npapak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ποτε καταργηθηκε? Και εμενα κατι τετοιες μ******ς μου ελεγαν στη Vodafone και πηγα στον Γερμανο και το ειχε...
louben Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Paidia thanks για τις συμβουλες σας ειναι ευπροσδεκτες.ΚΑτ αρχας κοιταξα το link με τα μεταχειρισμενα και ειναι πιο ακριβα απο τα καινουργια(!!!!!!!!!!).Επισης φιλος μου ebayakias αν και εχει ψωνισει της παναγιας τα ματια απο το ebay μου ειπε να το αποφυγω για διαφορους λογους και μαλλον εχει δικιο. Οποτε παω για καινουργιο. Μια ερωτηση: αλλο το κ750 και αλλο το κ750ι ή ειιναι το ιδιο τηλεφωνο.Αν οχι ποια η διαφορα τους? ΠΑιδια εχετε το νου σας,για τιμη κοντα σε αυτη της microland, απο μεγαλη αλυσιδα, θα εκτιμουσα αν με ενημερωνατε σχετικα.Αλλιως σε 2 εβδομαδες που θα περασω απο αθηνα θα το τσιμπησω απο τh microland. Η ζυγαρια παντως κλινει προς το κ750 αλλα δεκτες οι αποψεις και οι θεσεις σας.
greekboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 koita kai to W700 k750 kai k750i einai to idio apla merikoi den lene to i
tezmo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή επιλογή το k750. Και αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει να μην είχε θα το αγόραζα μόνο και μόνο για την εξαιρετική εμφάνισή του.
MasterX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Για τα λεφτα του είναι πολύ καλή αγορά... Όπως είπε και η juliahna12 βάζοντας και 1GB μνήμης έχεις τεράστιο χώρο για φωτο, και μέχρι 200 τραγούδια στο mp3 player! Γενικώς είναι ένα κινητό που έχει απ΄όλα. Όσον αφορά το joystick, όντως σε πολλούς χαλάει, αλλα στην SE σου το αλλάζουν μεσ΄την εγγύηση... Τα νέα μοντέλα είναι πάντα πολύ ακριβά και αν δεν καίγεσαι για τα νεα χαρακτηριστικά δεν αξίζουν τον κόπο.. Τα μοντελα που κοντεύουν να κλείσουν χρόνο παντα συμφερουν σαν αγορα. Επίσης στο νεο μοντέλο θα φας στη μαπα όλα τα προβληματάκια που θα βγάλει και μπορεί να τρέχεις και συχνά στο σερβις.. Ενώ, κινητό που έχει κλείσει τουλάχιστον εξαμηνο στην παραγωγη αρχιζει να σταθεροποιείται το firmware του, μετα από τις πρώτες αναβαθμίσεις που θα έχουν βγει. Οπότε πάρτο γιατι είναι αυτό ακριβώς που θες: value for money
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Άλλη μια θετικότατη ψήφος και απο εμένα για το Κ750i. 1 χρόνο που το έχω , μου εχεί αποδίξει οτί μπορεί κάποιος να το εμπυστευτεί για πολλά πράγματα. Εύκολο μενόυ, τέλειος ήχος, απίστευτη κάμερα (για κινητό σε τέτοια τιμή). Όσον αφορά το πρόβλημα με το joystic εγώ προσωπικά δεν το έχω αντιμετοπίσει ακόμα. Τα υπόλοιπα τα είπαν τα παιδιά στα προηγούμενα posts.
apaixtos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 sta lefta tou einai super epilogh.me peripou 250 eurw den vriskeis kati allo...kalitero best value for money apo to w800
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Παιδια θα ειμαι stand by να το αγορασω εχω πειστει πλεον.ΚΑι οπως ειπε και ο masterx επειδη δε τρλαινομαι να παρω το τελευταιο μοντελο μαλλον ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.Με μια καρτα 1gb θα ειναι σουπερ(επι ευκαιριας παιρνει mstick duo h pro και ποια η διαφορα τους)?Οπως και ναχει μολις το παρω θα σας παραθεσω εντυπωσεις.Ευχαριστω και παλι.
sniper_206 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ας σε "σπρώξω" κι εγώ λίγο ακόμα στην απόφαση σου μιας και το έχω σχεδόν ένα χρόνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα, είναι σκυλί κινητό και έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες. Η σχέση απόδοση-τιμή στο Κ750i πιστεύω αγγίζει την τελειότητα
juliahna12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Για τα λεφτα του είναι πολύ καλή αγορά... Όπως είπε και η juliahna12 βάζοντας και 1GB μνήμης έχεις τεράστιο χώρο για φωτο' date=' και μέχρι 200 τραγούδια στο mp3 player! Γενικώς είναι ένα κινητό που έχει απ΄όλα. Όσον αφορά το joystick, όντως σε πολλούς χαλάει, αλλα στην SE σου το αλλάζουν μεσ΄την εγγύηση...Τα νέα μοντέλα είναι πάντα πολύ ακριβά και αν δεν καίγεσαι για τα νεα χαρακτηριστικά δεν αξίζουν τον κόπο.. Τα μοντελα που κοντεύουν να κλείσουν χρόνο παντα συμφερουν σαν αγορα. Επίσης στο νεο μοντέλο θα φας στη μαπα όλα τα προβληματάκια που θα βγάλει και μπορεί να τρέχεις και συχνά στο σερβις.. Ενώ, κινητό που έχει κλείσει τουλάχιστον εξαμηνο στην παραγωγη αρχιζει να σταθεροποιείται το firmware του, μετα από τις πρώτες αναβαθμίσεις που θα έχουν βγει. Οπότε πάρτο γιατι είναι αυτό ακριβώς που θες: [i']value for money [/i] Και μάλιστα διαβάζει και Mp4 μουσικά κομμάτια και βάζεις όχι μόνο 200 τραγούδια αλλά 500+!!!!!!!! :-D Βασικά ειναι κάπως έτσι: 1Mp3=3,5Mp4:mrgreen:
juliahna12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Kai gia to W800 pou milise pali i moni diafora den einai h mnhmh. H μόνη ουσιαστική διαφορά ειναι η μνήμη κ ίσως τα ακουστικά. ΔΕΝ αξίζει τα παραπάνω χρήματα γιατί με τα εξτρα που σου μένουν παίρνεις 2Gb μνήμη!!!
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Παιδια ψηθηκα και ειμαι στην αναμονη για αγορα.Αν πεσει στην αντιληψη σας τιμη microland απο οποιαδηποτε αλλη μεγαλη αλυσιδα ενημερωστε με αλλιως σε δυο εβδομαδες το παιρνο απο την microland και σας παραθετω εντυπωσεις.Επι ευκαιριας τι καρτα παιρνει memory stick, memory stick duo h pro και ποια η διαφορα τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.