moglis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Αν θυμάμαι καλά έτσι τα βάζεις παρατήρησετο βγαίνει ένα σύμβολο
moglis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Έτσι είναι αν θυμάμαι καλά απλά παρατήρησε τι σύμβολο βγαίνει
gregdais Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 pedia thelo voithia sto 38 . me ton mickey mouse kai tis apokries . to vrika!
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Έτσι είναι αν θυμάμαι καλά απλά παρατήρησε τι σύμβολο βγαίνει Για δες το λιγάκι :
ntountou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 εγώ που έχω κολήσει εδώ και μια ώρα στο δεύτερο πρέπει να πάω να ψαχτώ σε κανένα γιατρό;;; μαρέσει που από μόνος μου σκέφτηκα να δω τον πηγαίο κώδικα αλλά δε βρίσκω τπτ απολύτως.. ας μου πει κανείς που είναι η απάντηση γιατί δε με βλέπω να πηγαίνω παρακάτω <edit> το βρήκα.. γμτ.. μέχρι κι εκεί στον πάτο το έχει
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 ti simvolo einai re paidia? Okay το βρήκα, αφού δοκίμασα πρώτα w,E, έμεινε μετά το 3. Λίγο κουλό αλλά anyway. Thanks για την βοήθεια
Greg7vas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ειναι καθαρα ζητημα χρονου να το σπασω το ρημαδι. 15: <<Ισως πρέπει να ανάψεις το φώς...>>
gregdais Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 gia korona H grammata gnwrizei kaneis ti paizei?
-NetHawk- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ρε μαγκες δωστε τα λινκ αμα θελετε βοηθεια..Οσο για την κορωνα ή τα γραμματα δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ πανω στο φλας και να παιξεις λιγακι...
gregdais Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 gia to 26 koita to arxika grammata se kathe seira
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 [url']http://mystikes.selid.es/2/off/m40404.html[/url] Αφού το έγραψες στο post σου ότι είναι κλειστό το φως. Άνοιξέ το λοιπόν... ----------------------------------------------------------------------------------------- Για το 39 κανείς; Δοκίμασα λέξεις όπως luck,lucky,anything αλλά καμμία δεν παίζει. Αποκλείεται να είναι κάτι άσχετο. http://mystikes.selid.es/4/m613274.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα