Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καμια βοήθεια για το 74?? πως να ακολουθήσω το αλογάκι??? δεν ξέρω σκάκι!!!!

http://mystikes.selid.es/8/m13.html

Δεν ξέρεις σκάκι; Καιρός να μάθεις! Ευτυχώς που υπάρχει το internet, το google κι η wikipedia!

Προς το παρόν βέβαια αρκεί να μάθεις απλά πως κινείται το άλογο! Οδηγίες εδώ!

Δημοσ.
OK ematha pos kinitai to alogo.. Kai poia einai ta simeia pou "troei"! Tora ti omos.... :S

Ξεκίνα να κινείς το άλογο πάνω στη σκακιέρα και σημείωνε τα γράμματα πάνω στα οποία πατάει (το πας μόνο σε κουτάκια με γράμματα). Κάθε φορά υπάρχει μία και μόνο πιθανή κίνηση! Την πρώτη ειδικά μπορείς και να τη μαντέψεις! Συνολικά κάνει 5 κινήσεις...

Δημοσ.

Exo graftei sto forum ton mistikon selidon edo kai mia vdomada. Ipotithete oti perimeno energopoiisi ap ton Administrator. Allios den anoigoun ta epipeda ap to 8 kai pano.

Mipos adika perimeno ton admin kai eprepe na exo vrei kapou stous grifous tous kodikous????

Δημοσ.

Είχα γραφτεί κι εγώ στο φόρουμ αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ ο λογαριασμός μου. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είναι κι αυτό γρίφος! :rolleyes:

Δεν έχω ιδέα... Αν βρεις άκρη πες μου κι εμένα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε αυτες τις μερες που παιζω μυστικες σελιδες...Τωρα εχω φτασει στην 109 με το μαναβη και τον αριθμο 53173 και δε μπορω να σκεφτω ουτε τι να κανω,ουτε τι εννοειτε με το θεικο αριθμο πιο πανω...Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι εχω κολλησει πολυ ασχημα...Ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εφόσον ρωτάει για την Αγγλία, σκέψου το κόκκινο ρούμι στα αγγλικά!

Και μετά δες το και στον καθρέφτη!

Δημοσ.

Εφόσον ρωτάει για την Αγγλία, σκέψου το κόκκινο ρούμι στα αγγλικά!

Και μετά δες το και στον καθρέφτη!

na se kala re file

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...