-NetHawk- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 @Theoxaris:Αν στο ελεγαν διαφορετικα:Γραψε "οτιθες" μονο γραψτο με λατινικους χαρακτηρες τοτε θα ηταν πιο σαφες?
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 '']@Theoxaris:Αν στο ελεγαν διαφορετικα:Γραψε "οτιθες" μονο γραψτο με λατινικους χαρακτηρες τοτε θα ηταν πιο σαφες? Thanks m8 !!! Αδικία.... βρήκα όλο το concept και τελικά ήταν σε greeklish !! Πολεμάω το 46 τώρα.... Πού είμαστε γενικά παιδιά, για να δούμε πως πάμε....
panoulis23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 eimai sto 52 kai den kserw ti ginete, exw dokimasei olous tous syndiasmous tou anagramatismou alla tpt any hints to vrika to 52 kai kolisame sto 53 to opoio exei notes kai den exw idea.opote prepei na dwsete ta fwta sas molis ftasete
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 eimai sto 52 kai den kserw ti ginete' date=' exw dokimasei olous tous syndiasmous tou anagramatismou alla tptany hints[/quote'] Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί ακόμα. Είμαι στο 46 και έχω ζαλιστεί να βλέπω την τελεία να κάνει βόλτες. Θέλεις να δώσεις Link μήπως και βρώ κάτι; Edit1: Comple με το 46, είμαι 47 τώρα !!! Edit2: Έφτασα 53
Vrok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Είμαι στο 65 και τα παρατάω για σήμερα.. Είναι τόσο πολύπλοκο που δεν παίζει να βγει σε μια μέρα με τίποτα...
japetus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ola afta ksekinisan apo to frvade.com, rixte mia matia..
administrator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 kanena hint gia to 44 me to master mind pm me gia link ama 8elete gia na min dwsw tin lisi tis 43 me to link... exw kolisei arketi wra edw
panoulis23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Είμαι στο 65 και τα παρατάω για σήμερα.. Είναι τόσο πολύπλοκο που δεν παίζει να βγει σε μια μέρα με τίποτα... steile mou ena pm gia afto me ton manavi kai tis notes mpas kai voithithoume ekei pou eisai [den exw idea apo notes]
Theoxaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 steile mou ena pm gia afto me ton manavi kai tis notes mpas kai voithithoume ekei pou eisai[den exw idea apo notes] Και εγώ εκεί είμαι. Πρέπει να έχει κάποια σχέση με τον Μπάχ τον συνθέτη !! Πρόσεξε λέει Μπαχτσες. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι νότες.... Edit: Επίσης δεν ξέρω αν παίζει τίποτα με το γεγονός ότι είναι flashάκι η εικόνα με τις νότες !!! kanena hint gia to 44 me to master mind pm me gia link ama 8elete gia na min dwsw tin lisi tis 43 me to link... exw kolisei arketi wra edw Τα μαύρα σημαίνουν ότι τα γράμματα που σου δίνει είναι σωστά αλλά σε λάθος θέση. Τα κόκκινα σημαίνει ότι το γράμμα είναι στη σωστή θέση.
panoulis23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 to prosexa ton Mpax alla kai pali akri den vgazw.
administrator Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 kanena allo hint ... auto to katalaba... 8imase posa grammata psaxnw? asdf ok to brika ... panw pou zitisa help me pm
Theoxaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 kanena allo hint ... auto to katalaba... 8imase posa grammata psaxnw? είναι m###.html και τρία γράμματα. Η απάντηση είναι m7cb.html
DoSMaN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 egw exw kollisei sto 23 http://mystikes.selid.es/3/mbgisa5.html den mou douleuei to flash... pataw panw tou pataw enter 'i spacebar k den kanei tpt... dokimasa k me mozzila k me IE kamia idea 'i tin lisi? ty
administrator Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 dosman dokimase na grapseis tin leksi pou sou dinei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα