gvalaou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι στην 85 (http://mystikes.selid.es/9/mwhite.html) μπορείτε και βλέπετε στην αφίσα ποια είναι η ταινία; Τελικά δε βλέπω όσο καλά νόμιζα...Έχω εξαντλήσει τις γνώσεις μου στο Photoshop, αλλά αφίσα δεν κατάφερα να διαβάσω
gvalaou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Άκυρο...Καλά,ο δημιουργός του παιχνιδιού δεν παίζεται!
thama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Κανένα Hint για την 88 παρακαλώ; Ότι πειτε αγαπητέ..... Για να δούμε............ Hint 1 : Τι γνωρίζεις για τον Pioneer 10 ? Hint 2 : Αν στην εικόνα βάλεις κανονικές αναλογίες τότε η Αθήνα καταλαμβάνει λιγότερο από 1 pixel..... Hint 3 : Ti είναι αυτό που για τον 1 διαρκεί 88 ημέρες και για τον 9 280 χρόνια ?
HaTHoR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ....Στο Χ3? Even binaries για να βγαίνουν γράμματα εν είναι. Μήπως να τα κάναμε όλα μεταξύ τους ΧΟR να φτιάξουμε μια ωράια ομελέτα;
thama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Στο Χ3 τα πραγματα είναι απλα..... Ομαδοποίησε τα κατα 8αδες, μετέτρεψε σε 10δικό, πέτα τα μηδενικά εκτός, και κοίτα τον πίνακα ASCII....
HaTHoR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ω ρε γμτ. Χθες διάβαζα περί subnetting και αν δεν ξαναδώ δυαδικό ποτέ στη ζωή μου δε θα με χαλάσει Thanks για το hint! Edit: Τώρα κόλλησα στην Χ4. Μου φαίνεται πως ξέρω την απάντηση, αλλά δεν το δέχεται... χμμ. Let's see
thama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Κι εγώ έχω κολλήσει εδώ στο Χ4 Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν πρόκειται να σχηματίσουν επίπεδο, (αντίθετα, από τη στιγμή 0+dt σχηματίζουν μια ευθεια, δλδ ορίζουν δέσμη επιπέδων, αλλά ποτέ επίπεδο. HaTHoR εσύ τι λές ?
HaTHoR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Θ'ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ tee hee
georgeka Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 βοήθεια με τιν σελιδα 2 δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω
thama Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 βοήθεια με τιν σελιδα 2 δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω Πρώτο επίπεδο ? Αν ναι, view source...
georgeka Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Thanks thama kano view source αλλα δεν βλέπω τίποτα,
HaTHoR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Άντε thama φτάσαμε και στο δικό σου :twisted: Edit: Δε βρίσκω άκρη. Είμαι οικτρή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα