Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκίνησα τα τελευταία 5 πριν μισή ωρίτσα και μόλις τα τελείωσα, χάρη και στα σχόλια των υπολοίπων insomniac

jim εξαιρετική δουλειά, μπράβο

Δημοσ.
']Για οσους κολλησαν στο 68..ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....Η "ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ" του 68 ποια θα ειναι?Δεν θα ειναι το 69???

Σορρυ για τα κεφαλαια αλλα με διελυσαν ψυχολογικα τα ΣΤΙΛΕΤΤΑ!!!Τον ιδιο κωδικο τον ειχα βαλει 200 φορες και ποτε δε δουλεψε...Περιεργα πραγματα..

Οσο για το notpron το ειχα παιξει αρκετα αλλα θεωρω οτι ηταν αρκετα πιο δυσκολο απο οτι αυτο..(οχι πως αυτο δεν ηταν..)

An kai kanw quote mono to minima tou NetHawk polloi apo emas eixame provlima me tous piravlous.....De nomizw na kaname oloi lathos. Vevaia yparxei ena endexomeno alla de kserw kata poso ginetai tosa atoma na kaname lathos, anyway......

Eytyxws pou twra pou teleiwsa kai egw mporw na apolaysw to mundial....Jimjimgr ta epomena epipeda otan ta etoimaseis mi mas dwseis pali to link se kana megalo gegonos kai eidika podosfairiko :D Plaka kanw...poly kalo paixnidi kai sinexise tin kali douleia ;)

Ante paidia....kalo mundial...kai makria apo notpron kai paromoia mexri to epomeno SK. Pantws ama thelete na anoiksoume allo thread kai na ksekinisoume nea douleia egw eimai mesa (PM me) ;)

Δημοσ.

eilikrina auto me to stiletto de mpor na to katalabw..diabazw oti de doulepse kai se kanenan me tin prwti k prospa8w akoma perisotero kai exw neuriasei..peite kana kalo hint re paidia..exw diabasei auta pou grafete pio prin alla tpt..

Δημοσ.

Για notpron ειμαι και εγω μεσα...Παλαιοτερα ειχα φτασει μεχρι το 9,10 αλλα σας ειπα ειναι αρκετα κουραστικα και δυσκολα..Δεν εχει την ευχαριστηση των "Μυστικων Σελιδων" :D Επισης εχει και παρα παρα πολλα φορουμ με χιντς...Ενα μπραβο παντως και απο εμενα στον τζιμι..Keep up the good work!

Δημοσ.

euxaristw paidia gia ti boi8eia..ontws kati prepei na paizei me to sigkekrimeno..to egrapsa polles fores ( panw apo 10-15) mexri pou to pire..

Pantws jimmako poly kali douleia..otan bgaleis kapoio neo level dwsto mas...thanx

Δημοσ.

εμένα πάντως δούλεψε με τη πρώτη

μου κάνει εντύπωση που τόσοι μαζί είχατε πρόβλημα

αν το ξαναδοκιμάσετε, τώρα που ξέρετε τη λύση, έχετε πάλι πρόβλημα;;;

Δημοσ.

Καμιά ιδέα για το 38;

(Απόκριες)

3 πουκάμισα με ρίγες

4 ζευγάρια παπούτσια

mickey mouse καπέλα

2 παντελόνια

6 ζευγαρια γυαλιά

7 ζευγάρια κάλτσες

1 φουλάρι για το λαιμό

.html

Δημοσ.
Καμιά ιδέα για το 38;

(Απόκριες)

3 πουκάμισα με ρίγες

4 ζευγάρια παπούτσια

mickey mouse καπέλα

2 παντελόνια

6 ζευγαρια γυαλιά

7 ζευγάρια κάλτσες

1 φουλάρι για το λαιμό

.html

Gia "forese" ta ksekinwntas apo ayto pou thes panta mprosta kai katevainontas pros ta katw....

Δημοσ.
'']Για notpron ειμαι και εγω μεσα...Παλαιοτερα ειχα φτασει μεχρι το 9,10 αλλα σας ειπα ειναι αρκετα κουραστικα και δυσκολα..Δεν εχει την ευχαριστηση των "Μυστικων Σελιδων" :D Επισης εχει και παρα παρα πολλα φορουμ με χιντς...Ενα μπραβο παντως και απο εμενα στον τζιμι..Keep up the good work!

Tsekara ligaki to notpron...kai mou fainetai oti ama to arxisoume tha fame ekei pera parapanw apo ena SK. Exei 139 level.....

Ama psinontai kai alloi apo Triti pou tha epistrepsw se high speed internet :P mporoume na kanoume ena neo thread kai na to pigainoume level level....apla i gnwmi mou einai oti prepei na to organwsoume psiloprosektika giati alliws tha xathoume ama oi misoi einai sto 100 kai kapoioi rwtan gia to 10 as poume. Isws (mia skepsi) na kanoume multiple threads (an telika apofasisoume na to ksekinisoume) xwrismena se level...p.x 1-10, 11-20 klp klp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...