Χ-FILES. Δε μαμιέται ας έκανα έστω και μ΄αυτό τον τρόπο high score. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλό ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.