Theodore Tsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 πωπω το 26 πρέπει να είναι απίστευτη μαλακία και δεν μου κάθεται με τίποτα.... για το 11 στείλτε πμ αν είναι με το link να σας πω γιατί έτσι δεν θυμάμαι....
HaTHoR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 trustfm ακόμα κολλημένος στο 18; Και εγώ τώρα! Αν βρω κάτι θα σου πω (αν είσαι ακόμη εκεί )
gregdais Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 voithia gia to 9 edw : http://meltingpot.fortunecity.com/norway/944/petsite/mors.htm#
Theodore Tsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 κ πράγματι μέσα στα μάτια μου κ εγώ τυφλός.... Συνεχίζουμε λοιπόν.....
panoulis23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 re theodore Tsi an mporeis steile mou ena pm gia to 23 einai me to flash
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 gia to 18 kamia idea? vasika prepei na exw piasei tin logiki pou paei to epomeno tis kathe sira analoga pos anaptisonte... alla i last grami mou to xalaei :/
ahepa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 '']@Kostastnt:Για να κανεις την προσθεση σκεψου και λιγο αγγλικα... Εγώ δυστυχώς δεν το κατάλαβα; Αρκετα χρόνια τους έζησα τους Άγγλους, αλλά δε βρήκα να σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο στην πρόσθεση. Βασικά έχουν δύο καταστάσεις είτε σκέφτονται είτε όχι. (πλάκα κάνω)
Edgar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 ρε....... υπάρχει και καλύτερο game απο αυτό... αυτό, λίγο που το έπαιξα μου φάνικε πολύ απλό.... δοκιμάστε αυτό: http://deathball.net/notpron/notpron.htm μπορείτε να πάτε και στο κανάλι τους στο irc για hints server Quakenet #notpron και γράφτε !hint και τον αριθμό του γρίφου...
DimAslan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά έχω κολλήσει στο 7... Βάζω το όνομα του συγκροτήματος, αλλά τίποτα... Τί κάνω λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα