idet2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 κανένα tip για την Χ4? Telika exeis bgalei akri i akomi? An oxi gia kane edw post to link na "thimithoume", gia na boithisoume
Cherouvim77 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ναι την ελυσα ευχαριστώ, τώρα έχω κολλήσει στην χ5 με το αβατάρ
killer76 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 τι σκατα γίνεται εδω ρε γαμωτο http://mystikes.selid.es/x/mabotdidthis.html
killer76 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1204021&postcount=969 απαντηστε μου και αυτο pleaseeeeeeeeeee
HaTHoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 @killer76: α) Σκέψου το ως άσκηση φυσικής, με κριτική σκέψη. Και μη βρίζεις τόσο! Και μεις αγανακτήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι! β) μα... δε θέλει photoshop... λίγη "ανάποδη" σκέψη θέλει @moglis: σε στέλνει σε άλλο forum για να βρεις τη λύση. Βοηθάνε και τα "προστιθέμενα" στο αυτοκίνητο.
killer76 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 @killer76: α) Σκέψου το ως άσκηση φυσικής' date=' με κριτική σκέψη. Και μη βρίζεις τόσο! Και μεις αγανακτήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι! β) μα... δε θέλει photoshop... λίγη "ανάποδη" σκέψη θέλει @moglis: σε στέλνει σε άλλο forum για να βρεις τη λύση. Βοηθάνε και τα "προστιθέμενα" στο αυτοκίνητο.[/quote'] Σε παρακαλώ στείλε τη λύση στο χ4 και εξηγησε μου πως βγαίνει το vni49 στο έργο γιατι πρεπει να είμαι για πολυ μ....ας.
thama Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Πότε συμβαίνει αυτό που λέει το πρόβλημα ? Λεκτικα, και στην εκφυλισμένη περίπτωση.....
panoulis23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 niwthw arketa xazos afth ti stigmh , den mporw na vgalw akri.
thama Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Αν το δούμε μαθηματικά : Ένα επίπεδο ορίζεται μοναδικά από 3 σημεία, όταν αυτά δεν είναι συνευθειακά [τότε ορίζουν δέσμη επιπέδων, γύρω απο ευθεία] ή δεν ταυτίζονται, [τότε ουσιαστικά είναι ένα σημείο, και ορίζονται απειρα επίπεδα] Εκφυλίζοντας την παραπάνω περίπτωση, πάντοτε 3 σημεία ορίζουν ένα επίπεδο.....
killer76 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Αν το δούμε μαθηματικά :Ένα επίπεδο ορίζεται μοναδικά από 3 σημεία' date=' όταν αυτά δεν είναι συνευθειακά [τότε ορίζουν δέσμη επιπέδων, γύρω απο ευθεία'] ή δεν ταυτίζονται, [τότε ουσιαστικά είναι ένα σημείο, και ορίζονται απειρα επίπεδα] Εκφυλίζοντας την παραπάνω περίπτωση, πάντοτε 3 σημεία ορίζουν ένα επίπεδο..... Σε παρακαλώ δώσε τη λύση:???:
thama Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Mα..... την έδωσα ήδη..... Εκφυλίζοντας την παραπάνω περίπτωση, πάντοτε 3 σημεία ορίζουν ένα επίπεδο..... EDIT -> με μια μικρή αλλαγή με συνώνυμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα