Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to prolava ayto sto white akolouthoume thn idia logikh?

Καλά θα ήταν....

Ευτυχώς όμως, γιατί ...

ΣΠοιλερ

είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα....

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
thama ...

δώσε κανένα hint στην 87 ... εκτός αυτών που ήδη έγραψες.

Είχα πει :

Τελικά μιλάμε για ρεμπους.

Ακολούθησε τη συνταγή :

Πάρε ένα αυγό και σπάστο στα 4: Α-Υ-Γ-Ο

Το πιασες ?

Ο γριφος συνεχίζει :

"Πάρτε το πρώτο μέρος " : Δηλαδή τι ? το Α...

Συνεχίζουμε ομοίως...

Στο τέλος σας δίνετε και ένα τελευταίο Hint για το πως να το γράψετε όταν σας λέει GMT...

ΥΓ

Είναι πεντανόστιμο φαγητό με 4 γράμματα.

Δημοσ.
Δεν το έχω ....

NAI

Είναι παιχνίδι γραμμάτων και λέξεων......

Έτσι, ΜΗΝ κοιτάς τι έχει μέσα το ψυγείο στην πραγματικότητα [γάλα, βούτυρο κλπ], απλά ακολούθησε την προηγούμενη λογική...

Δημοσ.

Παιδιά, παιδιά, μισό λεπτό. Νομίζω ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο λάθος με τα hints...

Εγώ είχα κολλήσει στο 85 άσχημα. Όμως κάποιος ζήτησε hint για το 86, και πόσταρε το link... και τώρα έμαθα πως να πας στο 86 χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα πως βγαίνει η λύση :(

Τι θα κάνουμε; :( (Και γω δεν έχω καλύτερη πρόταση, και γω θέλω να δίνουμε κ να παίρνουμε hints :( )

Δημοσ.
Παιδιά' date=' παιδιά, μισό λεπτό. Νομίζω ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο λάθος με τα hints...

Εγώ είχα κολλήσει στο 85 άσχημα. Όμως κάποιος ζήτησε hint για το 86, και πόσταρε το link... και τώρα έμαθα πως να πας στο 86 χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα πως βγαίνει η λύση :(

[/quote']

Όσον αφορά τη λογική της λύσης, δεν εμφανίζεται στο link :P :P :P

Αν θες τη λογική της, είναι στον τίτλο της ταινίάς, σε συνδυασμό με αυτό που υπάρχει στα σχόλια. Συνδυάζεις τα δύο στοιχεία αυτά, μαζί με το όνομα της σελίδας που λέει [mticket.html] , ξεχνάς ότι ξέρεις για URL και εφαρμόζεις.

Δημοσ.

Τι θα κάνουμε; :( (Και γω δεν έχω καλύτερη πρόταση' date=' και γω θέλω να δίνουμε κ να παίρνουμε hints :( )[/quote']

Εδώ τώρα, τα πράγματα έχουν και σχέση με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου. Κι εγώ είδα το link, αλλά δεν το ακολούθησα. Έσπασα για πάνω από 20 λεπτά το κεφάλι μου για να βρω πως μπορώ να πάω στην επόμενη σελίδα.

Μια κάλη πρόταση είναι αυτά τα links να μπαίνουν σε spoilers.

Δημοσ.
Μια κάλη πρόταση είναι αυτά τα links να μπαίνουν σε spoilers.

Yep! Αυτό λέω και γω.

Πωπω πείνασα με τους τελευταίους γρίφους .. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια, μια χαρη καποιος! Ενα pm με τη λεξη του 8 γιατι αλλαξα κινητο και την ειχα σημειωσει στο παλιο! Thanks!

Δημοσ.

Ti egine re paidia? Enan agwna eipame na doume, na ksenixtisoume ligaki, na pioume kana potaki parapanw kai meta na koimithoume kamposes wres. Oso egw ekana ayta eseis lynate to 9 level? Prepei na viastw gia na sas ftasw.......

@jimjimgr: Please file mi ksanavaleis neo epipedo otan tha exei simantikous agwnes mundial..... :D:D:D:D

@hralman: H leksi itan : ASPIDA

Δημοσ.
Ti egine re paidia? Enan agwna eipame na doume' date=' na ksenixtisoume ligaki, na pioume kana potaki parapanw kai meta na koimithoume kamposes wres. Oso egw ekana ayta eseis lynate to 9 level? Prepei na viastw gia na sas ftasw.......

@jimjimgr: Please file mi ksanavaleis neo epipedo otan tha exei simantikous agwnes mundial..... :D:D:D:D

@hralman: H leksi itan : ASPIDA

As epwfelithw apo tin diakopi gia to imixrono.......Telos kai me to epipedo 9. Perimenoume to epomeno an kai opws grafw kai apo panw kalo tha itan na mi ginei mesa sto mundial. Oso gia ti diskolia tou 9, mporw na pw oti itan se sigkrisi me ta proigoumena eykolotero.

Δημοσ.

HaTHoR ευχαριστω για το pm με τη λεξη πριν 2 μερες, και idet2 ευχαριστω επισης για το post σου με τη λεξη. Τελος και το 9... εν αναμονη του 10 πλεον!

Edit: Α! Αυτη τη φορα τη σημειωσα τη λεξη οποτε δε θα χρειαστει να μου την ξαναστειλετε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...