moglis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ναι και εγώ χρειάζομει την λογική του 68 ας βοηθήσει κάποιος http://mystikes.selid.es/7/mpetersen.html
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ωραία πάει το 67. Τώρα κολλήσαμε στο 68. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!
Antonis32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 to not pron to epaiza palia,kai to eixa paratisei meta apo arketa stadia afou me eixe trellanei hehe,poly kalo pantos,an kai tote pou vgike den evriskes oute hints oute tipota,afto itan kai ena apo ta point tou.tora fantazomai tha einai gemato to intenet spoilers
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ti ginetai re seis to 68?to lysate kai mas paratisate?
-NetHawk- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Για οσους κολλησαν στο 68..ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....Η "ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ" του 68 ποια θα ειναι?Δεν θα ειναι το 69??? Σορρυ για τα κεφαλαια αλλα με διελυσαν ψυχολογικα τα ΣΤΙΛΕΤΤΑ!!!Τον ιδιο κωδικο τον ειχα βαλει 200 φορες και ποτε δε δουλεψε...Περιεργα πραγματα.. Οσο για το notpron το ειχα παιξει αρκετα αλλα θεωρω οτι ηταν αρκετα πιο δυσκολο απο οτι αυτο..(οχι πως αυτο δεν ηταν..)
Theoxaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 '] Σορρυ για τα κεφαλαια αλλα με διελυσαν ψυχολογικα τα ΣΤΙΛΕΤΤΑ!!!Τον ιδιο κωδικο τον ειχα βαλει 200 φορες και ποτε δε δουλεψε...Περιεργα πραγματα.. Και δεν ήσουν ο μόνος :-D Για το 68 σκεφτείτε τι σχέση έχει το 96 με το 69 !!
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Paraitoumai,kati paizei me to browser mou i me to keyboard mou.Kai auto toxa dokimasei kai den to pire...ti sto diaolo,xenerwsa
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ouf,telos,ante wraio itan kai as mas espase ta neura.Ante na doume kai ligo moundial.Jimmy perimenoume tin synexeia
GabrielConnor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Άκυρο το βρήκα! Επιτέλους τέλος!!!!!!!!!! Πολύ καλό jim. Μπράβο!
moglis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 To πέρασα και εγώ επιτέλους!!Τέλος απλά τώρα περιμένουμε τα νέα επίπεδα αντε να καούμε πάλι!!
Antonis32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Στο 69' date=' αν δω το Τ-Shirt που λέει solved σημαίνει ότι τελείωσα ?? [b']ΑΚΥΡΟ[/b] είμαι και στραβός !! Τώρα πρέπει να πω GAME OVER ??? Πολύ καλό!! Περιμένουμε και άλλα levels. Για όσους θέλουν κάτι ποιο δύσκολο ας δουν αυτό. Θεωρείται το πιο δύσκολο: http://www.deathball.net/notpron/ epeidi akoma eimai stravos.....afto einai to telos? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα