idet2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Και ναι It's official είμαι χαζή και δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής, εν προκειμένω δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό τραγούδι πρόκειται. Tha sto kanw oso pio liana ginetai... To 3,14 prepei na sou thimizei kati apo to sxoleio...Ena gramma tis alfavitou To stafyli pou exei dipla exei polles tetoies (tis deixnei sto plai). Vale to gramma kai mia apo aytes pou exei to stafyli kai exeis ti triti leksi pou fantazomai tha sou lysei to mistirio
HaTHoR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 danton, έχεις φτάσει μέχρι εδώ και νιώθεις χαζή; Εγώ έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα απ'την αρχή, εκεί ναι, ένιωσα πολύ χαζή Αλλά τώρα στο 8, κρίμα δεν είναι; Και βρε παιδιά, κοπέλα είμαι, rofl
idet2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 danton' date=' έχεις φτάσει μέχρι εδώ και νιώθεις χαζή; Εγώ έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα απ'την αρχή, εκεί ναι, ένιωσα πολύ χαζή Αλλά τώρα στο 8, κρίμα δεν είναι; Και βρε παιδιά, κοπέλα είμαι, rofl [/quote'] Ok...HaTHoR...Den to eixa antilifthei [Ekana EDIT to proigoumeno post] No hard feelings...
moglis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Κάνα Hint για το 76 με την 17 σεμπτέμβρη ρε παιδιά?
idet2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Κάνα Hint για το 76 με την 17 σεμπτέμβρη ρε παιδιά? Edw karavia xanontai....******** armenizoun. Ama mporeis na simplirwseis ti paroimia kai na valeis tin krimmeni leksi ston eniko, to vrikes
moglis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Edw karavia xanontai....******** armenizoun. Ama mporeis na simplirwseis ti paroimia kai na valeis tin krimmeni leksi ston eniko' date=' to vrikes [/quote'] Ευχαριστώ πολύ σημαντική βοήθεια
danton Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Tha sto kanw oso pio liana ginetai... To 3' date='14 prepei na sou thimizei kati apo to sxoleio...Ena gramma tis alfavitou To stafyli pou exei dipla exei polles tetoies (tis deixnei sto plai). Vale to gramma kai mia apo aytes pou exei to stafyli kai exeis ti triti leksi pou fantazomai tha sou lysei to mistirio [/quote'] Αυτό κάνω αλλά βγάζω τη λέξη [spolier]προγα είναι δυνατόν; Κι όμως είναι δυνατόν. Ευχαριστώ παίδες.
idet2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Αυτό κάνω αλλά βγάζω τη λέξη [spolier]προγα είναι δυνατόν; Κι όμως είναι δυνατόν. Ευχαριστώ παίδες. Alimono Gia ayto eimaste emeis edw
moglis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Πάει και το 8!Θέλουμε κιάλλο!Μακάρι να βγάλουν 2 με 3 επιπέδα μαζί!
katkat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σας Ρε παιδάκια...μια βοήθεια για το 73? βλέπω πως λείπει το .html διπλα στο m{ η απάντηση στην ερώτηση } αλλά δεν νομίζω πως είμαι στο σωστό δρόμο
HaTHoR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Βασικά το θέμα με το 73 είναι πως όλοι κοιτάζαμε σε λάθος μέρος Και όχι, δεν έχει σημασία το ότι λείπει το html.
idet2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σας Ρε παιδάκια...μια βοήθεια για το 73? βλέπω πως λείπει το .html διπλα στο m{ η απάντηση στην ερώτηση } αλλά δεν νομίζω πως είμαι στο σωστό δρόμο Koitakse prosektika prosektika....OLH tin othoni Oxi mono to "epimaxo" simeio
katkat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 οκ 8ο level finished... Αντε να βγει το επομενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα