idet2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Pes vre gia pion planiti thelei kai tin vriskw egw tin onomasia Afou sou deixnei to 4 re sy...Poios einai o tetartos planitis apo ton Hlio??? Skouriases mou fainetai...Kaizer (na ypothesw oti ftaiei i itta??? :D:D )
idet2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 O aRIS DEN EINAI? YG. iTALia eimoun Aytos einai... Grapston sta Agglika YG: Logw Kaizer ypethese Germania
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Nai,to dokimasza apla thewrousa oti to M tis lexeis itan to M tis dieythinisis,telika ithele MM Gia dwse kana hint gia to 89 thyliko mpeikon=gourouna?
idet2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Nai' date='to dokimasza apla thewrousa oti to M tis lexeis itan to M tis dieythinisis,telika ithele MM Gia dwse kana hint gia to 89 thyliko mpeikon=gourouna? Kala to pas alla skepsou to ligo etsi.... mpeikon=gourouni=xoiros -> Thiliko=???? Ama vreis to "thiliko" tou xoiros exeis vrei kai ti lisi
thama Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Nai' date='to dokimasza apla thewrousa oti to M tis lexeis itan to M tis dieythinisis,telika ithele MM Gia dwse kana hint gia to 89 thyliko mpeikon=gourouna? ΤΙΡ, ίσως λιγάκι χοντρό... Μπεικον -> Γουρουνι -> Χοιρος ->Χηρος -> Χηρα
moglis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια μια βοήθεια με το 84!!!!Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με το κόκκινο και το κίτρινο το μπλε και το πράσινο!Θα το σπάσω στο τέλος!!
thama Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Για το 84, αν είναι αυτό με το white, κάνε ότι θα έκανες, αν δεν είχες λύσει τα προηγούμενα και ξεκινούσες τώρα το παιχνίδι.
grtt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Βρε παιδιά έλεος! Help, κόλλησα στην 58 http://mystikes.selid.es/6/mtds.html, αυτή με το Alpha Bravo Charlie, κατάλαβα οτι είναι φωνητικό αλφάβητο και ότι πρέπει να βρούμε τις λέξεις που αντιστοιχούν στο m και x. Τις βρήκα, και μετά; πού μπαίνουν; εγώ τις έγραψα στη διεύθυνση και δε τις παίρνει...γκρρρ
moglis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ρε thama στο 89 και εγώ αυτήν την λογική ακολούθησα αλλά το χρώμα που πρέπει να είναι δεν βγαίνει ρε συ!!
moglis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Βρε παιδιά έλεος! Help' date=' κόλλησα στην 58 http://mystikes.selid.es/6/mtds.html, αυτή με το Alpha Bravo Charlie, κατάλαβα οτι είναι φωνητικό αλφάβητο και ότι πρέπει να βρούμε τις λέξεις που αντιστοιχούν στο m και x. Τις βρήκα, και μετά; πού μπαίνουν; εγώ τις έγραψα στη διεύθυνση και δε τις παίρνει...γκρρρ[/quote'] Η λέξη είναι μόνο για το x το m μπαίνει ως έχει!!!
moglis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ναι ρε το έχω βάλει αλλά εν πιάνει ας μου το στείλει κάποιος σε pm!!!Please!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα